fabulosoguy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 siz çıldırmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Abi draven tam bir canavar ya.Draven dan aldığım keyfi başka hiç bir herodan almıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 lol de bi kere oyunun başında yapılan invade çok zevkli daha ötesi yok. Az önce 4 kill aldım quadro olmadı ama :( last hit yaptım Pantheon ile zaten sonra oyunu domine ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Nazca said: Level 14 olup 200 oyun bitirmek LoL tarihine geçer ya sanırım. iki account varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Deny yok denmiş gene sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ranked soloq anxiety konusunda çok şikayet etmişimdir fakat son gördüklerimden sonra biraz gerekli olduğu kanısına vardım. kafana vura vura öğretiyor soloq oyunu, anti terapi olarak, en ufak hatanda, bilgisizliğinde OMGOMGOMGOMG tepkileriyle, sinir bozucu tiplerin hışmına uğruyorsun basit şeyleri gayet iyi öğretiyor. iyi kötü oynarsın yeteneklisindir o ayrı ama oyun kazanmayı bilmek açısından herkesin geçmesi gereken bir yol kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Şu oyunda queue anxiety yaşayanlar starcraft'ta bi ladder atsın cardiac arrest geçirmezlerse adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 http://static.fjcdn.com/pictures/Swords.+cause+whats+Ashe+gonna+do+with+a+sword_5b1774_4385798.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Jim_E_Rustler said: Şu oyunda queue anxiety yaşayanlar starcraft'ta bi ladder atsın cardiac arrest geçirmezlerse adam değilim.starcraftta kendi bacağından asılıyorsun, mobada 9 tane random insan gıcık etme amacıyla sana geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sc2 oynıyım demiştim ama 1v1 çok kısa sürüyo. takımlı olsun istiyosun ama gelenin yarısı leaver. lol'un yarısı kadar community yok insanlar birbiriyle konuşmuyor bile, 2 tane korean fag oyunu iyi oynuyor geri kalanınız onu bakıp bakıp böyle hazır çizilmiş resimlerin içini dolduran çocuklar gibi eğleniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 s3 e geçildikten sonra hiç duo girmemiş olsam şu an 1800+ olmuştum. Bir arkadaş var, yakaladı mı affetmiyor. Solo q ile yolumu buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 soloda farkli bir senaryo yok merak etme, topu eziyorsun, mid feedliyor, jungle ile top mid gankliyorsun, eziyorsun bot feedliyor, midde eziyorsun top feedliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 buraya oyunla ilgili bişeyler yazmıştım http://www.facebook.com/note.php?saved&¬e_id=10151084352754593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 LethE said: sc2 oynıyım demiştim ama 1v1 çok kısa sürüyo. takımlı olsun istiyosun ama gelenin yarısı leaver. lol'un yarısı kadar community yok insanlar birbiriyle konuşmuyor bile, 2 tane korean fag oyunu iyi oynuyor geri kalanınız onu bakıp bakıp böyle hazır çizilmiş resimlerin içini dolduran çocuklar gibi eğleniyorsunuz. Agugugugu agzını yedigim nasıl da ögrenmiiiiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ağır geldi galiba ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 1v1'in kısa sürüyor çünkü agzına rush yiyosun. O kısa süren oyunda da yaşadıgın kaos zaten 10 lol oyunu, ruhun donar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 anlat şu kaosuda görelim. drone yollarken panikleyenlerdenmisin yoksa :D skimsonic oyunda 2 rush var 10ar maddeden oluşuyolar. neyine panikledin? tabi bunları git sc konusunda yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Dirt league'den çıkabildiginde konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 i said wut wut? in da butt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 gene oyun yaristirma aptalligi, kazansaniz da kaybediyosunuz abi, neden inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ben sırf konudan gitsinler diye yapıyorum ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 lol community http://www.youtube.com/watch?v=RgG3lmYKpcI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ...diye ekledi daha Sniper'ın agility olduğunu bilmeyen Phyx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 fuks bildigini belli etmez, ne sinsidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar