Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi eğer sorun yaratmayacaksa aç bence, block block üstüne koyup gökyüzüne çıkıp suya atlarız en kötü. hatta manuel parkur yapıp beni şebeğe çevirebilirsiniz. AHAHAAH ATLAYAMIYOR SALAK diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 asduhahahah bukkitsiz acarım bu aksamüstü o halde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 31.210.44.218 Version 1.3.1 Gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oynanmiyor ya respawn acayip buglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Grimnax said: ahah test için koymustum o enderchestleri. oylesine bukkit test için açtım akşam da cok fazla bug var hala o yüzden beklemedeyim yine. told ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://i.imgur.com/afzfW.png meh oldum. 1.3 buglı geldi galiba biraz. ya da benim bilgisayarın yetersizliğinden mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 1.3 ile ilgili deigl o ya half slab lightning bug uzun süredir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 A new CraftBukkit Recommended Build (1.3.1-R1.0) that provides Minecraft 1.3.1 compatibility is now available. http://forums.bukkit.org/threads/craftbukkit-1-3-1-r1-0-is-now-available.91330/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ha ii oldu bunu haber verdigin. bikac plugin güncellensin baslarım server işlerine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Bukkit antiescape Serverda pvp olucaksa buda olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 item repair gelmiş (ben yeni gördüm) ama çok saçma yahu iki tane durability'si azalmış aynı itemı craft penceresine koyunca daha yüksek durability'li tek bir item çıkıyor ama gerçekten farkediyor mu böyle şeylerle uğraşmak? bana pek farketmiyor gibi geldi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Eğer itemin upgradeliyse değer şu büyülü müyülü olanlar. yoksa aynı malzemeye hatta bazen daha çok malzemeye denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 büyülü itemı normal item ile tamir edebiliyor muyuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 en son versiyonda denemedim ama geçen versiyonlarda olduğuna göre evet büyük ihtimal ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ha mantıklıymış o zaman ya, eyvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 1.4 baya dolu galiba http://www.youtube.com/watch?v=sZs3U9d2GWw&feature=g-u-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben şu oyunu anlayamadım bi türlü ya hiç zevk alamadım nedense birisi sevdirsin şu oyunu bana oynamak istiyrum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yeni updatelerle bayağı iyi olacak oyun. Yine teknik mod pakedi yapıp oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 biz 3-4 kişi devamli teknik modlarla oynuyoruz. en son tam otomatik nuclear plant yaptıydık ki gw2 cıktı :P şimdi modların 1.3.2 ye updatelenmesini bekliyoruz yine başlıyacaz buraya postlarım durumu gelmek isteyen olursa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 cahreyine ne oldu lan. yutuptan da kaybolmuş forumdan da banlanmış. server beklentimiz yok da sağdır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 server actik haberiniz olsun dedim... tekkit client gereklidir 3.1.2 versiondur: no premium icin de client mevcuttur arkadaslar arasi actik ama 20 kisi girebilir. Modlar var ama isteklere acigiz degerlendiririz. Girmek isteyenler haber versin ona gore adres veriyim sonra troll mod olmasin serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 uu tekkit server birde tr lokasyonsa cok cici olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Android için olanda ne kadar eksik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Demosunu kurdum geçenlerde, bayağı başarılı. http://www.youtube.com/watch?v=U4ZmpuwzgsQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar