Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 mod api 1.5 ile geliyor su anda aksi söylenmedigi sürece. yapacak sey kıtlıgı yasıyorsan bu arada Haste burda anlattıgımız feed the beast tarzı modpackları denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 FTB hazırda duruyor zaten,bi girip bakmıştım fazladan yüzlerce eşyayı görünce cılkını cıkarmışlar sanırım dedim,başlıycam onada ama deniyim bi belki daha çok sarar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cılkı cıkmak degil de o packta 32 adet mod var o yüzden biraz göz korkutabilir. yeni versiyonu cıkınca bi serveri acıcam oraya beklerim bi yandan oynarız bi yandan modları ögretirim isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 korktu dedigin gibi göz,ona vanilladaki gibi başlıyıp modları cözerek gitmek lazım,sen açta serveri bende hafifden başlıyım ftb ye ..vanilla bitti gibi bi sey zaten gidip dragonu kescem strong holda kadar minecart yaptım fazla uzun sürmez heh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Grimnax said: cılkı cıkmak degil de o packta 32 adet mod var o yüzden biraz göz korkutabilir. yeni versiyonu cıkınca bi serveri acıcam oraya beklerim bi yandan oynarız bi yandan modları ögretirim isteyene Lan bi akillanmadiniz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ahahah bu server muhabbeti benim hardcore maceralarıma benziyor ya :P oynuyorum 2 hafta kasıyorum deli gibi sonra ölüyorum random birseye hersey sıfırlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 zaten oyunda ne badireler atlatıyorum,sonra gidiyorum düz yolda yürürken ölüyorum heh,hardcore bana göre diil,birazda gereksiz gibi ama heycan yapar sinir yapar,yapar bi şeyler tabi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Abi oyunu bıraktım 1 ay baya şey gelmiş ya copper falan ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Harcore'a creeper gibi bir şey olan oyun için çok manasız ya :D Asıl oyunda olmayan farklı loot falan düşse belki oynardım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 oyunda 20-30 tane materyal var onları toplayıp üretmeye çalısıyosun yaratık öldür loot topladan uzak oyun zaten ee tabi extradan oda olsa güzel olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 grimm ve zombiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 mwahahah iyiydi bu ya. acısını cıkarıcam bi ara bos kalınca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Merhaba ; oyundaki 3 gunluk tecrubemden sonra bana yardımcı olabilecek kşilerle online oynamak isterim. Selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Netim iyi olsa bildiğim kadarını göstermek isterim ama bu aralar zor :/ http://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki Direkt wiki'yi yala yut, aklına gelebilecek her şey var düz (vanilla) oyun için. Ben öyle yapmıştım zamanında. Tutorialler çok yararlı wikide, maden kazma teknikleri, tarla yapım teknikleri, cobblestone generatorlar hepsi var. Birde en ünlü stream yapan adamlardan biri aşağıdaki, videolarıda eğlencelidir. http://www.youtube.com/user/captainsparklez Diğer gerekli detaylı bilgileri Grim'e sorabilirsin, hemen üstteki videoda tuzağa basan kişidir kendisi :) edit: bu arada yanlış link vermişim wiki için. http://www.planetminecraft.com/ bu adreste texture pack'tir, skin, map, bilumum ekstra yükleyebilceğin eklentiyi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Saol death :) maden kazma olayında wiki den okudugum taktıklerı uyguluyorum tarımda yapmaya basladım. kopek buldum 1 tane ama kendime nasıl bağlayacağımı çözemedim hala elmaz hiç bulamadım ama arıyorum. maden kazma olayında kendimce geliştirdigim bir taktık : once yer altında sıgınak yaparak odundan komur yapıp onunla mesale yapıp tastan kazma ıle kazmaya baslıorum . **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I * İŞARETİ BLOK **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I = İŞARETİ KORİDOR **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I I İŞARETİDÜZ KAZDIĞIM ALANLAR **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I ================================= **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I **I**I**I**I**I**I**I**I**I**I**I ================================= Derinlere ise inerken her 5 karede bir bu şekli uyguluyorum. bu şekilde ise detaylı bir maden tunelleri sistemi olşturdum. Tarımı ise buldugum yer altı gollerı ıle olusturdugum yer altı tarlarında yapıyorum. Bu alanlarda bıtkılerın ıhtıyac duydugu ısık ıcın Meşaleler yeterli oluyor.Buğday buyumesi biraz yavas ama yeterli besin için.Deneme amacı ile yüzeydede çatısı cam olan bir binamsı alan yaptım. Oradada yine 2 kare altı komple su olan usstu toprakla kapalı bir alanda buğday tarımına bşladım. Elektrikli ray sistemimi kurdum ama otomasyon sistemleri konusunda yetersiz kaldım. Otomatik maden kazma sistemlertinden bahsediliyor ama halen çözemedim , onuda araştırıyorum . Selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ben bir mağara buldum derinlerde raylar maden malzemeleri felan var gatta sarı formalı oklu bır adam peşime düştü zor kaçtım.Oyunda dwarf lar felanmı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 http://www.minecraftwiki.net/wiki/Abandoned_Mine_Shaft ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ya bu westeroscraft a giren var mı hiç? illa bişi inşa etmek zorunda mıyız? sadece gezip dolaşabiliyor kendi halimizde takılabiliyor muyuz falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Arkadaşla beraber başladık 2 gün oldu başlayalı baya ilerledik bize katılmak isteyen pm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 modlu minecraftin dibine vurmak isteyenler için. Feed The Beast Mindcrack ModPack. Server ip : 46.4.149.58:29002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Norak said: ya bu westeroscraft a giren var mı hiç? illa bişi inşa etmek zorunda mıyız? sadece gezip dolaşabiliyor kendi halimizde takılabiliyor muyuz falan? genelde o tur serverlarda hiç bişi yapmaman daha iyi napcanı bilmiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 http://i.imgur.com/DmHt3.png daylight detector/light sensor blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 çizgi, yuvarlak, döşeme çizmek ve döşemek için hangi mod kullanılıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu oyunda hala süs niyetine bişeyler yok di mi? şöyle süs silahı yapsak duvara assak falan bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://i1.ytimg.com/vi/lwmrK8WaUqo/mqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar