Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:(

Bilmiyorum ki ne olduğunu.

Google'a yazdım şöyle bir şey çıktı.

http://www.cheatengine.org/forum/files/minecraft_bridge_173.jpg

Ne için kullanıyorlar bunu. Sanki böyle fermuar gibi bişi. Çekiyormusun ne yapıyorsun?

Ne gerek var.

Pati, yardım istiyorum.
Mesaj tarihi:
o bahsettiğim modda baya halatla falan asma köprü yapabiliyorsunuz, çok güzel duruyodu videoda filan ama eskiymiş işte, update edilmemiş

hani gerçekten "yapıcan da ne işine yarayacak" diye mi soruyorsunuz anlamadım
Mesaj tarihi:
En sevdiğim oyun!
Kafam rahat, alırım pick-axeimi düşerim maden peşine..
Oyun müzikleri de şahane. En net stres atma yöntemimdir..

paticik.com'un herkesin toplanıp girdiği bir serverı var mı? Nerede oynuyorsunuz?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Biraz geç farketmiş olabilirim ama bu feed the beast neymiş yaa, 2 gündür oynuyorum muhteşem olmuş kesinlikle. Minecraftta içerik yetmediğinden hep yakınırdım ama bu ftb contentini bitirmek için ciddi bir süre gerekecek gibi görünüyor. Solar sistemlerden, robotlara, bilgisayarlardan buharlı makinelere kadar ne ararsan fazlasıyla var. Ayrıca yeni yapı taşları süper olmuş gerçekten istediğim gibi dekore edebiliyorum herşeyi. Kare kare dekorlar tarih oldu benim için ^^ Bakmayan varsa baksın ftb ye öneririm.
Mesaj tarihi:
Grimnax said:

valla cok fazla fake key dolasıyor piyasada ve cogunlukla 40 lira civarinda. kendi sitelerinden satın alman en mantıklısı olur 20€'ya

bildiğin key yok rusçularda falan. yani veririm 20 euroyu da verdikçe zam yapıyor herif, sonra da tatile gidio falan sfsdf

yarın 1.5 geliyormuş. redstone mekanizmalarını sevenler için güzel şeyler var. bana birşey yok :( biraz da builderlar için birşeyler koysunlar pliz.
Mesaj tarihi:
shaderi sonuna kadar açmazsan liquid detaili fln cok fazla kastırmıyor vanilla minecrafti.

arcane builderlar için bişi istiosan uzunca bi süre tek sansın redpower2 deki microblocklar :P
Mesaj tarihi:
o ne? mod mu? mod çok var da ben modsuz seviyorum.

haritamın haritasını upload ettim. eskisi kadar oynamadığım için daha az gelişme var. yeni evimle spawn noktası arası tren yolu yapmaya çalışıyorum ama taş yetmedi tabii, anca 1 blokluk oldu. daha üstünde rail yok.

tıkla ve haritamı gez
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arcane said:

o ne? mod mu? mod çok var da ben modsuz seviyorum.

haritamın haritasını upload ettim. eskisi kadar oynamadığım için daha az gelişme var. yeni evimle spawn noktası arası tren yolu yapmaya çalışıyorum ama taş yetmedi tabii, anca 1 blokluk oldu. daha üstünde rail yok.

tıkla ve haritamı gez

şununla benim şu an oynadığım harita arasında alaka bile yok ama küçük şirin bişeyler inşa ettim, yavaş yavaş genişletiyorum. böyle bi haritadır bişeydir ben de yapmak istiyorum, nasıl oluyodu bu
Mesaj tarihi:
oradaki http://overviewer.org/ ama yarattığı haritanın uploadu zor 400mb falandı galiba benimki

onun yerine sırf resim olarak harita yaratan birşeyler de kullanabilirsin. burada güzel bir liste var:

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Programs_and_editors/Mapping
Mesaj tarihi:
1.5.2 veya 1.6 için feed the beast ultimate pack çıkar çıkmaz saldırın bence. 1.5den itibaren bayağı bayağı güzel şeyler ekliyor modlar(ve oyunun kendisi). Onların yanında 8-10 tane de kendinizin seçip beğendiği aksiyonlu mod indirin. Yeni zindan, npc falan ekleyin veya ne bilim aya falan gidin.

=/ Güzel şeyler var.
  • Yeni Oluştur...