Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 4. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor| 02.05.2012 20.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Masquerade said:

Burada yine heyecanlı arkadaşlar fix yatış diye gelmiş ama diğer ts maçı başlığında iskender baydarın son 10 yılın fb-bjk ve gs-ts maçlarının istatistiği vardı. bir bakıp cevap versin kim nereye yatıyormış kalkıyormuş tabi o yüzü bulurlarsa o rakamlardan sonra.

Aylar sonra foruma gir ne var ne yokmuş diye, Masq hala tam gaz "yerse" diye sallamaya devam etsin, ama hala olmuyor. Merhaba canlar :p

Tabii ki her sene bir takım diğerine 6 puanı bırakacak değil. Trabzonspor-Galatasaray arası yatış organizasyonları birinden biri Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında, diğeri ise tamamen kopmuş durumda ise gerçekleşir, vaziyet buyken bunun tersi hiç gerçekleşmemiştir. Trabzon bu akşam kazanırsa gerçekleşebilir mesela.

Dolayısıyla gidip "ehe son 10 sene tüm maçlar böyle ki" diye 5 yaş yüzeyselliğinde istatistikler ortaya koymak da ancak futboldan pek anlamayan adamlara karşı efektif görünümlü boş bir savunma olabilir. Unutmadık 4-0'lardan bugüne kadar en az 3 sezonda hiç sekmeden gerçekleşen ayarları :p

Bursaya da yattık mesela 2 sene önce ama siz beceremediniz elinize yüzünüze bulaştırdınız.

Hoşgeldin bu arada. Full atarınla döndün, askerlik değiştirmemiş.

Ha bir de son 10 seneye bakalım yüzeyselliği Trabzon yatar ehü yüzeyselliğinden daha bilimsel bir yaklaşım oluyor.

Yatan Trabzonu da görüyoruz maşallah her dakika tekme tokat girişiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

çıldırtıyor terim beni

babasının takımı gibi kafasına göre takılıyor

sonra da çıkıyor ağaoğlu gibi ben yaptım olacak diyor

taraftara eziyet ediyor, başka birşey değil
valla biz genel olarak bayağı memnunuz fatih terim'den, kimsenin eziyet çektiği yok

hataları oluyor elbet, ama memnun olmayan da bir tek sen varsın. 1 senede neredeyse tüm kadro değişmesine rağmen şampiyonluğa oynayan bir takım kurdu, bazen ergenliği bırakıp takdir edebilmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

ideal teknik adam hak edene forma verendir, üvey evlatlarına değil

ideal teknik adam ters giden şeylere müdahele edip düzeltendir, düz gidenleri fantezileriyle bozan değil

ideal teknik adam önce taraftarın gözüne hitap eden futbol oynatandır, kendi gözüne değil

ideal teknik adam, önce takımı düşünendir, kendini değil
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

harrykewell said:

çıldırtıyor terim beni

babasının takımı gibi kafasına göre takılıyor

sonra da çıkıyor ağaoğlu gibi ben yaptım olacak diyor

taraftara eziyet ediyor, başka birşey değil
valla biz genel olarak bayağı memnunuz fatih terim'den, kimsenin eziyet çektiği yok

hataları oluyor elbet, ama memnun olmayan da bir tek sen varsın. 1 senede neredeyse tüm kadro değişmesine rağmen şampiyonluğa oynayan bir takım kurdu, bazen ergenliği bırakıp takdir edebilmek gerekir.

d6 griş - 413 kapı

biz tüm tribün olarak memnun değiliz, hatta ve hatta neredeyse herkesin gördüklerini bir tek terim efendi göremiyor

demek ki biz ergen tribünüyüz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...