Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bugünkü turnuvadan 3-5 maç izledim, yarı finalde anca kabul edilebilir düzeye geldi valla öncesinde şaka gibi maçlar oluyordu o herifler nasıl bölge şampiyonu falan olmuşlar çok ilginç, gerçi bilemiyoruz ne kadar zaman harcıyorlar bu işe ama yine de kötüydü bariz
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle diyim, kafeden oynayınca sağlam, evden oynayınca reconnect reconnect oynanmıyor oyun pingde en az bi 50 farkediyor.
iki sokak aşağıda, yürüyerek 1 dakika mesafede bu iki yer.

bağlamtında sorun yok deme yani olabilir

ps: evet patchlerden sonrada eu serverları da sapıtabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

routerdır %90

serverdan/clienttan kaynaklı spike olayı arada oluyor sinir edici

isp kaynaklıysa iyi bi vpn kullanarak üstesinden gelinebilir hem de ping aşırı yüksekse daha iyi ping alınıyor

bizim hattı 8mbden 4mb ye düşürdüler habire kopma oluyordu, şimdi hiç kopmuyor net fakat içerden biri siteden dizi izlerken youtube izlerken oyun oynanmıyor bu sefer de :/
Sosyal ağlarda paylaş

yok hani purple teamde en yakın 25 sn amumu var ace olmuş 4 kişi nexus turreta vuruyor

EVET EVET Bİ VURUŞ DAHA AMAN ALLAHIM BİTİREBİLECEKLER Mİ NEXUSA İKİNCİ KULE YIKILDA (amumu doğmasına 15 sn var) ŞİMDİ NEXUSA VURUYORLAR BİTİREBİLECEKLER Mİ

asfhasd komikti. bilmiyorum belki iyi anlatmıştır maçı da sonunda denk geldim güldüm baya
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:

beyler daha lvl 5 im
hon oynuyodum uzun süre önce
arachna tarzı slow stun abilitysi olupta menzilli hero varmı para biriktirip alayım bitanesine yoğunlaşıyım diyorum

ashe var slow+stun'lı
az puan isteyen herolara bak, genelde oynaması kolay herolar.

Pewpew said:

küçük mantar koyan bi hero var o rahat baya adını bilmiyorum

Teemo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...