Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ranked soloq anxiety konusunda çok şikayet etmişimdir fakat son gördüklerimden sonra biraz gerekli olduğu kanısına vardım. kafana vura vura öğretiyor soloq oyunu, anti terapi olarak, en ufak hatanda, bilgisizliğinde OMGOMGOMGOMG tepkileriyle, sinir bozucu tiplerin hışmına uğruyorsun basit şeyleri gayet iyi öğretiyor. iyi kötü oynarsın yeteneklisindir o ayrı ama oyun kazanmayı bilmek açısından herkesin geçmesi gereken bir yol kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

sc2 oynıyım demiştim ama 1v1 çok kısa sürüyo. takımlı olsun istiyosun ama gelenin yarısı leaver. lol'un yarısı kadar community yok insanlar birbiriyle konuşmuyor bile, 2 tane korean fag oyunu iyi oynuyor geri kalanınız onu bakıp bakıp böyle hazır çizilmiş resimlerin içini dolduran çocuklar gibi eğleniyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

sc2 oynıyım demiştim ama 1v1 çok kısa sürüyo. takımlı olsun istiyosun ama gelenin yarısı leaver. lol'un yarısı kadar community yok insanlar birbiriyle konuşmuyor bile, 2 tane korean fag oyunu iyi oynuyor geri kalanınız onu bakıp bakıp böyle hazır çizilmiş resimlerin içini dolduran çocuklar gibi eğleniyorsunuz.

Agugugugu agzını yedigim nasıl da ögrenmiiiiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...