Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Canım sıkılıyor yahu beni de ekleyiverin. EU West Nick: Nazqul Normal-Rank-ARAM hepsine girebiliriz, 1700win - 1350 rank var. (Evet biliyorum rank düşük çünkü kasmadım ^^) TS,Vent,Skype da kullanıyorsanız daha ne isterim adshsfsadg @Xunn ahaha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yeni patch geldi baya güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Yeni grafik güncellemesinden sonra karakterler kameraya sanki daha da yaklaşmış gibi yahu. Çevreyi görmekte zorlanıyorum adgsadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 artık ranked game için level 30 ve en az 16 tane hero olması gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 30 mevzusu zaten vardı artık free karakterler alınmayacak birde. yeni patch ile birlikte bütün ashe skinlerini alacagım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Gözüm bozuldu, alışmıştım ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 darius'un ulti baya op olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ashe remake çok güzel olmuş artlar ya, ashe yanında diğerleri pixel pixel kalıyo backgroundlar valla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Nedir bu free varuslardan çektiğimiz oyuna giresim gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Darius too stronkkk. Ultisi evlere zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 çok faceroll champion olmuş karşı karşıya gelmedikleri sürece daha kaybedenini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 dün bi girdim patch indi fln derken oyun yaklaşmış mı değişen artworklerden dolayı mı öyle geliyor? yok yok oyun kesinlikle yakınlaşmış alışamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Diyorum abi, gözüm bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 açısı artmış sanırım daha eğik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 eleman feci sinirlenmiş ya: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28711479 adama haklı biraz aslında adsdfgdg said: "amına koyiyim öyle şampiyon mu olur ya, siktiringidin. herif hulk amına koyiyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 eksi said: o yeni gelen şampiyon un ana.... solo top yapıyorum varus ile. yanımda teleport var. darius ibnesi karşımda tek..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ya adamın yaptığı zaten mantıklı değil ama yine de darius nerflenecektir bu haliyle biraz kasılsın dağıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 http://i.imgur.com/bbjKP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 ne zaman 4 turkun yanına dussem karsıya da 5 turk geliyor. Matchmaking ince çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 valla ranked eve seçiyorum support banlıyorum. bişi olmadı daha. nick kitap. türk geldimi 'kitabını sikeyim' diyo.bende oyunu trollüyorum. umarım eğitiyorumdur toplumumuzu i8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bende listemdeki kitap kim diyorum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 oyuna girebilen var mı ya ? EU West undefined diyor launcherda. UNAVAILAble derdi eskiden. sitesine de giremiyorum. bende mi sıkıntı var acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Patchi indirip direk girdim geçen gün bakayım neler olmuş diye.. İlk başta gözüme bir garip geldi ama sonradan alışınca rahatladım, epey iyi olmuş kanımca. Bu arada ayarları falan da yükselttim bakalım dedikleri gibi miymiş diye ve gördüm ki hakikaten öyle.. FPS'imde ciddi anlamda artış oldu. Bu arada Darius resmen yardırıyor. Herkes ultisine falan sövüyor ama bence asıl op olan o allahın belası bleedi.. Adam 2 vuruyor, karakterim gözlerimin önünde eriyor resmen.. Armor denedim olmadı, mr denedim olmadı, healrth denedim olmadı, pure damage denedim olmadı.. Resmen tutunamıyorum solo top'da.. Ne yapsam boş, şebek edip bırakıyor... Yeni meta mı oldu ne, her oyun adamlar Darius üzerine oynuyorlar.. Darius bekliyor, birini pulluyor, gg. Kendi takımıma da 100 kere söylüyorum uzaktan poke'layın mal mal gidip kendinizi çektirmeyin ama nafile, inat mıdır nedir birisi gidip kendini çektiriyor, sonra da direk başlıyor qq'ya. Hayır hep retardlar, engelliler, nooblar benim takımıma mı geliyor anlamıyorum.. Nerde özürlü var benim takımında.. Bir kere de karşı takıma böyle mallar gelse gam yemiycem... Bir yandan da final haftamda lol oynayıp rage'e giriyorum.. Mal mıyım neyim anlamadım... p.s: 29.05.2012 günü (yarın) sabah 10'dan akşam 3'e kadar falan oyun atacağım, isteyen varsa ses etsin birlikte oynayalım :) E.U. West - Züpürge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bir de her oyun, istisnasız olan bir sıkıntım var. Her oyun başlangıcında (karakter seçme, gerisayım bilmemne geçtikten sonra) loading screen gelmeden önce 2 kez hata alıyorum.. Firewall bilmemne diye.. İkisine de yeniden dene dedikten sonra loading screen geliyor. Oyuna etkisi yok ama her seferinde loadlamaya en az 20 saniye geç başlamaktan bıktım. Var mı bu sorunu yaşayan? Veya çözümünü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar