Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 arkadaş karıyı görmüşüm ismini duymuşum 4 5 gün boyunca facebookta araştırmış girmediğim delik kalmamış gezmediğim profil kalmamış bulmuşum eklemişim şaşkınla oha beni nasıl buldun demiş şimdi bana kalkmış diyor ki sen yaz ben az online olurum zaman zaman bakar yazarım sana diyor ulan be kadın bana uzun uzun ne baktın la aklımı ne çeldin la sonra kalkıp ben sana bakmadım ne diyon ah ulan kadın milleti ahh ne ayaksınız lan siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 llama sair ruhunu uyandrms sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 alkol var mı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 llama ders veriyomusun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 senin azmine hayranım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ee stalka giren üff snn be slka katlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 vay arkadaş millette medeni cesaret tavan yapmış, wtb sosyal skill ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 "nutella yerim" said: alkol var mı abi 2 şişe şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Stalk deyince biz escape'i otorite bilirdik. vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şimdi arkadaşlarına anlatıyoru ufff kızaaam çocuk beni aramış bulmuooş tabi ki yüz vermedim öyle kaldı mal yhaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 karı denir mi terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi madem öyle,ben de senin ve bu başlığın samimiyetine binayen bugün yaşadığım ibretlik bi anımı paylaşıyorum izninle. öğle arası çıktım kabataş sahilde geziyorum,cep telefonuma bir mesaj geldi.. "off cok sıkldm" diye,numara rehberde kayıtlı degil,ulan dedim kesin tanışıp kezban olduğunu anladıktan sonra numarasını sildiğim kızlardan biri. "noldu hayırdır neden sıkıldın" dedim. "hayattan...." yazdı,o an anladım kesin kezbanlardan biri. "peki yapabileceğim bir şey var mı ?" yazdım. "yok la :=))) sen napıyosun " diye cevabladı. "okuldayım akşam ders kitlediler" dedim. "ne dersi" dedi. o an işte aslında yanlış numara olduğunu,aslında birbirimizi tanımayan 2 yabancı olduğumuzu anladık,bunu duzgun bi sekilde acıkladım kıza. karının atarı şu oldu "MADEM TANIMIYORSUN NUMARAYI NEDEN CEVAP YAZIYORSUN ARKADASIM !!!!!111" bu mesajın üstüne kezbanlık sınırlarını zorlayan bu yabancıya bir daha mesaj atmadım. aradan yarım saat geçti,yine telefon,gelen mesaj "yarım saattir gülüyorum nasıl yani numaramı bilmemene ragmen benle muhabbet mi ettin :=))))))) kim oldugumu merak etmedin mi :=)))))" bunun üstüne "kimsin" yazdım kızın cevabı "hahaha şimdi mi merak ediyorsun,biraz meraklan bakalım :=))))))" oldu. bu saatten sonra ya ağır trolleyen biriydi ya da tr sınırları icinde yaşayan en kezban kızdı,artık şüphem kalmamıştı. koydum telefonu cebime,bi daha mesaj atanı öpsünler dedim,aradan yarım saat geçti tel çalıyor,arayan numara o,açtım telefonu. - pardon kimsiniz - siz kimi aramıştınız -ya pardon ben demin mesajlaştıgın kişiyim benimle böyle konuşman gercekten cok güzel bence çok güzel bir elektrik oldu aramızda -hanfendi bi yanlış anlaşılma oldu,ben sildigim birisinizdir belki diye konuştum. -hmmmm,öyle diyorsun yani -evet öyle. -oldu o zaman iyi günler -......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Llama bırak şimdi onu da Beşiktaş bu sene şampiyon olacak diyorlar ne diyon gardaş anlat hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 @nutella yerim numarayı Llama'ya ver 7 ceddini çıkarsın feysden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: Llama bırak şimdi onu da Beşiktaş bu sene şampiyon olacak diyorlar ne diyon gardaş anlat hele arkadaş ne beşiktaş bile yüzümüzü güldürmüyor eziğim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 pics or didn't happen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 nomsaR said: karı denir mi terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 evet bağyan demeliydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bakalım nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hwMj-8PheP4&feature=list_related&playnext=1&list=ALHTd1VmZQRNpCOvsPyCxxGIUKKvFSx5wY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 garı http://www.youtube.com/watch?v=MobKweEsA5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ... ve bir topiğin daha sonuna geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 tükürdüğün yerde ağaç biter sana tükürcek yer mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ad3m said: @nutella yerim numarayı Llama'ya ver 7 ceddini çıkarsın feysden. (tu)problem solved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar