Nazca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kaede said: o zaman solo giriyim şimdi bari sen yokken de 1500 yapim ratingimi 100 elo düştün şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Senin iyi oynadıgın şey de AD değil ki. Bizim botlane kadar recluse şey oynamamamız lazım seninle, boşuna kazanıyoruz. Beraber lanei kazansak bile diger laneler kötüyse yine kaybediyorsun yaşadık bunu yani. En güzeli mid/jungle kombosu, sen de en çok mid oynuyosun ben de. Sen mid oynarsın ben birkaç jungle alırım öyle oynarız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ben rune süz oynuyorum.Heralde oyunculuğumla eziyorum çünkü eksikliğini hissetmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Akhlaur said: Ben rune süz oynuyorum Laughing bruisers.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Sen çıkarsın o zaman her türlü, benim niyetim başka çünkü. Dediğim gibi kendi hesabımla şu an ranked oynamak istemediğim için değişik eğlenceler arıyorum. Aksi takdirde Kaede ile giriyorum zaten duo girecek olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben ortadoğu ve balkanların en iyi midiyim ayrıca best syndra maltepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bizim arkadaşta yeni başladı syndra ilk midi uğraşıp duruyorda biraz güçsüz sanki.Ya o tam beceremedi ya da karşısına sürekli katarina falan geldiği için bilmiyorum kat antisi mi ama çok sövüyor kat e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Pazar gecesi 1v1 Mid vs Mid, get ready to get rekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Akhlaur said: Bizim arkadaşta yeni başladı syndra ilk midi uğraşıp duruyorda biraz güçsüz sanki.Ya o tam beceremedi ya da karşısına sürekli katarina falan geldiği için bilmiyorum kat antisi mi ama çok sövüyor kat e. Gerçekten iyi Kat çok net yamultur da çok yüksek ratingde değilse Syndra'yla döversin long range takılıp. O mavisi boş bi champ ama, inanılmaz mana emiyo kaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 syndra çok ağır eziyor katayı sadece diğer champlerde yaptığın gibi ilk hamleyi sen yapmıycaksın. her shunpoyu cezalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ilk 15 oyunu duo girin bilen adamla girin ilk oyunlar extra elo verir aklınızda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kurwa kurwa moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Demek ki ileride böyle dingoluklar görücem ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Fin said: kurwa kurwa moar ahahaahahahahahahahadhjsgfkjdgsfljds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Akhlaur said: Ben rune süz oynuyorum.Heralde oyunculuğumla eziyorum çünkü eksikliğini hissetmedim daha. ranked gamelerde laf yersin oyun başlar başlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Hee iki üç kişi dedi de welcome to the league of draven yaptım bende. Bakma bu kadar konuştuğuma puanım 780 mi neye düştü.Elo hell hakkaten dingil dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Lyv said: Fin said: kurwa kurwa moar ahahaahahahahahahahadhjsgfkjdgsfljds azsdgdghfgjhsdfjkdslfmbşhnbı gkfb vfcdagsdvcshjdm v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ssfafgdfg recall hali çok komik lan adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 fazla iyi olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitewolf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Solo ranked oyunlar için kendime ally arıyorum :) Elohellde gerizekalılar yüzünden oyundan soğudum . Her bölgede oynayabilirim sadece junglede biraz zayıfım . Solo top, support, ad carry İsteyen arkadaşlar ekleyebilirt. EU WEST Nick: Legendofnurialco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://promo.leagueoflegends.com/tr/sezon3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://i.imgur.com/0JUIfQG.jpg http://i.imgur.com/86L5P5w.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Trinity Force Combine cost reduced to 3 gold from 300 (total cost reduced to 3903 gold from 4200) LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar