DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 EVIL_DeaD said: http://www.youtube.com/watch?v=fXyqLvu4G6Ibu videoyu çeken 20 yaşına kadar oyun oynamamış herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 TheRiverBelow said: abi evet son videoyu redditte izledim bugün. hiç beklemiyodum ve anırdım ya ahah. sanırım lol oynanmalı şu an E gir madem boştayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 oha combo efsaneymiş hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 PastorOfMuppets said: TheRiverBelow said: abi evet son videoyu redditte izledim bugün. hiç beklemiyodum ve anırdım ya ahah. sanırım lol oynanmalı şu an E gir madem boştayım ben. takılın bende bişiler izleyip gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 5. lazım, çabuk gel dolarsa aglarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 6. lazim olunca ben gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yer olursa çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi çok pardon ya. gecenin 2sinde onunda 45'inde internet gitti. affeyleyin. yenildik mi? son hali şöyleydi; http://i.imgur.com/vsOXa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ağızlarını yüzlerini kırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 teamfight dışında kalmşım gidip onu çekip koymuşun :/ neyse millet geri çekildi sen odun gibi duruyosun tabi :D deli güzel bait oldun bush kenarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 elinize sağlık yiğitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 LethE said: teamfight dışında kalmşım gidip onu çekip koymuşun :/ neyse millet geri çekildi sen odun gibi duruyosun tabi :D deli güzel bait oldun bush kenarında Lol sen git golemlerle oyna pleb. Abi adam bir de ölmedi orada biliyosunuz dimi, gitti base'e bir süpürdük oradan sonra. Kusursuz decoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi yalnız oyuna falan girmeden 3 YÜZYIL GEÇTİ EH moduyla direkt gelip foruma ss koymuşum falan. nasıl içerlediysem artık sdfjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Seele said: yeni baslayanlar eklesin beni. westedyim :( c0pry benim nick ekle sen c den sonra sıfır var ' o ' değil küçük harf olmazsa büyük harf dene hepsini ama küçük kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ona büyüyünce oyun oynarsın çocuğum demişler oda 20 yaşından sonra başlamış oynamaya böyle oluncada zihninde oyun 20+ yaş sonrası olarak yer etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aşırı oyun atasım var şu an yeni supportum Leona'yla. Oynamak isteyen hemen dürtsün West'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ben de malphite'ı support yaptım. guidebee bebeler daha ranked champ select ekranında flamelemeye başlıyor oyun sonunda hepsi pardon abi bokunu yiyim verdim şukuyu diyorlar. yakında ortalık support malph dolmaya başlayabilir şaşırmayın dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 malp değilde mundo support ezici baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Malph supportu ilk oynamaya başladığımda oynuyordum ben asdfg lvl 6 olduğu gibi garanti kill var, eşek yüküyle tanklıyor, dmg'i iyi slow'u mis. Ama en güzel support Nidalee ile oynuyorum ben. Benim ad carry'm yüz yuvarlarken karşı taraf götüm götüm creep arkasına kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 leona vayne bot olarak all time favorite ımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 deadwoll said: Malph supportu ilk oynamaya başladığımda oynuyordum ben asdfg lvl 6 olduğu gibi garanti kill var, eşek yüküyle tanklıyor, dmg'i iyi slow'u mis. Ama en güzel support Nidalee ile oynuyorum ben. Benim ad carry'm yüz yuvarlarken karşı taraf götüm götüm creep arkasına kaçıyor. West'teysen katıl bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Haftaya İstanbul'a dönünce geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 PastorOfMuppets said: deadwoll said: Malph supportu ilk oynamaya başladığımda oynuyordum ben asdfg lvl 6 olduğu gibi garanti kill var, eşek yüküyle tanklıyor, dmg'i iyi slow'u mis. Ama en güzel support Nidalee ile oynuyorum ben. Benim ad carry'm yüz yuvarlarken karşı taraf götüm götüm creep arkasına kaçıyor. West'teysen katıl bize ben lol ü bırakmıştım gerçi ama ekleyeyim 40 yılda bir lol oynayasım gelirse sizinle girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Could not load direct3d :( why god ? WHY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 oyun olursa invite atın ekledim nickini yazan bir kaçınızı akşam vakti listede patiden 12-13 kişi oluyor bi 5v5 dönmüyor eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar