Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi sadece mid kavgasıda deilki.Yok ks yaptın yok senin hero late gamede kötü kill alma yok yardım etmedin lane değiştiriyorum ben falan.

Türkiye serverında oynıyınca oyundna soğudum yeminle.Her maçta millet ana avrat girişiyo birbirine.

Bide saçma sapan bi lag spike problemim var anlamadım her oyun lag spike giriyo alakasız alakasız.
Mesaj tarihi:
abi nfret ediyorum şu oyunun kitlesinden.

dominionda adam kenarda bekler, abuk subuk buff alır sonra recall çeker vs. 0 katkı. kafayı yersin oynamıyorum lan dersin
tüm oyun boyunca laf ettiğin cevap beklediğin ama konuşmayan adam, "REPORT CHO'GATH FOR AFK" diye spamler. inanılmaz ya.
hakkaten summoner's rift oynamayı bıraktım artık anlamsız. dominion oynuyorum. gerçi ortalama 5 oyundan 4 ünü 5vs4 olarak bitiriyorum o ayrı. kesinlikle her oyun 1si afk ya da dc
4 kişi oynuyoruz çok ilginç
Mesaj tarihi:
server değişikliği yaptığımda sürekli patch indiriyor,bunu nasıl engelleyebilirim ?

örneğin tr'den west seçiyorum patch indirmeye başlıyor sonra vazgeçip tekrar tr seçiyorum yine patch indiriyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
EW'de yeni hesap actim, tekrar oynamaya baslayacagim. EN'den migrate parasi verecegime bastan baslarim, hem bir yildir oynamiyorum, degisiklikleri gorurum.
Mesaj tarihi:
LethE said:

bende bi kere tr dosyaları çekince ondan sonra her değişim 100kb fln çekiyor.

bende her değişimde 300mb indiriyor,sorun ne bilen vardır belki
Mesaj tarihi:
şu an değiştirip duruyororum. bahsettiğim 100kb de dosya çekme değilmiş fakr varmı ona bakıyomuş o kadar.

alakalımıdır bilmem ama launcher xp sp3 ve admin olarak çalıştırıyomuşum. bi dene belki tutar -_-
Mesaj tarihi:
GERGE said:

EW'de yeni hesap actim, tekrar oynamaya baslayacagim. EN'den migrate parasi verecegime bastan baslarim, hem bir yildir oynamiyorum, degisiklikleri gorurum.
abi 3'ten fazla 6300'lük hero varsa her türlü okey aslında migrate. baştan kasmak zahmetli diil mi ya? runeler, herolar, level falan.
Mesaj tarihi:
Koycam böyle işe ya, şu oyundaki mallardan bıktım. Oyuna başladık, adam zyra'yla support yapcak hesapta, last hitlerimin hepsini aldı ilk pack'te.

Yapma etme, anlatamadım adama, bir de pushluyor spell'lerle. Ward vs. de koymadı, ağzımıza yedik ganki daha 5. dk'de.

Sövmeye başlayınca bu sefer de diyo ki ne yaptım, sadece 5 tane creep kestim.

Yanımda olsa yere yatırıp ağzını yüzünü kırarım ya, alt+f4 çektim bugün 2.'ye yine temporary ban alcam heralde.
Mesaj tarihi:
TR serverında takılanlar hayatımda gördüğüm en kötü oyuncu topluluğu ya. sağdan soldan eğlenmeye adam geliyor lol turkish server fun falan yazıyorlar sonra şsdfsdf ben de açtım lee'yi jungle yapıp kırıyorum bellerini, oyunda ward görmedim zaten daha
Mesaj tarihi:
http://www.lolking.net/champions/ 33 tane hero yüzde 5 in altında popularity şu olayı düzeltsinler bence her oyun aynı heroları görmekten bıktık katarina,darius,akali vs
Mesaj tarihi:
Thresh
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t-GCAZDhD7k
said:

Abilities:

Passive - Keeper of Lost Souls
Thresh can harvest the souls of enemies that die near him.

Q - Shackle:
Throws out his scythe grabs and enemy and starts pulling them towards him.
You can reactivate Shackle to jump to the grabbed enemy.

W - Lantern Toss:
Throws a lantern out which gives allies a shield if hit by the AOE.
Allies can click on the lantern to activate it to jump to Thresh.
Allies can only get the shield once per cast.

E - Sweep:
Knock Enemies in the direction of your choice.

R - The Box:
Trap enemies inside walls that slow and deal damage when broken.
Mesaj tarihi:
Abartmışsın olm sende 20 dkk da 180-200 creepin olsa o supportun taş çatlasın 30-40 olur. Ki düşük lvlda az bucuk creeplensin adam yazıkdır bi ps veya ss 700 er gold.
Mesaj tarihi:
Abi creep'lensin de ilk pull'da creeplerin pozisyonunu belirlerken last hitlerimi itinayla bush içinden çalıp bir de spell'lerle pushlamasın lane'i.

Yoksa benim vuramayacağım creepleri alan ya da tower altında pushlayan support kadar güzeli yok.
Mesaj tarihi:
iyi gözüküyoda o hook nası çalışçak bakalım
bekledikçe adamı kendine azar azar çekiyor diyor, adam zıplasa (flash dash vs) bozulcak mı mesela? yada toplam ne kadar çekiyo kendine kadar getirebiliyomusun her türlü?

poor man's blitz olmuş bence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...