escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 napıcan köprüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Gentlemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 escape said: napıcan köprüyü Çok merak ettim, ne yapacaksın ki köprüyü yani? Ne işe yarayabilir ki köprü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sen yorum yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 :( Bilmiyorum ki ne olduğunu. Google'a yazdım şöyle bir şey çıktı. http://www.cheatengine.org/forum/files/minecraft_bridge_173.jpg Ne için kullanıyorlar bunu. Sanki böyle fermuar gibi bişi. Çekiyormusun ne yapıyorsun? Ne gerek var. Pati, yardım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 oha ne güzel yapmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 o bahsettiğim modda baya halatla falan asma köprü yapabiliyorsunuz, çok güzel duruyodu videoda filan ama eskiymiş işte, update edilmemiş hani gerçekten "yapıcan da ne işine yarayacak" diye mi soruyorsunuz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yok tamam pardon doğrudur güzel oluyodur eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 En sevdiğim oyun! Kafam rahat, alırım pick-axeimi düşerim maden peşine.. Oyun müzikleri de şahane. En net stres atma yöntemimdir.. paticik.com'un herkesin toplanıp girdiği bir serverı var mı? Nerede oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 minecraft key bu aralar en ucuz nerede var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 valla cok fazla fake key dolasıyor piyasada ve cogunlukla 40 lira civarinda. kendi sitelerinden satın alman en mantıklısı olur 20€'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=az-YkrNFi8U&list=UU0AE_22J0kAo30yjasaeFqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iho9UFv9uRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oha ya .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 var mı bildiğiniz güzel adventure map sitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Biraz geç farketmiş olabilirim ama bu feed the beast neymiş yaa, 2 gündür oynuyorum muhteşem olmuş kesinlikle. Minecraftta içerik yetmediğinden hep yakınırdım ama bu ftb contentini bitirmek için ciddi bir süre gerekecek gibi görünüyor. Solar sistemlerden, robotlara, bilgisayarlardan buharlı makinelere kadar ne ararsan fazlasıyla var. Ayrıca yeni yapı taşları süper olmuş gerçekten istediğim gibi dekore edebiliyorum herşeyi. Kare kare dekorlar tarih oldu benim için ^^ Bakmayan varsa baksın ftb ye öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Grimnax said: valla cok fazla fake key dolasıyor piyasada ve cogunlukla 40 lira civarinda. kendi sitelerinden satın alman en mantıklısı olur 20€'ya bildiğin key yok rusçularda falan. yani veririm 20 euroyu da verdikçe zam yapıyor herif, sonra da tatile gidio falan sfsdf yarın 1.5 geliyormuş. redstone mekanizmalarını sevenler için güzel şeyler var. bana birşey yok :( biraz da builderlar için birşeyler koysunlar pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu shader muhabbetleri çok kastırıyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 shaderi sonuna kadar açmazsan liquid detaili fln cok fazla kastırmıyor vanilla minecrafti. arcane builderlar için bişi istiosan uzunca bi süre tek sansın redpower2 deki microblocklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 o ne? mod mu? mod çok var da ben modsuz seviyorum. haritamın haritasını upload ettim. eskisi kadar oynamadığım için daha az gelişme var. yeni evimle spawn noktası arası tren yolu yapmaya çalışıyorum ama taş yetmedi tabii, anca 1 blokluk oldu. daha üstünde rail yok. tıkla ve haritamı gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 saveini paylaşır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu kadar uğraşabilmek isterdim de vakit mi dayanır. /respect =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 arcane said: o ne? mod mu? mod çok var da ben modsuz seviyorum. haritamın haritasını upload ettim. eskisi kadar oynamadığım için daha az gelişme var. yeni evimle spawn noktası arası tren yolu yapmaya çalışıyorum ama taş yetmedi tabii, anca 1 blokluk oldu. daha üstünde rail yok. tıkla ve haritamı gez şununla benim şu an oynadığım harita arasında alaka bile yok ama küçük şirin bişeyler inşa ettim, yavaş yavaş genişletiyorum. böyle bi haritadır bişeydir ben de yapmak istiyorum, nasıl oluyodu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 oradaki http://overviewer.org/ ama yarattığı haritanın uploadu zor 400mb falandı galiba benimki onun yerine sırf resim olarak harita yaratan birşeyler de kullanabilirsin. burada güzel bir liste var: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Programs_and_editors/Mapping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 1.5.2 veya 1.6 için feed the beast ultimate pack çıkar çıkmaz saldırın bence. 1.5den itibaren bayağı bayağı güzel şeyler ekliyor modlar(ve oyunun kendisi). Onların yanında 8-10 tane de kendinizin seçip beğendiği aksiyonlu mod indirin. Yeni zindan, npc falan ekleyin veya ne bilim aya falan gidin. =/ Güzel şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar