Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karıya bak ya

Llama

Öne çıkan mesajlar

arkadaş karıyı görmüşüm ismini duymuşum 4 5 gün boyunca
facebookta araştırmış girmediğim delik kalmamış gezmediğim profil kalmamış
bulmuşum eklemişim
şaşkınla oha beni nasıl buldun demiş

şimdi bana kalkmış diyor ki sen yaz ben az online olurum zaman zaman bakar yazarım sana diyor

ulan be kadın bana uzun uzun ne baktın la
aklımı ne çeldin la
sonra kalkıp ben sana bakmadım ne diyon
ah ulan kadın milleti ahh ne ayaksınız lan siz
Sosyal ağlarda paylaş

abi madem öyle,ben de senin ve bu başlığın samimiyetine binayen bugün yaşadığım ibretlik bi anımı paylaşıyorum izninle.

öğle arası çıktım kabataş sahilde geziyorum,cep telefonuma bir mesaj geldi..

"off cok sıkldm" diye,numara rehberde kayıtlı degil,ulan dedim kesin tanışıp kezban olduğunu anladıktan sonra numarasını sildiğim kızlardan biri.

"noldu hayırdır neden sıkıldın" dedim.

"hayattan...." yazdı,o an anladım kesin kezbanlardan biri.

"peki yapabileceğim bir şey var mı ?" yazdım.

"yok la :=))) sen napıyosun " diye cevabladı.

"okuldayım akşam ders kitlediler" dedim.

"ne dersi" dedi.

o an işte aslında yanlış numara olduğunu,aslında birbirimizi tanımayan 2 yabancı olduğumuzu anladık,bunu duzgun bi sekilde acıkladım kıza.

karının atarı şu oldu "MADEM TANIMIYORSUN NUMARAYI NEDEN CEVAP YAZIYORSUN ARKADASIM !!!!!111"

bu mesajın üstüne kezbanlık sınırlarını zorlayan bu yabancıya bir daha mesaj atmadım.

aradan yarım saat geçti,yine telefon,gelen mesaj "yarım saattir gülüyorum nasıl yani numaramı bilmemene ragmen benle muhabbet mi ettin :=))))))) kim oldugumu merak etmedin mi :=)))))"

bunun üstüne "kimsin" yazdım

kızın cevabı "hahaha şimdi mi merak ediyorsun,biraz meraklan bakalım :=))))))" oldu.

bu saatten sonra ya ağır trolleyen biriydi ya da tr sınırları icinde yaşayan en kezban kızdı,artık şüphem kalmamıştı.

koydum telefonu cebime,bi daha mesaj atanı öpsünler dedim,aradan yarım saat geçti tel çalıyor,arayan numara o,açtım telefonu.

- pardon kimsiniz

- siz kimi aramıştınız

-ya pardon ben demin mesajlaştıgın kişiyim benimle böyle konuşman gercekten cok güzel bence çok güzel bir elektrik oldu aramızda

-hanfendi bi yanlış anlaşılma oldu,ben sildigim birisinizdir belki diye konuştum.

-hmmmm,öyle diyorsun yani

-evet öyle.

-oldu o zaman iyi günler

-.........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...