Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi her yer mal. Ötesi yok hele bir de arkadaş olarak geliyorlarsa

az önce adc oynadım adam supportlamıyor beni nunu farmlıyor sürekli kaçmaktan minion farmlayamıyorum bi de pushluyor mal bu sefer niye creep farmlamıosun noob diyorlar ulan nunu tuttu mu yatırıyor off off

sinir stres oyunları bunlar bırakmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde east rörö west rörö, ruslar şebelek tr nööööööb hele takımlar lülülü diyenlerin %95inede kendisinden habersiz "eziğin önde gideniydi lan adam" demiyorlarsa her maçtan sonra ne olayım (custom/random için). Hakkaten tr serverındaki muhabbetlerden daha gülünüçsünüz yani asdf. Herkeze bir kulp ve kendini bir .... sanmalara sdfasdf.
Sosyal ağlarda paylaş

westte oynuyordum yaza kadar sonra girmedim hiç, tr serverları açılmış, bizim accountları da atmışlar tr serverına. (ranked team yoktu casulım). zamanıda geçmiş heralde accountu geri atmanın (bari 1 aylık boostu yakalasaydık :P) 2 gündür oynuyorum yeniden. evet tr de çok leş adam var, oyun kabiliyetinden çok mantalitesi ve muhabbetinden yöne ancak bu oyunda her zaman oldu bu tipler.

Benim dikkat çekmel istediğim olay; gizli gizli oyunlarda yenilmeyi kendine yediremeyip ota b.ka bahane bulup genelleme yapan tipler. He bende pro değilim ama vasat + oynadığımı düşünüyorum ayrıca dediğin gibi tr serverında uzun aradan sonra ilk oyunumda bile 21/3/16 gittim yeri geldi 3/8/5 falan gibi skorlarda oldu önemli değil.

Herkez biliyor yani çöp/troll vs adam çokta kaç senedir bir bitmedi yani ruslar şöyle balkanlar şöyle, adam jungle yapıyor gange gelmiyor yoksa ben über oynuyorum onun yüzünden kill alamadm yok darius paso ks bi bitin lan artık okumaktan sıkıldım aynı bahaneleri.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı şimdi sen rusu brezilyalıyı en alt sınıf kabul et. bu adamlarla oyun oynadık, arada çok farklı bi nesil yetiştirmedilerse pub oynanmıyor bunlarla.

ya skor iner çıkar.
ama ben oyunda paso yanımdakinin benle saldırmasın ıbeklerken her seferinde geri kaçıyosa burda iletişim sorun uvardır yada adam bilerek ypıyordur. sonra laf edince sen bu kadar ölmüşün derse hele..
Sosyal ağlarda paylaş

* Ben iyiyim, iyi bi takım oyuncusuyum ki onlar kötü demek sıklıkla kaybediyorum demek değil.

* Doğu bloğunda makine ve bağlantı problemi olan çok oyuncu var sezon başında 5 oyunun 3 ünde 1-2 kişi eksik girdim dolayısı ile baydım girmiyorum ranked.(1vs3 ttl bile yaptım lol)
* herşeye rağmen west deneyimi aşağıdaki meme gibi olduğundan NE > West dedim.

Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ys bu arada tr sunucusu cidden boktan

lvl 9'a kadar defeat almadım ama oyundan da bi zevk almayacağımı anlayınca kasmadım daha

oyun lol değil metin 2, knight online falan sanki, hatta oynamadığım için bi an ulan o oyunlar iyiydi de oynayanlar ergen diye mi tutulmadılar diye düşündüm

oyunu seversiniz harcadığınız zamana yazık olur

Ranked oyna . dünyanın en zor oyunu olucak bi anda TR serveri.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...