dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben her girdiğimde kanaldayım valla oyun deiyn leaver bile olur gelirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Rapor edin en ufak dalgadan dahi olsa daha bi kaç gün önce başladım tirübünale 2600 rating oldu Allah Allah sesleri ile banlatıyorum lamerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 S-H said: Bazi Skinler cok basarili yahu,ben cok begeniyorum.elimden bi kaza cikar alirim diye korkuyorum. Ne kazası yahu al 3-5 kuruş bişi zaten özellikle indirimde olan skinleri takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 stimpak said: ucuzlardan ashe, sivir gibi ad carryleri deneyebilirsin. str kafasında oynıycam diyosan malphite, alistair var. facebook'tan riot games'i takip edince tristana veriyor, youtube'da da takip edince alistair veriyor. ip harcamadan o ikisini al, biraz da onlarla oyna :) tr serveri icin gecerli degil onlar,tr sayfasi sivir veriyor.(alistari bilmiyorum) skine para vermek istemiyorum,ip ile alinsa kasar alirdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yanlış hatırlamış da olabilirim ama adam west'te başladım demişti, o yüzden dedim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Regalya said: Rapor edin en ufak dalgadan dahi olsa daha bi kaç gün önce başladım tirübünale 2600 rating oldu Allah Allah sesleri ile banlatıyorum lamerleri. solo q ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 tribünalin de reytingi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Regalya said: Rapor edin en ufak dalgadan dahi olsa daha bi kaç gün önce başladım tirübünale 2600 rating oldu Allah Allah sesleri ile banlatıyorum lamerleri. Ben gireyim bu işe tekrar, chemotherepy resmen tribunal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yalnız kemoterapi çok acıtır, esprilik bi yanıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Hala 2-3 ip veriyor di mi tribunal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yok türk serverındayım ben yav napsam ki bide ingilizceye çevirirsem sıkıntı yaşarmıyım dayanamıyorum türkçesine oyunun sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 2haftada bir 2haftalik ban yiyorum.en olumsuz %0.2lik dilimdeymisim.ama 2acc oldugundan np.sirayla oynuyorum sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ya ben bu oyuna yeni başladım. Hon ve dotadan geliyorum da. Herolar çok farklı. Bi de şimdi ap herolardansa ad herolardan daha keyif alıyorum. Aç diyebileceğiniz ucuz ve keyifli champion var mı? Jungle heroları da olur. Jax oynadım keyifli heroydu. Başka var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 İlk başlayanlara fiyat/performans önerim her zaman, Xin Zhao, Garen oluyor. edit: item ve skill build'lere de aşağıdaki sitelerden yüksek rating alan guide'lardan bakabilirsin. www.mobafire.com www.solomid.net adreslerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 garen çok gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 draven bide twich keyifli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 6.3k lık adam önerceksek ilk alacağı hero için, Go go darius. Dunks, dunks everywhere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 valla fiyatlarini bilmiyorum hic keyifliye odaklandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Pantheon guzel,3k ucuz sayilir. Rune icin guzel bi guide var mi ? Kardesim arkadaslarindan yardim alip yapmis biseyler de biraz fazla hbrit geldi bana,5 tane ozellik veriyordu.ad,adc,mage icin daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Gösterdiğiniz herolar güzel ama tabi fiyat önemli henüz level 9 olduğumu düşündüğümüzde pek oyun atmadım :D 4400 civarı puanım var. Garen'i arkadaşım da demişti onu alıcam.Dedikleriniz güzel gözüküyo. O 3binliklerden birini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Dr.mundo var o da tanky bir abi,ben oynarken egleniyorum dps buildte yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Sarı = Armor Mavi = Resists Kırmızı = Penetration Quint = Flat AP Veyahut AD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Hmm kardesim dogru yapmis o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bu oyunda herolar kapalı mı geliyor? Oynayamıyor muyuz istediğimiz heroyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 kısmen, her hafta 8(10 da olabilir) hero giriyo rotasyona, onun dışında istediğin heroyu da oyun oynayarak kazandığın ip ile açabiliyosun sürekli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar