Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H said:

Bazi Skinler cok basarili yahu,ben cok begeniyorum.elimden bi kaza cikar alirim diye korkuyorum.

Ne kazası yahu al 3-5 kuruş bişi zaten özellikle indirimde olan skinleri takip et.
Mesaj tarihi:
stimpak said:

ucuzlardan ashe, sivir gibi ad carryleri deneyebilirsin. str kafasında oynıycam diyosan malphite, alistair var.

facebook'tan riot games'i takip edince tristana veriyor, youtube'da da takip edince alistair veriyor. ip harcamadan o ikisini al, biraz da onlarla oyna :)

tr serveri icin gecerli degil onlar,tr sayfasi sivir veriyor.(alistari bilmiyorum)

skine para vermek istemiyorum,ip ile alinsa kasar alirdim ama
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Rapor edin en ufak dalgadan dahi olsa daha bi kaç gün önce başladım tirübünale 2600 rating oldu Allah Allah sesleri ile banlatıyorum lamerleri.

solo q ?
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Rapor edin en ufak dalgadan dahi olsa daha bi kaç gün önce başladım tirübünale 2600 rating oldu Allah Allah sesleri ile banlatıyorum lamerleri.

Ben gireyim bu işe tekrar, chemotherepy resmen tribunal.
Mesaj tarihi:
Ya ben bu oyuna yeni başladım. Hon ve dotadan geliyorum da. Herolar çok farklı.

Bi de şimdi ap herolardansa ad herolardan daha keyif alıyorum. Aç diyebileceğiniz ucuz ve keyifli champion var mı?

Jungle heroları da olur. Jax oynadım keyifli heroydu. Başka var mı?
Mesaj tarihi:
İlk başlayanlara fiyat/performans önerim her zaman,

Xin Zhao, Garen oluyor.

edit: item ve skill build'lere de aşağıdaki sitelerden yüksek rating alan guide'lardan bakabilirsin.

www.mobafire.com
www.solomid.net

adreslerinden.
Mesaj tarihi:
Pantheon guzel,3k ucuz sayilir.

Rune icin guzel bi guide var mi ? Kardesim arkadaslarindan yardim alip yapmis biseyler de biraz fazla hbrit geldi bana,5 tane ozellik veriyordu.ad,adc,mage icin daha cok.
Mesaj tarihi:
Gösterdiğiniz herolar güzel ama tabi fiyat önemli henüz level 9 olduğumu düşündüğümüzde pek oyun atmadım :D 4400 civarı puanım var.

Garen'i arkadaşım da demişti onu alıcam.Dedikleriniz güzel gözüküyo. O 3binliklerden birini alırım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...