Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Baggio said: Masquerade said: Burada yine heyecanlı arkadaşlar fix yatış diye gelmiş ama diğer ts maçı başlığında iskender baydarın son 10 yılın fb-bjk ve gs-ts maçlarının istatistiği vardı. bir bakıp cevap versin kim nereye yatıyormış kalkıyormuş tabi o yüzü bulurlarsa o rakamlardan sonra. Aylar sonra foruma gir ne var ne yokmuş diye, Masq hala tam gaz "yerse" diye sallamaya devam etsin, ama hala olmuyor. Merhaba canlar :p Tabii ki her sene bir takım diğerine 6 puanı bırakacak değil. Trabzonspor-Galatasaray arası yatış organizasyonları birinden biri Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında, diğeri ise tamamen kopmuş durumda ise gerçekleşir, vaziyet buyken bunun tersi hiç gerçekleşmemiştir. Trabzon bu akşam kazanırsa gerçekleşebilir mesela. Dolayısıyla gidip "ehe son 10 sene tüm maçlar böyle ki" diye 5 yaş yüzeyselliğinde istatistikler ortaya koymak da ancak futboldan pek anlamayan adamlara karşı efektif görünümlü boş bir savunma olabilir. Unutmadık 4-0'lardan bugüne kadar en az 3 sezonda hiç sekmeden gerçekleşen ayarları :p Bursaya da yattık mesela 2 sene önce ama siz beceremediniz elinize yüzünüze bulaştırdınız. Hoşgeldin bu arada. Full atarınla döndün, askerlik değiştirmemiş. Ha bir de son 10 seneye bakalım yüzeyselliği Trabzon yatar ehü yüzeyselliğinden daha bilimsel bir yaklaşım oluyor. Yatan Trabzonu da görüyoruz maşallah her dakika tekme tokat girişiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 mokoko said: "Ilk yari bitiminde Fatih Terim hakeme eliyle seni bekliyorum isareti yapti. Ardindan bunu ceken lig tv kameramanin koluna vurdu." arkada kalmasın şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 SeaGle said: Terim 2. yarı açar oyunu bence. terim bu kafayla, bu egoyla google chromeda google com bile açamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 3 yas yuzeyselligiyle, trabzon yatar demek cok daha tatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 mokoko said: mokoko said: "Ilk yari bitiminde Fatih Terim hakeme eliyle seni bekliyorum isareti yapti. Ardindan bunu ceken lig tv kameramanin koluna vurdu." arkada kalmasın şu ya İyi yapmış. Bu ülkede hakeme sövenler, yayın arabası tehdit edenler kahraman oluyor. Geç de olsa öğrenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 mokoko said: mokoko said: "Ilk yari bitiminde Fatih Terim hakeme eliyle seni bekliyorum isareti yapti. Ardindan bunu ceken lig tv kameramanin koluna vurdu." arkada kalmasın şu yaseni bekliyorum işareti nasıl oluyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Sen bu terime ego diyosan aboooo Mesajlarına bakılınca sanki terimin yerine sen geçecekmişsin de az farkla terim kazanmış gibi. Bi hırs var adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 çıldırtıyor terim beni babasının takımı gibi kafasına göre takılıyor sonra da çıkıyor ağaoğlu gibi ben yaptım olacak diyor taraftara eziyet ediyor, başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Turkcell, Hardvardlı Emily Harranlı Emine diye 5 dakkalık reklam çekmiş nasıl baydı öyle böyle değil öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 nası bi td istiyosun harry sırf merak, ideal tdn kim mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 adam ilgi istiyor iste hala soru soruyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 harrykewell said: çıldırtıyor terim beni babasının takımı gibi kafasına göre takılıyor sonra da çıkıyor ağaoğlu gibi ben yaptım olacak diyor taraftara eziyet ediyor, başka birşey değilvalla biz genel olarak bayağı memnunuz fatih terim'den, kimsenin eziyet çektiği yok hataları oluyor elbet, ama memnun olmayan da bir tek sen varsın. 1 senede neredeyse tüm kadro değişmesine rağmen şampiyonluğa oynayan bir takım kurdu, bazen ergenliği bırakıp takdir edebilmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ideal teknik adam hak edene forma verendir, üvey evlatlarına değil ideal teknik adam ters giden şeylere müdahele edip düzeltendir, düz gidenleri fantezileriyle bozan değil ideal teknik adam önce taraftarın gözüne hitap eden futbol oynatandır, kendi gözüne değil ideal teknik adam, önce takımı düşünendir, kendini değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 harrykewell said: babasının takımı gibi kafasına göre takılıyor kendi takimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 DoruK said: harrykewell said: çıldırtıyor terim beni babasının takımı gibi kafasına göre takılıyor sonra da çıkıyor ağaoğlu gibi ben yaptım olacak diyor taraftara eziyet ediyor, başka birşey değilvalla biz genel olarak bayağı memnunuz fatih terim'den, kimsenin eziyet çektiği yok hataları oluyor elbet, ama memnun olmayan da bir tek sen varsın. 1 senede neredeyse tüm kadro değişmesine rağmen şampiyonluğa oynayan bir takım kurdu, bazen ergenliği bırakıp takdir edebilmek gerekir. d6 griş - 413 kapı biz tüm tribün olarak memnun değiliz, hatta ve hatta neredeyse herkesin gördüklerini bir tek terim efendi göremiyor demek ki biz ergen tribünüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 aquila said: harrykewell said: babasının takımı gibi kafasına göre takılıyor kendi takimi? kendi takımı değil, para alıyor o takımdan işçi o işçi, patron değil bırakın gazeteci laflarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hee isci evet, bayrami kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Playoff olmasa adam berabere kalmasına rağmen Kadıköy'de şampiyonluğu garantiliyordu, hala memnun olmayan var. Harry işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Kisi olarak nefret ettigim biri ama GS icin faydali biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bu kadro, bu ortam ve bu rakiplerle bırak normal sezonu playoflları bile oynanmadan şampiyon bitirmesi gerekirdi o üstad tavırları ve egoları olmasa üvey evlatları olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 trabzon eziyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yatıyolar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 trabzon eziyor gibi gözüküyor da gs çok kötü olduğundan bence ,trabzonun atası yok ya belli ayrıca ,nazlı nazlı hareketler falan ne bayık maç bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 vurduktan sonra tribünlere döndü az kaldı giriyodu diye korku dolu yüz ifadesi yaptı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 alanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar