Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Patchi indirip direk girdim geçen gün bakayım neler olmuş diye..
İlk başta gözüme bir garip geldi ama sonradan alışınca rahatladım, epey iyi olmuş kanımca. Bu arada ayarları falan da yükselttim bakalım dedikleri gibi miymiş diye ve gördüm ki hakikaten öyle.. FPS'imde ciddi anlamda artış oldu.

Bu arada Darius resmen yardırıyor. Herkes ultisine falan sövüyor ama bence asıl op olan o allahın belası bleedi.. Adam 2 vuruyor, karakterim gözlerimin önünde eriyor resmen.. Armor denedim olmadı, mr denedim olmadı, healrth denedim olmadı, pure damage denedim olmadı.. Resmen tutunamıyorum solo top'da.. Ne yapsam boş, şebek edip bırakıyor...
Yeni meta mı oldu ne, her oyun adamlar Darius üzerine oynuyorlar.. Darius bekliyor, birini pulluyor, gg. Kendi takımıma da 100 kere söylüyorum uzaktan poke'layın mal mal gidip kendinizi çektirmeyin ama nafile, inat mıdır nedir birisi gidip kendini çektiriyor, sonra da direk başlıyor qq'ya. Hayır hep retardlar, engelliler, nooblar benim takımıma mı geliyor anlamıyorum.. Nerde özürlü var benim takımında.. Bir kere de karşı takıma böyle mallar gelse gam yemiycem...

Bir yandan da final haftamda lol oynayıp rage'e giriyorum.. Mal mıyım neyim anlamadım...

p.s: 29.05.2012 günü (yarın) sabah 10'dan akşam 3'e kadar falan oyun atacağım, isteyen varsa ses etsin birlikte oynayalım :)
E.U. West - Züpürge
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de her oyun, istisnasız olan bir sıkıntım var. Her oyun başlangıcında (karakter seçme, gerisayım bilmemne geçtikten sonra) loading screen gelmeden önce 2 kez hata alıyorum.. Firewall bilmemne diye.. İkisine de yeniden dene dedikten sonra loading screen geliyor. Oyuna etkisi yok ama her seferinde loadlamaya en az 20 saniye geç başlamaktan bıktım.
Var mı bu sorunu yaşayan? Veya çözümünü bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...