seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dinleyen yok herhalde hala. çok detaylı dinlemedim ben de. güzel albüm. üç beş türkçe şarkı, iki üç tipik treş şarkısı, yeni vokal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Birde pastırma kıvamında,albüm kapağı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://elasdepicasmetal.com.ar/wp-content/uploads/2012/05/Pentagram-MMXII-2012-by-Argento.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinaire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Çocuğa bakınca duygulandım bir an.Çok metalimsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 oo pentagram ve steampunk kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeepDelver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Güzel albüm olmuş.Vokalde oturmuş gibi.Tasarım'ında gideri var.Hepimize afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 o çocuk benim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 geçmiş olsun abi hasta mısın? sütün dozunu azalt bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Forumda gordum indirdim direk iste bildigimiz mezarkabul bir degisiklik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Geçmişin yükü'ne klip çekmişler, kendini dinletiyor ama eski dinleyicileri pek mutlu etmedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 İlk şarkı sand idare eder, diğerlerini daha dinlemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 abi bu adamların enstruman tonları hiç olamadı. o davul çok sırıtıyor, diğer enstrumanların arasına karışmıyor, resmen bilgisayarda yazılmış gibi, her bir ses çok net tane tane duyuluyor ki bu iyi değil. vokalin sesi çok yüksek, metal dediğin olayda böyle bişey yok. beğenmedim şu klipli şarkıyı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 yeni vokalin sesi iyimiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mechanixx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Xenocide said: abi bu adamların enstruman tonları hiç olamadı. o davul çok sırıtıyor, diğer enstrumanların arasına karışmıyor, resmen bilgisayarda yazılmış gibi, her bir ses çok net tane tane duyuluyor ki bu iyi değil. vokalin sesi çok yüksek, metal dediğin olayda böyle bişey yok. beğenmedim şu klipli şarkıyı açıkçası. muhtemelen bilgisayarda yazılmıştır. Artık stüdyolarda kaydedilen davullar bile hikaye üstüne tekrar yazıyolar aynısını öyle veriyorlar. En azından bunu yapan birkaç stüdyo biliyorum birisinde de çalışmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oldukça başarılı bir albüm olmuş bence albümün kapağı hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Aldım sonunda albümü, bir Unspoken değildir diye girdim ama epey başarılı. Lions in the Cage gibi efsana şarkılar yok ama Now and Nevermore mesela çok iyi. Genel olarak iyi albüm, kayıt daha kaliteli olabilirmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sand güzelmiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar