Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bugünkü turnuvadan 3-5 maç izledim, yarı finalde anca kabul edilebilir düzeye geldi valla öncesinde şaka gibi maçlar oluyordu o herifler nasıl bölge şampiyonu falan olmuşlar çok ilginç, gerçi bilemiyoruz ne kadar zaman harcıyorlar bu işe ama yine de kötüydü bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 fin "bağlantımda sorun yok"un neresini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 şöyle diyim, kafeden oynayınca sağlam, evden oynayınca reconnect reconnect oynanmıyor oyun pingde en az bi 50 farkediyor. iki sokak aşağıda, yürüyerek 1 dakika mesafede bu iki yer. bağlamtında sorun yok deme yani olabilir ps: evet patchlerden sonrada eu serverları da sapıtabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ya o olay bana da oluyordu baya sonradan hiç olmamaya başladı, pingim hala yüksek. bug falan oluyor olamaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 tech support bölümüne bakın DNS/proxy kullananlarda oluyormuş hotspot shield vardı onu kapatınca aylardır görmedim o reconnect olayını ama combatlerde 3v3+ random delay giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 routerdır %90 serverdan/clienttan kaynaklı spike olayı arada oluyor sinir edici isp kaynaklıysa iyi bi vpn kullanarak üstesinden gelinebilir hem de ping aşırı yüksekse daha iyi ping alınıyor bizim hattı 8mbden 4mb ye düşürdüler habire kopma oluyordu, şimdi hiç kopmuyor net fakat içerden biri siteden dizi izlerken youtube izlerken oyun oynanmıyor bu sefer de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Cidden bu vpn kullanıp iyi ping alma olayı gerçek mi? Hidemyass falan var türkiye desteği, iyi olduğunu da söylüyorlar. Ne kadar fark ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 neyse silelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 final var şuan harika maçlar dönüyor http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish EU yada ABD kadar profesyonel olmasa da fena aksiyonlu çok zevkli izlemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 top laner olarak karşıda jayce kendilerinde kha zix varken lane swap atan takımı gördüm ve kapadım streami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ikinci maçın sonuna yetişebildim. Durum 1-1 miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 TR down dıye eu weste cevırdım 800 mb yukledı. Sonra geri hic bii yüklemeden çevirebilmeye başladım. Tr de dominion 3vs3 map falan açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Eve superdi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Veeeeee yasakladilar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 khazix amma sükse yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 DP iyi geliyor. HWA'yı yavaş yavaş geride bırakmaya başladılar. DP 0-1'den 2-1'e getirdi maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 şimdi tekrar açtım 3. maçın sonunu asdfgdsgbsd ganyandan mı getirmişler spikerleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Abi adamın kendisi de diyor zaten "sesim kısılsın yeter ki böyle maçlar olsun" diye ki cidden iyi maçtı son maç 5 dakikada oyun çevrildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yok hani purple teamde en yakın 25 sn amumu var ace olmuş 4 kişi nexus turreta vuruyor EVET EVET Bİ VURUŞ DAHA AMAN ALLAHIM BİTİREBİLECEKLER Mİ NEXUSA İKİNCİ KULE YIKILDA (amumu doğmasına 15 sn var) ŞİMDİ NEXUSA VURUYORLAR BİTİREBİLECEKLER Mİ asfhasd komikti. bilmiyorum belki iyi anlatmıştır maçı da sonunda denk geldim güldüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 beyler daha lvl 5 im hon oynuyodum uzun süre önce arachna tarzı slow stun abilitysi olupta menzilli hero varmı para biriktirip alayım bitanesine yoğunlaşıyım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ayşe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 küçük mantar koyan bi hero var o rahat baya adını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 arachna degil de, pyro + hellbringer gibi annie var. ben de ilk başlarken ne oynasam diye karar verememiştim, annie ilaç gibi geldi. 450 IP zaten, al oyna pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 son maç iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Maedhros said: beyler daha lvl 5 im hon oynuyodum uzun süre önce arachna tarzı slow stun abilitysi olupta menzilli hero varmı para biriktirip alayım bitanesine yoğunlaşıyım diyorum ashe var slow+stun'lı az puan isteyen herolara bak, genelde oynaması kolay herolar. Pewpew said: küçük mantar koyan bi hero var o rahat baya adını bilmiyorum Teemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar