LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 gene 1 hafta uzaklaştırma yemişiz. oyunalara bakıyoruz:: 1. taric oynuyrum graves le tartışmışız, kendi lafı' ben yokken lane i gelip tutuyor ben gelince gidiyor' , sonrada 'minionlarımı çalıyor' oluyor :d takımın kalanı graves i trollükle suçluyor vs. hatalı bulunmuşum -_- 2. solo top pantheon 6-7-6 bitmiş en çok kill en çok assist en çok 2. cs (kogmawın 10 gerisinde). takımda 3-7 1-8 onlarada ben assitlemişimde lamışlar :/ 3. takımda 8 kill var. 6 sı benim. 4 ü solo. oyun ortası ortaya geç modemi kapayıp aççam diyen syndra sağolsun. yada bushta bekliyoruz adam auto attack vuruyor. çünkü gerizekalı :d 4. 4-7-16 karma mid oynamışım takımı oyuna girer girmez ignoreladım 'racist vs ' diye reportlamışlar. yorum yok. 5. syndra da feci fail ollmuşum scoreu yazmıyoru mrezil olmıyım. ama bende 92 cs var. benden sonraki 40 la nocturne jungle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 performans bazli mi uzaklastirma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 letheyi bende reportluyorum iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 adam aynı ben https://www.youtube.com/watch?v=z4zUbklJDf8&feature=fvwrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Syndra'yı ranked dısında annie, solo top shen counterlamak dısında falan alırsan yalan ötesi champ zaten. Free kill direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yokl uzaklaştırma yazana göre 'aha seni çok reportlayan var 5 oyunda 15 kere. hadi baybay' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ribbonlar niye kayboluyor? yada oluyor? Bende tiimwörk ve honırıbıl ribbon patlamıştı ki vardı gözüküyordu ama geçen gün sordum karşı takıma yok sende ribbon dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ratiosu var diyelim 20 maçta 30 honor aldın gözüküyor o oran 40 maçta 35e düşerse gidiyor gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Muhtemelen öyle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 honorable opponent var bende de kaç maçta aldım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 runelar parayla mi aliniyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 gelin bir el atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yeni map, yeni hero, yeni skinler, yeni summoner iconlar, yeni ward tipleri ve dahası ; http://promo.leagueoflegends.com/shadow-isles/en.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 eloreset gelmezse 16lvl hesap var onu kasarım. yeter lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.reddit.com/r/riotpls AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 LAN KAZİKS NE İYİYMİŞ YA kötüler oynayamıyomuş lan. sürekli rezil tipler görüyodum beleşmiş bu hafta lan bi deniym dedim. MUHTEŞEM bişey lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Izledim ben seni oynarken, cok iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 lan insan tüm sunucuları aynı anda mı bakıma sokar hepsinde hesabımız var hiç birinde oynayamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 HarveyQuinn said: yeni map, yeni hero, yeni skinler, yeni summoner iconlar, yeni ward tipleri ve dahası ; http://promo.leagueoflegends.com/shadow-isles/en.html ELISE YANIYOR GALİBA. Alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 :/ http://3.bp.blogspot.com/-4eae4o3QMWg/UH-4adLjMxI/AAAAAAAAJCw/r8T0FAwFTII/s640/fiora.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sensei fiora olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lSqge69d0fM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 oha gerçekten epic fail bu arada sona ne güzel bi heroymuş, DRRING DRRING öttürdüm herkesi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 arcade sona olmasa sup oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar