DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 GEd said: Hangı sunucuda takım kurdunuz doruk?west, kızılsakal benim nick vardın sen listede, online olunca dürt bi invite atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ok acclardan bırını tr ye gecırdım. Esas account westte hala ama trde eziyet etmekle meşgulum kendime bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 tr de hiç ss vermiyorum, milleti bilerek öldürtüyorum ve killi çalıyorum, kafama göre oynuyorum ve oyunun sonunda killim çok diye honor veriyorlar. 30 lvl oldugumda da rank'e sarıcam, dua edin aynı oyuna girmeyelim abi çok eğleniyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 oha takım inactive e düşmüş 4 kişi kamışız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d9jg_4ZVfok AHAHAHAJSDHKSDFKJLAJDŞASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 LethE said: oha takım inactive e düşmüş 4 kişi kamışız?1 ay oynamayınca inactive oluyor 5 oyun atmak lazım işte giden gider kalan sağlar bizimdir sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 -189 ELO Change TATİLDE OYNAMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 DoruK said: o değil de takım kurduk yalan oldu, bi gün de 5 kişi aynı anda online olmadı ranked tecrübesi olan dürtsün oyunda invite atayım, 9 kişiye tamamlayalım 5'i yakalayınca gireriz hemen. 7 kişiydik şu an 5 kişiyiz 4lük slot var zamanında 30 olur olmaz ranked denediğim için biraz elo hell civarındayım isterseniz geleyim adssgdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 gel ama ben kötü oynayınca laf ettirmem. başkası kötü oynayınca deli gibi söverim :P ha bide 'mid dedim mid seçtim, sen geriye ne kalırsa onu al' kafasında normal oyun atmıyorum. öyle kaede bey gibi premade atıp sonra reportlayama fln kalkma , ranked değilse kimse tutamaz kafama göre pickleirm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ya zavallı ozana ne küfür ettim seni inviteladı diye resmen oyunlarda istenmeyen kişisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Darius'la op'liğin tadı bir başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 o dağilde ciddi soruyorum valvenin dota 2 sinin ciddi şansı varmı moba da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 dota dota çizgisinden çıkmasaydı iyiydi de şu haliyle ne oynanabilirlik ne balance açısından bişi yok takipçisi çok fazla illa oynayan olucak, release'i beklemek lazım ama çok fazla değişiklik olacağını sanmam şu haliyle hiç iyi değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bence yok. oyunun kendisine bakmaya gerek yok pek. f2p olmaması ciddi sorun. f2p olmadığı surece release'de su ankinden az insan oynıycak mesela. isteyen herkeze key yağdırıyolar ansılsa. onun dısında hype'ının büyük bir kısmını harcadı bile, ki ne zaman cıkıcak belli değil. ha lol'ü dövemiycek ama kendi capında bir oyun olarak turnuvalrı cartı curtu olucak tabiki. su anda bence tek dayanağı cinin dota sahnesi, ama onuda lol'e kaptırmaması pek mümkün gözükmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 lol koreyi ele geçirdi işte. biraz paraları biriksin çini de ele geçirir. nasılsa sahibi çinliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ahah dota, lol ü geçemeyecek mi?yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 http://www.surrenderat20.net/2013/01/syndra-buffs-coming-and-gifting-center.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 oha iyi lan bu kadar buffla fotm olmaz di mi ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 DoruK said: o değil de takım kurduk yalan oldu, bi gün de 5 kişi aynı anda online olmadı ranked tecrübesi olan dürtsün oyunda invite atayım, 9 kişiye tamamlayalım 5'i yakalayınca gireriz hemen. 7 kişiydik şu an 5 kişiyiz 4lük slot var Samaella Sup/tank mesaj kutun dolu olduğu için atamadım msj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 allahin pis noobu. almayin lan bunu ranken icine eder. dota2 oyna olm sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Lol de takım uzzun zamandır arıyorum olm ben :D Dota meeehhh yani iwin buton çok, kuleler bir halta yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kitap nereye gittin pis şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Dota, ileride lol'ü kesin geçer. Çünkü deny var. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kimin nick ne bi liste filan varmi? yeni basladim friend list FOREVERALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yok liste, paticik kanalına gel ekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar