Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Loxias said:

Taktikde baya sınırlısın ozaman. Yada bi heroyla oynamayı seviyorsun bekleki gelsin bi hafta. Her hero aynı ip mi yoksa değişiyor mu? Bide bir hero açmak için ortalama kaç oyun atmak gerekiyor?

degisiyor,min 450 max 6300 puan gerekiyor,gunun ilk galibiyetine bonus 150 puan veriliyor sanirim onun disinda ortalama galibiyet 100,yenilgiye 50 puan geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ad range'lerin hepsi aynı sayılır zaten.

Aoe dmg, slow & flash & jump, + farklı skill, aoe ulti.

Graves, Ezreal iyidir.

Ashe'de alabilirsin ucuz olduğuna bakma, 450 ip ama her base'e döndüğünde salladığın okla kazandırdığın beleş kill, sonrasında aldığın tebriklere "lol this is my job, i'm ur carry" cevabınla hem alttan alıp hemde egoizmi tavan yapma şansını başka hero da bulamazsın.

Belki ezreal, yok ama ashe daha güzel ihbin ihbin ihbin.

İşsizlikten lol supportu olduğum günlerin geçmesini iple çekiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bluedreams kardeşim, zamanında senin gibi lol haterlığı yapmış biri olarak sana iki çift sözüm var.

muhtemelen sen gravatını anana bağlatırken falan, biz 3 corridors, dota gibi mobaları oynuyorduk. hali hazırda şu an da hon, dota , dota 2 ve lol oynamaktayım. oyunları kendi içerilerinde değerlendirmeyi becerebilirsen, buyur argümanlarını dinleyelim. ama sırf insanların bir şeyi neden sevdiğini anlamadığın için "lol oynanır mı bu yea" diye argümanlarla gelirsen, yol al derim.

oyun farklı, ruslarla polonyalılarla oynadığım halde oyundan zevk alabiliyorsam, bu iyi bişeydir benim nazarımda. dota 2 topiğine bakarsan, orada da bir kaç postum var, aynı ruslar aynı polonyalılar dota 2'den tiksindirdi beni.

talent ve rune muhabbeti bağladı açıkçası beni. pandaria öncesi wow'dakine benzer bir talent ağaç sistemi var, en güzel yanlarından biri bu heralde. grafikler diyeceksin muhtemelen, ilk başta garipsesen de alışıyorsun bir süre sonra.

yavaş dersen, dota 2 daha yavaş diyebilirm. oyunda bir mukus tabakası var gibi hissediyorum oynarken, 1 oyun attıktan sonra 2. oyunu atasım gelmiyor.

deny yok diyeceksin, sanki herkes last hit prosu da, oyunlarda deny kaçıran yok.

gereğinden uzun bile yazdım, kib.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim icin mesela grafik cok onemli hon varken lol oynamiyorum arada ev arkadasim israr ediyo olm gel lan diye ondan oynuyorum.
iki tane lvl14 acc var hala anlayamiyorm tf'lerde kim ne yapiyo.ama hon oylemi degil hon 10kisi birbirine giriyo kim ne yapiyo ne yapicak ayri ayri secebiliyosun.onun disinda 3koridor haric bambaska oyunlar ztn.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...