Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mod api 1.5 ile geliyor su anda aksi söylenmedigi sürece. yapacak sey kıtlıgı yasıyorsan bu arada Haste burda anlattıgımız feed the beast tarzı modpackları denemeni tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
FTB hazırda duruyor zaten,bi girip bakmıştım fazladan yüzlerce eşyayı görünce cılkını cıkarmışlar sanırım dedim,başlıycam onada ama deniyim bi belki daha çok sarar ...
Mesaj tarihi:
cılkı cıkmak degil de o packta 32 adet mod var o yüzden biraz göz korkutabilir. yeni versiyonu cıkınca bi serveri acıcam oraya beklerim bi yandan oynarız bi yandan modları ögretirim isteyene
Mesaj tarihi:
korktu dedigin gibi göz,ona vanilladaki gibi başlıyıp modları cözerek gitmek lazım,sen açta serveri bende hafifden başlıyım ftb ye ..vanilla bitti gibi bi sey zaten gidip dragonu kescem strong holda kadar minecart yaptım fazla uzun sürmez heh ..
Mesaj tarihi:
Grimnax said:

cılkı cıkmak degil de o packta 32 adet mod var o yüzden biraz göz korkutabilir. yeni versiyonu cıkınca bi serveri acıcam oraya beklerim bi yandan oynarız bi yandan modları ögretirim isteyene

Lan bi akillanmadiniz. sdf
Mesaj tarihi:
zaten oyunda ne badireler atlatıyorum,sonra gidiyorum düz yolda yürürken ölüyorum heh,hardcore bana göre diil,birazda gereksiz gibi ama heycan yapar sinir yapar,yapar bi şeyler tabi ..
Mesaj tarihi:
oyunda 20-30 tane materyal var onları toplayıp üretmeye çalısıyosun yaratık öldür loot topladan uzak oyun zaten ee tabi extradan oda olsa güzel olur ..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Netim iyi olsa bildiğim kadarını göstermek isterim ama bu aralar zor :/

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki

Direkt wiki'yi yala yut, aklına gelebilecek her şey var düz (vanilla) oyun için. Ben öyle yapmıştım zamanında. Tutorialler çok yararlı wikide, maden kazma teknikleri, tarla yapım teknikleri, cobblestone generatorlar hepsi var.

Birde en ünlü stream yapan adamlardan biri aşağıdaki, videolarıda eğlencelidir.

http://www.youtube.com/user/captainsparklez

Diğer gerekli detaylı bilgileri Grim'e sorabilirsin, hemen üstteki videoda tuzağa basan kişidir kendisi :)

edit: bu arada yanlış link vermişim wiki için.

http://www.planetminecraft.com/

bu adreste texture pack'tir, skin, map, bilumum ekstra yükleyebilceğin eklentiyi bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Saol death :) maden kazma olayında wiki den okudugum taktıklerı uyguluyorum tarımda yapmaya basladım. kopek buldum 1 tane ama kendime nasıl bağlayacağımı çözemedim hala

elmaz hiç bulamadım ama arıyorum. maden kazma olayında kendimce geliştirdigim bir taktık :

once yer altında sıgınak yaparak odundan komur yapıp onunla mesale yapıp tastan kazma ıle kazmaya baslıorum .

**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I * İŞARETİ BLOK
**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I = İŞARETİ KORİDOR
**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I I İŞARETİDÜZ KAZDIĞIM ALANLAR
**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I
=================================
=================================

Derinlere ise inerken her 5 karede bir bu şekli uyguluyorum. bu şekilde ise detaylı bir maden tunelleri sistemi olşturdum. Tarımı ise buldugum yer altı gollerı ıle olusturdugum yer altı tarlarında yapıyorum. Bu alanlarda bıtkılerın ıhtıyac duydugu ısık ıcın Meşaleler yeterli oluyor.Buğday buyumesi biraz yavas ama yeterli besin için.Deneme amacı ile yüzeydede çatısı cam olan bir binamsı alan yaptım. Oradada yine 2 kare altı komple su olan usstu toprakla kapalı bir alanda buğday tarımına bşladım.

Elektrikli ray sistemimi kurdum ama otomasyon sistemleri konusunda yetersiz kaldım.

Otomatik maden kazma sistemlertinden bahsediliyor ama halen çözemedim , onuda araştırıyorum .

Selamlar
Mesaj tarihi:
Norak said:

ya bu westeroscraft a giren var mı hiç?

illa bişi inşa etmek zorunda mıyız? sadece gezip dolaşabiliyor kendi halimizde takılabiliyor muyuz falan?

genelde o tur serverlarda hiç bişi yapmaman daha iyi
napcanı bilmiyosan
  • Yeni Oluştur...