janis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Kızlarda küfürbaz lan.. Bunlarda ceza yerse , bu kezde ılıklarmı gelecek bir daha ki maça :D Bu beşiktaştan bir cacık olmaz bu arada , Fenerbahçe bulur golleri. Rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sporx ten takip ediyorum da fener baya bastiriyor gibi nedir macin genel hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Top hep Fener'de ama ofsayt rekoru kıracaz Semih ve Stochlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ben bastıran bi fener görmüyorum açıkçası maç ortada gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ilk 10 dk bjk %60 idi 25.dk sonunda %46ya dustu topla oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Yemin ediyorum şu maçlar beşiktaşlı futbolculara işkence resmen ya.. Yazık adamlar acı çekiyor. Zorla gereksiz maç yaptırıyorlar adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Cenk topu eve götürcekti hakem engel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Fernandes maçı satmış beyler. Yatış var zaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 öf ferro bi gs maçında bi burda .. noluyo lan, küçük parmağını sehpaya mı çarptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 şu fernandes'in pozisyonundan sora anladım ki beşiktaştan cacık olmaz o ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 fernandes'in kaçırdığı ... şike deseler yeridir, o tipte bir adam nasıl öyle vurur lan sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 zaa İŞTE MÜCADELE BUDUR!! ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Son anda sol ayağına aldı yoksa işimiz yaştı valla Alex'in hadi yapışık ikizi var ama asıl Semih çok etkisiz bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 iskence cekiyolarmis gibi oynamiyorlar pek ama gayet iyiler masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yirmikirkbes said: sporx ten takip ediyorum da fener baya bastiriyor gibi nedir macin genel hali? Ntvspor radyodan dinleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Para erken yatmış hesaba galiba, tedbiri almış fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yok abi beşiktaş antremanlarda belli ki amerikan futbolu direklerine göre çalışıyor. insan yiyecek bunları insan, küçültün şu yükseklikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 cenk hic hata yapmadi la kesin nazar degcek simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 maçın adamı şu ana kadar cenk yalnız. rüştü olsa 2-0 filandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 direk 0 0 bu maç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 eXistenZ said: maçın adamı şu ana kadar cenk yalnız. rüştü olsa 2-0 filandı 3 diyelim şuna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Semih'in yerine kaleci mert bile daha iyi olur ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Radyodan dinleyince baya heycanlı izleyenler için durum nedir bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 abi radyoda en osura osura uyutan maç bile çılgın oluyor spiker öyle bi anlatıyor ki nasıl olsa görmüyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 oo almeida tarlaları sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar