Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ondskan said:

Çoğunlukla solo, akşamları da arkadaşlar olduğu zaman 3-5 oyun atıyorum ve inanılmaz bir gece&gündüz farkı var bu oyunda. İstisnalar çıkıyor fakat gündüz sessiz, minimum hakaret ve nispeten daha kolay olurken akşamları oyunların zorluk derecesiyle beraber çok konuşan, iki kelimesinden biri noob ya da retard olan dingiller doluyor.

ilk 5 dakikada 0/4 başlamış karthus mavi buff için kendini yırtıyor ama farkında değil ki buff'ı versem karşı takımın mid champ'e verecek 30 sn. sonra.

Level 30'da da böyle mi bu ? Dota 2 community'si bundan farklı olur mu ?

lvl 30 da dört oyundan birinde çıkabiliyor. fakat ağırlıklı olarak herkes oyuna konsantrasyon oluyor.

benim ise en canımı sıkan şey, surrender olayı.

düşük levellerdeyken daha ilk 20 dakika da çok kötü ezildik haydi çıkalım diyen elemanlara tilt oluyorum. hele ki 20 dakikadan sonra her 5 dakika da bir surrender çekip, durmadan aptalmısınız yeniliyoruz işte diye bağırıp, ardından 2 kişi oyunu sırtlayıp kazandığımız da "-GG" , "-nice game" demeleri beni çıldırtıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

The carry I'm laning with is afraid. I have seen his true face. The lane is overextended and the rivers are full of wards and when I attempt to initiate, he runs backwards. The accumulated filth of all his cowardice and wasted farming will foam up about his waist and when he gets ganked he will look up and shout "Shen ult me!" and I'll look down and whisper "...No."
Sosyal ağlarda paylaş

Havenless said:

Maçtan sonra takımından birilerine feedback verebiliyorsun artık sanırım.

öeehh çok iyiymiş bende sabahtan beri honor alıyorum niden diyodum. =) amumu yla kasıyorum bu aralarda herhalde ondan mütevellit =)

croswell1 bu arada benidee ekleyinn =)

ya bu arada lvl 13'üm de 16 hero var draft oynayamıyor muyum? Normal pick değilde bi altındakini açıyorum maç bulamıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...