cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 cantug said: Acildi :) cantug ya cmdregionun komutlarını mı değiştirdin? şu an unknown command diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Cantug su geceyi geçme komudunu kaldırsana, slime dolunay gecesi spawn oluyo gece geçildigi için kaç gündür bulamıyoruz, hani bu oyunun gecesi de zevkli, bence gece hayatta kalmayı öğrensinler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://www.pixeljoint.com/files/icons/full/castillo_2006.png şu kaleyi yapacağım ama mc mühendisi arkadaşlardan yardım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bi bota binip abuk subuk yüzdüm baya en son mantar adası keşfettim haritanın en üst sollarında bi yerde aahhahah kırmızı inekler falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 hadi lan yardım edinde kaleyi yapalım boy boy fotoğraflarını yayınlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 beyaz taş yokki oyunda?? o kadar wool nereden bulacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 stonebrick yada nether quartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 server adresini falan alayım bi yani nası yapıoz ben kurdum şimdi napçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 aaa girdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 o kale cok kolay yapılır, basit yani. görünümüde güzel taşarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 dirtlerle kurduğum bi yer var ama yeterince büyük yeri claimlemediğim için baya bi küçük oldu. herkes toplaşsın öyle bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sen yap claim dısında kalan yerleri cantug halleder 2 dk da. serverda binalara hasar vercek birisinide görmedim henüz. arasıra orman yangınları cıkıyor o kadar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ehehe ben o kadar kompleks yapılara yetemiyorum o yüzden yardım lazım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bu claim yapma olayını ve diğer işe yarayabilecek multiplayer commandleri bi cahile anlatabilecek var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 mc.paticik.org'ta vardı ama güncellenmediyse bi işe yaramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 cantug said: Neyse yeni plugin çıkmış bunun için hallettim... Artık kendinizde Claim yapabilirsiniz beyler... /cmdregion create <size> - Creates a region with the given size around the player /cmdregion add <player> - Adds a player to your region /cmdregion remove <player> - Removes a player from your region /cmdregion calculate <size> - Calculates the price for a region with the given size /cmdregion reload - Reloads the config Suan bir para alınmayacak sadece 2 claim yapma hakkınız var ve 80 kare alan hakkınız bulunmakta. Rasgele belirledim aa yok su şöyle bu böyle olsun derseniz söyleyin halledelim asagi yukari 256x256 secebilirsiniz tabiki... dün bakımdan sonra komutlar calışmıyo diyodu birisi dene bi sen istersen yine .. Cantug hangi pluginler mevcut güncel bi liste yaparsan seviniriz.. işlerin yoğun sanırım bu sıralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 yok komutlar değişti çalışmayor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 HAHA minecraftla ilgilenemedim malesef pati paylas la uğraşıodum dur bakalim bakicaz onada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 oh GÖREMEyeli baya kalabalıklaşmış server :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 miyav fırtınası vardı bugün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 cantug alanın 80 olduğunu bilmiyordum 49 aldım büyütme ihtimalimiz varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ayarlariz :) Bugun hakkaten kediler basti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 6-7 kişi toplanıp sabahın 4 ünde ender dragon kestik daha da bişey demiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 çok memnun olurum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 screenshot almak kimsenin aklına gelmez tabi. http://i.imgur.com/hHocE0G.jpg http://i.imgur.com/dWQN86M.jpg oku havada cekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar