Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

o değil de takım kurduk yalan oldu, bi gün de 5 kişi aynı anda online olmadı

ranked tecrübesi olan dürtsün oyunda invite atayım, 9 kişiye tamamlayalım 5'i yakalayınca gireriz hemen. 7 kişiydik şu an 5 kişiyiz 4lük slot var

zamanında 30 olur olmaz ranked denediğim için biraz elo hell civarındayım isterseniz geleyim adssgdfhg
Sosyal ağlarda paylaş

gel ama ben kötü oynayınca laf ettirmem. başkası kötü oynayınca deli gibi söverim :P

ha bide 'mid dedim mid seçtim, sen geriye ne kalırsa onu al' kafasında normal oyun atmıyorum. öyle kaede bey gibi premade atıp sonra reportlayama fln kalkma , ranked değilse kimse tutamaz kafama göre pickleirm:D
Sosyal ağlarda paylaş

dota dota çizgisinden çıkmasaydı iyiydi

de şu haliyle ne oynanabilirlik ne balance açısından bişi yok

takipçisi çok fazla illa oynayan olucak, release'i beklemek lazım ama çok fazla değişiklik olacağını sanmam şu haliyle hiç iyi değil bence
Sosyal ağlarda paylaş

bence yok. oyunun kendisine bakmaya gerek yok pek.

f2p olmaması ciddi sorun. f2p olmadığı surece release'de su ankinden az insan oynıycak mesela. isteyen herkeze key yağdırıyolar ansılsa. onun dısında hype'ının büyük bir kısmını harcadı bile, ki ne zaman cıkıcak belli değil.

ha lol'ü dövemiycek ama kendi capında bir oyun olarak turnuvalrı cartı curtu olucak tabiki.

su anda bence tek dayanağı cinin dota sahnesi, ama onuda lol'e kaptırmaması pek mümkün gözükmüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

o değil de takım kurduk yalan oldu, bi gün de 5 kişi aynı anda online olmadı

ranked tecrübesi olan dürtsün oyunda invite atayım, 9 kişiye tamamlayalım 5'i yakalayınca gireriz hemen. 7 kişiydik şu an 5 kişiyiz 4lük slot var

Samaella
Sup/tank

mesaj kutun dolu olduğu için atamadım msj :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...