Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Senin iyi oynadıgın şey de AD değil ki. Bizim botlane kadar recluse şey oynamamamız lazım seninle, boşuna kazanıyoruz. Beraber lanei kazansak bile diger laneler kötüyse yine kaybediyorsun yaşadık bunu yani.

En güzeli mid/jungle kombosu, sen de en çok mid oynuyosun ben de.

Sen mid oynarsın ben birkaç jungle alırım öyle oynarız zaten.
Mesaj tarihi:
Sen çıkarsın o zaman her türlü, benim niyetim başka çünkü. Dediğim gibi kendi hesabımla şu an ranked oynamak istemediğim için değişik eğlenceler arıyorum. Aksi takdirde Kaede ile giriyorum zaten duo girecek olunca.
Mesaj tarihi:
Bizim arkadaşta yeni başladı syndra ilk midi uğraşıp duruyorda biraz güçsüz sanki.Ya o tam beceremedi ya da karşısına sürekli katarina falan geldiği için bilmiyorum kat antisi mi ama çok sövüyor kat e.
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Bizim arkadaşta yeni başladı syndra ilk midi uğraşıp duruyorda biraz güçsüz sanki.Ya o tam beceremedi ya da karşısına sürekli katarina falan geldiği için bilmiyorum kat antisi mi ama çok sövüyor kat e.

Gerçekten iyi Kat çok net yamultur da çok yüksek ratingde değilse Syndra'yla döversin long range takılıp. O mavisi boş bi champ ama, inanılmaz mana emiyo kaşar
Mesaj tarihi:
Solo ranked oyunlar için kendime ally arıyorum :) Elohellde gerizekalılar yüzünden oyundan soğudum . Her bölgede oynayabilirim sadece junglede biraz zayıfım . Solo top, support, ad carry

İsteyen arkadaşlar ekleyebilirt.

EU WEST
Nick: Legendofnurialco
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...