gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 technic kurdum, abovvv bu nedir aga! processor'lar, bir sürü incik cincik şey. O işlerden anlasam çok güzel de, hiç bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hatta ben niyetliyim bi süre bu terrafirmacrafti denemeye. varmi benimle oynamak isteyen zamanım var diyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 benim bi vanilla yı end game görmem lazım sonra girişicem o işlere malum yeniyiz daha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hah biraz kurcaladım da terrafirmacraftı hardcore bildiğin. ilk yapmaya calistigim sey stone axe idi. ilk önce agac yapraklarını parcalayıp Stick aldım sonra yerde bulunan kücük taslardan topladım biraz. sonra tası yonttum balta seklinde ve elimde balta kafası geldi :D sonra bunları birlestirip stone axe yaptım. toplam islem 3dk mı aldı 1 stone axe icin :P pickaxe fln nasıl yapılır diye baktım da ilk önce metal işlememiz gerekiyormuş etc cidden cok detaylı ve hardcore bi modmuş bu merak eden olursa kurulumuna yardımcı olurum oynarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 zor elde ettiğin şey daha bi kıymetli olur,daha harcore luk oyuncu diilim ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 grim.. egenin şu modunu yüklicem.. http://www.youtube.com/watch?v=ham3J8SWftQ günlerdir mod arayışındaydım sonunda istediğim modu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 da modun adını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 iyide hangi mod ? mod kullanmıyor burda ege sadece texture pack yüklü gördüğüm kadarıyla :) escape said: grim.. egenin şu modunu yüklicem.. http://www.youtube.com/watch?v=ham3J8SWftQ günlerdir mod arayışındaydım sonunda istediğim modu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 özür dilerim tp'nin adını sormak istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 LB Photo Realism büyük ihtimal tonlarca texture pack e baktım sonunda buna karar kıldım .. http://www.minecrafttexturepacks.com/ovos-rustic-pack/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 1.4.2 sürümünde sorun cıkartırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 1.4.2 de oynuyorum bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://www.feed-the-beast.com/ Bu arada gençler. Feed the beast launcher'ı için geri sayıma başlamışlar. Mod pakedi bu noktadan sonra erişilebilir olacak mı emin değilim ama en azından elimizde bir sayacımız var. Gün içinde bitecek zaten. Ben meşgul olmazsam yazarım sonuçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 çoğu mod eksik olucak launcherda ya. redpower2 gelmeden pek oynanmaz gibime geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ben redpower'ı hep late game'e bırakıyorum ya. Maden işlemleri için industrialcraft eşyalarını, bağlantılar için buildcraftı ve enerjiler için forestry'i kullanıyorum. Redpower devreleri, boruları ve enerjileri hep çeşni olarak kullandığım şeyler. Taşıma işleri(ve genelde eğlence) için tren modlarını da eklemişler. Twilight forest ve extra biome's tam keşfetmelik modlar mesela. Bunların yanında initial release'de şu an forgecraft dünyasında kullandıkları fakat benim daha önce kullanamadığım bir sürü güzel teknik mod var. EE, Thaumcraft, Redpower gibi modlar tabi ki mutlaka gerekli. Ben şahsen clay soldiers moduna da bayılıyorum. Ama zamanla hepsini entegre etmenin yolunu buluruz bence. Server açmak için yeterli değil şu anki modlar ama single'da takılmaya başlarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bug gibi bi şey oldu bende sanırım ölünce oyuna başladıgım yere dönüyor yataga dönmüyor. her yer kapalı yatağın sadece arkası duvara yaslı 3 tarafı acıkta cok sinir bi durum,neden olur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 valla EE ve Thaumcraft pek umrumda deil ki zaten EE kesinlikle kullanmıyorum nefret ediyorum o moddan heh. Dediğin gibi RP2 cok gerekli olmasa da modun kolaylıklarına alışınca (red alloy wire, Logic gates etc) o olmadan oynamak işkence gibi geliyor hah. Bende baslıyacam büyük ihtimal singleplayer oynamaya RP2 gelene kadar worldde cok fazla gezmemekten baska pek bi sorun cıkacaga benzemiyor zaten. En kötü Mystcraft var ore gen için illa hallolur. kısacası FTB Pack gümbür gümbür geliyor sabırsızlanıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yatakte en az 1 kere yatman gerekiyor taşıdıktan sonra o yüzdendir büyük ihtimal Single Playerdaysan. Haste said: bug gibi bi şey oldu bende sanırım ölünce oyuna başladıgım yere dönüyor yataga dönmüyor. her yer kapalı yatağın sadece arkası duvara yaslı 3 tarafı acıkta cok sinir bi durum,neden olur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sende olmasan halimiz harap :) sinir krizi geçircekdim az kalsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 pusula varsa yatağı göstermeli, göstermiyorsa uyunması lazım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yatak olayınıda okumuştum ya ben atladım yada o ayrıntıya girmemiş yazan,grim in dedigi gibi yatagın yerini degiştirmiştim ama yatmamıştım hiç,neyse ucuz atlattık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 FTB Pack cıktı bu arada. www.feed-the-beast.com dan indirebilirsiniz premium accountu olanlar. olmayanlar avuclarını yalayıp bana ulasırlarsa yardımcı olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Çektim bunu :/ Şeye emin değilim ama. Şimdi biz ekstradan mod ekleyeceğimiz zaman item id'leri vs. nasıl halletcez bunda. Yine minecraft klasöründen mi halletmemiz gerekcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 forge çoğu zaman çözüyor id confictleri. zaten paket halinde yayınlanıcagı icin packler id conflict olucagını sanmam. eger kendin manual mod eklersen farklı olay tabiki ya elle yapicaksın yada id resolver fln kullanıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Kurdum, üzerine clay soldiers ve mo creature's modlarını(ve çalışmaları için gereken modları da) yükledim. RAM'i 1024-2048 yaptım(4lük var bende). Sıfır takılma ile seri biçimde oynuyorum. Önceki mod paketlerimde 3000 küsür bellek verdiğim vakit oyuna windows'un kendisinin takılması gibi sorunlarla karşılaşıyordum. FTB'în şu hali için 2048 fazlasıyla yeterli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar