Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 zaten 2gb den fazla ram vermenin pek mantıgı yok minecrafta server degilse. akıcı calısmasının sebebi de güzel hazırlanmıs bugı az bi pack olması heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wwxT87zMSFU abi bu baya başarılıymış yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 cok büyük bir yeniligi yok ftb launcherin yea MultiMC nin yaptıği işlerin aynısını yapıyor. ki zaten multimc developeri aktif olarka calıstı o launcherda :P yeni olmasa da cok iyi birsey bu bu modpack ile oynamayı düsünen var mı ciddi olarak 2 günde sıkılmıcak gibi ? toplanabilirsek sole 4-5 kisi bi server ayarlamayı düsünüyorum FTB pack için. Serverda hem bu modlar için tutolar hazırlayıp su mod işlerini biraz daha öğretmek istiyorum türk oyuncuya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi mesela ben casual bir oyuncuyum. hani iki sayfa önce de yazdım öyle uğraşmam mod senkronu ile. yok onun versiyonu ne oldu bu güncellenmedi mi sıkıyor beni. ama bunu indirdim. username girdim. enterladım. kurdu. girdim(ki bende oyun bilgisayarı falan yok, ağır biraz işlemcim) bi baktım 30 küsür mod var ve pek kasmıyor. recipe bilgim 0. baktım nei var tıklıyorum gösteriyor. o pipe bilmemnelerden zerre hazetmiyorum ama oynayasım geldi. ben sevdim yani. aynı 4-5 kişi sürekli oynamaz, elbet sıkılınır tabi ama öyle bişey olursa benim gibi basic nooblar gelir bi bakınırlar seve seve. 5 kişilik kota olsun, dolarsa server beklesinler sıralarını işleri ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ben korsan oynamıştım bundan önce sadece geçen gün para verip aldım oyunu eğer oynanırsa ben gelirim ftb serverına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 zaten senkron falan filan kasmanıza pek gerek yok bu launcherlar ile tek kasması gereken ben olucam bu durumda serveri launchera uygun tutmak için. benim beklediğim sadece istek biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 benim senkrondan demek istediğim insanlar tırsıyor böyle modlu server falan diyince. username password girip ok diyorsunuz bağlanıyorsunuz. zor değil. ben de gelir öğrenmeye çalışırım. gelen olur yani. di mi lan. server server diyorsunuz iki username girmeye üşenmezsiniz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sanmıyorum ya burda konusan cok oluo ama oynayan pek cıkmıo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 olur ya 4-5 kişi çıkar en azından. çıkar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 çok kişi oynarken nasıl oynuyorsunuz,belli bi sehir falanmı yapılıyo yosa komşu gibi takılıyormuyuz ? keyifli olabilir aslında da nasıl olur işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şu oyunda sinirimi bozan tek şey, mod ekleyince modlar için bi UI olmayışı. sandığı kilitlemek için chate .cprivate yazıp sandığa vurmak nedir ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 onlar mod degil olm plugin onlar :D modları sen görmedin hic gelmedin bizimle göstereyim sana modları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 tamam plugin olsun abi pluginin de ui'si olmalı. komut yazmamalıyım ben, sokaktaki vatandaş ne anlasın komuttan asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 valla plugin olarak uisi olan cok ama custom client gerekiyor Spout diye. bizim insanlar da bihaber oldugu icin kullanmıyorlar kullanamıyorlar :P hattta kombinasyon kilit ile bile kilitleyebiliorsun kasalarını spout plugininde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Eveet mod pakediyle deneme turumu yaptım. İki katlı bir ev kurdum. Buğday ve reed tarlası yaptım. İki inek yakalayıp ahıra kapayıp çoğalttım. Önce jeneratör ve macerator yaptım. Sonra solar power'a geçecektim ki birde baktım gregcraft solarcraftı çok ileri bir tiere atmış. Centrifuj aleti falan istiyor yapabilmek için. Sürekli bir enerji kaynağına ihtiyacım olduğumdan gidip su kuyusu diktim bir tane. İçine dört tane 4 water mill koydum. Etrafını suyla kapladım. Solar panelden daha fazla güç çekiyorum onlardan. İhtiyaç duydukça sistemi yükseltirim. Daha fazla water mill eklerim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 grim my body is ready. yalniz bu ftb şeysi baya zor görünüyo ama varim ben.güray da gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bu ftb ye orjinal pass ı mı yazıyoruz girmek için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 orjinal accountu olanlar icin cok büyük kolaylık FTB modlu oynamak isteyenlere ya. yarın bakıcam bakalım bi server ortak arıorum kendime :P varsa sole tanıdıgı olan 1gb ramli bi vps verebilcek iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 beyler bu modlara. mods 101 gibi birşey yok mu. nerden başlasam bilemedim. çok item var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ögretirim ben sana serveri kurunca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o serverdan kaç kişi sağ çıkar bilemedim. piston yapamayan adama uranyum mu vereceksiniz. direk overdose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 beklemedeyiz kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ögrenmek kolay ya neyin nasıl yapıldıgını. tek sorun neyin nasıl yapıldıgını bilip bunlarla neler yapabileceginizi bilememeniz :P hayalgücü lazim biraz gerisi cok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 FTB'e başlamak isteyenler bence önce yiyecek barınma gibi temel ihtiyaçları hallettikten sonra industrialcraft modundan girsin olaya. O modun elektriğini üretip makinelerini kurun. Bir iki makine kurup kazdığınız ore'ları 2'ye katlıyorsunuz. Ne kadar geç girerseniz o kadar ziyan etmiş olursunuz :) Bende bu aşamadan sonra buildcraft'a geçip kazı makineleri kurucam. Elde metaryel bolluğu olunca harcaması fazla buildlere rahatça geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar