Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

cok büyük bir yeniligi yok ftb launcherin yea MultiMC nin yaptıği işlerin aynısını yapıyor. ki zaten multimc developeri aktif olarka calıstı o launcherda :P yeni olmasa da cok iyi birsey bu

bu modpack ile oynamayı düsünen var mı ciddi olarak 2 günde sıkılmıcak gibi ? toplanabilirsek sole 4-5 kisi bi server ayarlamayı düsünüyorum FTB pack için. Serverda hem bu modlar için tutolar hazırlayıp su mod işlerini biraz daha öğretmek istiyorum türk oyuncuya :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi mesela ben casual bir oyuncuyum. hani iki sayfa önce de yazdım öyle uğraşmam mod senkronu ile. yok onun versiyonu ne oldu bu güncellenmedi mi sıkıyor beni.

ama bunu indirdim. username girdim. enterladım. kurdu. girdim(ki bende oyun bilgisayarı falan yok, ağır biraz işlemcim) bi baktım 30 küsür mod var ve pek kasmıyor.

recipe bilgim 0. baktım nei var tıklıyorum gösteriyor. o pipe bilmemnelerden zerre hazetmiyorum ama oynayasım geldi. ben sevdim yani.

aynı 4-5 kişi sürekli oynamaz, elbet sıkılınır tabi ama öyle bişey olursa benim gibi basic nooblar gelir bi bakınırlar seve seve. 5 kişilik kota olsun, dolarsa server beklesinler sıralarını işleri ne.
Sosyal ağlarda paylaş

benim senkrondan demek istediğim insanlar tırsıyor böyle modlu server falan diyince. username password girip ok diyorsunuz bağlanıyorsunuz. zor değil.

ben de gelir öğrenmeye çalışırım. gelen olur yani. di mi lan. server server diyorsunuz iki username girmeye üşenmezsiniz herhalde?
Sosyal ağlarda paylaş

Eveet mod pakediyle deneme turumu yaptım. İki katlı bir ev kurdum. Buğday ve reed tarlası yaptım. İki inek yakalayıp ahıra kapayıp çoğalttım. Önce jeneratör ve macerator yaptım. Sonra solar power'a geçecektim ki birde baktım gregcraft solarcraftı çok ileri bir tiere atmış. Centrifuj aleti falan istiyor yapabilmek için. Sürekli bir enerji kaynağına ihtiyacım olduğumdan gidip su kuyusu diktim bir tane. İçine dört tane 4 water mill koydum. Etrafını suyla kapladım. Solar panelden daha fazla güç çekiyorum onlardan. İhtiyaç duydukça sistemi yükseltirim. Daha fazla water mill eklerim diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

FTB'e başlamak isteyenler bence önce yiyecek barınma gibi temel ihtiyaçları hallettikten sonra industrialcraft modundan girsin olaya. O modun elektriğini üretip makinelerini kurun. Bir iki makine kurup kazdığınız ore'ları 2'ye katlıyorsunuz. Ne kadar geç girerseniz o kadar ziyan etmiş olursunuz :)

Bende bu aşamadan sonra buildcraft'a geçip kazı makineleri kurucam. Elde metaryel bolluğu olunca harcaması fazla buildlere rahatça geçebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...