ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 g2play.net'de 80TL civarı. Amazon'da da 90.
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 beyler acil yardım.. Your email address has been successfully changed. Please be sure to use your updated email the next time you log in to Origin. If you did not request this change, or if you have reason to believe your account has been compromised, please contact Origin Help for immediate assistance. Thank you, The Origin Team 2 3 gündür girmiyordum hesabıma bugun girmeye calıştıgımda mailiniz yanlış falan dedi. bu maili farkettim daha sonra ayın 3ünde yollanmış. anlamadığım şey hesabımı başka bir yerde açmadım, ya da şifrem kolay tahmin edilebilir bir şifre değil. benden başkası bunu nasıl yapmış olabilir? bu durumla daha once karşılaşan oldu mu?
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yau benim bir problemim var çözümüde bulamadım.Coop şimdiye kadar sıkıntısız oynuyodum ama son bikaç gündür coopa girmeye (publicle) çalıştığımda initializinde takılıp kalıyor multide bi sorun yok ama coopta böyle herhangi bi arkadaşta ekli olmadığı için birini davet edip oynayamadım sorun nedir sizce bilen var mı?
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 moonfall said: beyler acil yardım.. Your email address has been successfully changed. Please be sure to use your updated email the next time you log in to Origin. If you did not request this change, or if you have reason to believe your account has been compromised, please contact Origin Help for immediate assistance. Thank you, The Origin Team 2 3 gündür girmiyordum hesabıma bugun girmeye calıştıgımda mailiniz yanlış falan dedi. bu maili farkettim daha sonra ayın 3ünde yollanmış. anlamadığım şey hesabımı başka bir yerde açmadım, ya da şifrem kolay tahmin edilebilir bir şifre değil. benden başkası bunu nasıl yapmış olabilir? bu durumla daha once karşılaşan oldu mu? hacklenmişin http://forum.paticik.com/read.php?35,6580229
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Aktif olarak oynayan varsa ekleyebilir "BallisticGell" biliyorum gel tek l ile yaziliyor ama baskasi almis onu =
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bf3 oynayan kalmadı mı lan patide, herkes dota 2 mi çeviriyor, gelin fps neyin oynayalım
df Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 max payne 3 nasıl acaba. hep beraber alıp maç mı çevirsek =)
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Bone said: bf3 oynayan kalmadı mı lan patide, herkes dota 2 mi çeviriyor, gelin fps neyin oynayalım planetside 2'deyiz. bf3 çok gereksiz ps2 varken.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ek paketsiz oynayan fakir varsa takılalım
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Xenocide said: Bone said: bf3 oynayan kalmadı mı lan patide, herkes dota 2 mi çeviriyor, gelin fps neyin oynayalım planetside 2'deyiz. bf3 çok gereksiz ps2 varken. Bir insan ne kadar pleb olsa. Ben oynuyorum valla elimde AN-94, güp güp diye. Xeno gibi vehicle whore'lar da anca PS oynasın.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 bak böyle diyo, oyuna geldiğinde OLOM ÇOK ÖYÖYMÖŞ BÖÖOO dicek. BF3'ten çok daha fazla infantry fight var anacım.
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 patch notes http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654788585875743/
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Aftermath Launch Trailer http://www.youtube.com/watch?v=vVlnPYsmwCk
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yeni gpu ilen tekrar giricem de bu attachmentlar ne oldu şimdi? son durum ne?
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 PastorOfMuppets said: Xenocide said: Bone said: bf3 oynayan kalmadı mı lan patide, herkes dota 2 mi çeviriyor, gelin fps neyin oynayalım planetside 2'deyiz. bf3 çok gereksiz ps2 varken. Bir insan ne kadar pleb olsa. Ben oynuyorum valla elimde AN-94, güp güp diye. Xeno gibi vehicle whore'lar da anca PS oynasın. bide su futuristik dizaynları cok kötüymüş bi baktımda. plastik gibi herşey, yok abi öyle bir gelecek anlamadılar hala. /edit.. vehicle olayları genel olarak daha iyiymiş diyorlar ama
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Daesu said: bide su futuristik dizaynları cok kötüymüş bi baktımda. plastik gibi herşey, yok abi öyle bir gelecek anlamadılar hala. /edit.. vehicle olayları genel olarak daha iyiymiş diyorlar ama http://www.youtube.com/watch?v=6X3tsDRfX1k
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 onu sevmeyen bunu sevicek yani hmm
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 patch geldi rus patchinden haber var mi?
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://i.imgur.com/DsryC.jpg şöyle bişeyi battlefield serisinde görmeyi ümit ederdim lakin thanks to EA...
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 romslayer said: patch geldi rus patchinden haber var mi? bulabildin mi ?
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yok henuz 4 tane ruscuyu duzenli tariyorum forumlarda falan da henuz cikmadi
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Aftermath avaible diyor ama sunuculara girmeye çalışınca bu expansionı yüklemeniz gerekiyor diyor anlamadım bişey aktif değil mi hala aftermath?
Öne çıkan mesajlar