Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler acil yardım..

Your email address has been successfully changed. Please be sure to use your updated email the next time you log in to Origin.

If you did not request this change, or if you have reason to believe your account has been compromised, please contact Origin Help for immediate assistance.

Thank you,
The Origin Team

2 3 gündür girmiyordum hesabıma bugun girmeye calıştıgımda mailiniz yanlış falan dedi. bu maili farkettim daha sonra ayın 3ünde yollanmış. anlamadığım şey hesabımı başka bir yerde açmadım, ya da şifrem kolay tahmin edilebilir bir şifre değil. benden başkası bunu nasıl yapmış olabilir? bu durumla daha once karşılaşan oldu mu?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yau benim bir problemim var çözümüde bulamadım.Coop şimdiye kadar sıkıntısız oynuyodum ama son bikaç gündür coopa girmeye (publicle) çalıştığımda initializinde takılıp kalıyor multide bi sorun yok ama coopta böyle herhangi bi arkadaşta ekli olmadığı için birini davet edip oynayamadım sorun nedir sizce bilen var mı?
Mesaj tarihi:
moonfall said:

beyler acil yardım..

Your email address has been successfully changed. Please be sure to use your updated email the next time you log in to Origin.

If you did not request this change, or if you have reason to believe your account has been compromised, please contact Origin Help for immediate assistance.

Thank you,
The Origin Team

2 3 gündür girmiyordum hesabıma bugun girmeye calıştıgımda mailiniz yanlış falan dedi. bu maili farkettim daha sonra ayın 3ünde yollanmış. anlamadığım şey hesabımı başka bir yerde açmadım, ya da şifrem kolay tahmin edilebilir bir şifre değil. benden başkası bunu nasıl yapmış olabilir? bu durumla daha once karşılaşan oldu mu?

hacklenmişin http://forum.paticik.com/read.php?35,6580229
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Bone said:

bf3 oynayan kalmadı mı lan patide, herkes dota 2 mi çeviriyor, gelin fps neyin oynayalım

planetside 2'deyiz. bf3 çok gereksiz ps2 varken.

Bir insan ne kadar pleb olsa.

Ben oynuyorum valla elimde AN-94, güp güp diye.

Xeno gibi vehicle whore'lar da anca PS oynasın.
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Xenocide said:

Bone said:

bf3 oynayan kalmadı mı lan patide, herkes dota 2 mi çeviriyor, gelin fps neyin oynayalım

planetside 2'deyiz. bf3 çok gereksiz ps2 varken.

Bir insan ne kadar pleb olsa.

Ben oynuyorum valla elimde AN-94, güp güp diye.

Xeno gibi vehicle whore'lar da anca PS oynasın.

bide su futuristik dizaynları cok kötüymüş bi baktımda. plastik gibi herşey, yok abi öyle bir gelecek anlamadılar hala.
/edit.. vehicle olayları genel olarak daha iyiymiş diyorlar ama
Mesaj tarihi:
Daesu said:

bide su futuristik dizaynları cok kötüymüş bi baktımda. plastik gibi herşey, yok abi öyle bir gelecek anlamadılar hala.
/edit.. vehicle olayları genel olarak daha iyiymiş diyorlar ama

http://www.youtube.com/watch?v=6X3tsDRfX1k
  • Yeni Oluştur...