Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hala bir insani sevecegine pisman ettiniz falan yaziyor ya, nedir bu saf platonik asik ayaklari

senin olayin sevme falan degil, reddedilmek icine oturmus ve takmissin kiza kafayi. anlatilanlar dogruysa lastfmden facebookdan bilahare stalklamissin. meric gibi yedek klubesinde oturuyorsun, "su herifi basindan atsada benle ilgilense" diye bekliyorsun hala. kabullenememissin kizin seni istemedigini

sonra albume gelip hic alakan yokken xunna "ya iyi kiz ama cok midesiz" falan yaziyorsun ki senin bu yaptigina biz halk arasinda uyuyan ejderhanin gozune parmak sokmak diyoruz

sonrasini anlatmayayim zaten, herkes sayfa sayfa okudu dramani. buna ragmen hala "son sozu ben soyliyeyim, altta kalmayayim" diye kasiyorsun
Mesaj tarihi:
Lidriel said:

Vingthor said:

Havenless said:

Hala 10 sayfa gerideyim.

Kimsenin rezil olduğu falan yok ergenler, dün akşam forum geneline ve bu adama sırf Xunn'un değil, hepinizin birbirinizi neden gereksiz yere bu kadar harass'ladığını, gereksiz yere ceza almanızdan da bahsettiğim bir mesaj yazdım, kişisel değildi o yüzden pek, sadece adama özel bir şey de yazmadım ama bu artist kendisine de yazdığım halde akıllılık yapıp yazdıklarımı okumadı bile, bir cevap beklemediğim halde de yine kızın üzerinden götürmeye başlayıp aynı şekilde devam etti kendi kendisiyle tartışmayı, kendi atarını kendine yaptı, sizler de sanki ben dayak yemişim gibi bir taraflarınız açarak güldünüz yine bu duruma sayfalarca. Uzamasın diye bir şey de yazmadım kimseye, zaten iyi değilim ama 20 sayfa devam ettirdiniz bu gereksiz saçmalığı.

Xunn normalde bile öm'ına ciddiyetle cevap verebilen bir insan değil, yaşı adama büyük geliyor. İlla foruma yazacaksın ki whore'lasın bütün forumu. Öm da yazmadım dün kimseye, insan gibi cevap veren akli bir yapı yok çünkü karşımda. Kızın rezil olduğu falan da yok, ama onu küçük düşüren biri varsa da forum eğlencesi yapan sevgilisi yine. Biliyorum birkaç zaman sonra yine bahsedecek bunlardan. Sevgili hava atılacak belki de en son şey.

Yine boş yere kızıp, bunları yazdım çünkü fotoğrafı burada görünce benim dünyam yörüngeden kaydı.

sus lan

başarı akmış

SLADJFLKSADJF
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Abi tip ne olursa olsun da şurda en nihayetinde aynı ortamda takılan insanlar olarak birilerinin kız arkadaşını parmakla gösterip "ehuahuah" diye 2 iq bile içermeyen mesajlar atmak çok salakça lan.

+1

ayrıca düşene de vurmuşsunuz lan tamam yeter. linç ediyosunuz adamı resmen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...