Tron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ondskan said: Çoğunlukla solo, akşamları da arkadaşlar olduğu zaman 3-5 oyun atıyorum ve inanılmaz bir gece&gündüz farkı var bu oyunda. İstisnalar çıkıyor fakat gündüz sessiz, minimum hakaret ve nispeten daha kolay olurken akşamları oyunların zorluk derecesiyle beraber çok konuşan, iki kelimesinden biri noob ya da retard olan dingiller doluyor. ilk 5 dakikada 0/4 başlamış karthus mavi buff için kendini yırtıyor ama farkında değil ki buff'ı versem karşı takımın mid champ'e verecek 30 sn. sonra. Level 30'da da böyle mi bu ? Dota 2 community'si bundan farklı olur mu ? lvl 30 da dört oyundan birinde çıkabiliyor. fakat ağırlıklı olarak herkes oyuna konsantrasyon oluyor. benim ise en canımı sıkan şey, surrender olayı. düşük levellerdeyken daha ilk 20 dakika da çok kötü ezildik haydi çıkalım diyen elemanlara tilt oluyorum. hele ki 20 dakikadan sonra her 5 dakika da bir surrender çekip, durmadan aptalmısınız yeniliyoruz işte diye bağırıp, ardından 2 kişi oyunu sırtlayıp kazandığımız da "-GG" , "-nice game" demeleri beni çıldırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VpGqo8DmjN8&feature=g-all-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8TKLrQJABFg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 AHAHAHHAHAHA (tu) http://www.youtube.com/watch?v=Xi0TIoL3yhw&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Sseth'in kanalını hatmeniz lazım, subscribelayın, aylardır şahane content çıkarıyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 PastorOfMuppets said: http://www.youtube.com/watch?v=VpGqo8DmjN8&feature=g-all-c Altıma sıçtım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi adamın elini sıkmak istiyorum mükemmel videolar ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 "HELP ME" *Zhonya's hourglass* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0AgFVo9fK0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 of sseth mükemmelmiş bu arada honor sistemi gelmiş, artık diğer oyunculara tamzap çakabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 The carry I'm laning with is afraid. I have seen his true face. The lane is overextended and the rivers are full of wards and when I attempt to initiate, he runs backwards. The accumulated filth of all his cowardice and wasted farming will foam up about his waist and when he gets ganked he will look up and shout "Shen ult me!" and I'll look down and whisper "...No." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hafunun 23xx solo ratingi varmış ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bugün son mu ya şu transfer işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 World Playoff başladı ilk maç AZF - IG arasındaydı Azf kazandı. Benim gibi nooblar için çok şey öğretiyor izlerken =) Yalnız karşılaşmaar güzel olacağa benziyor canlı: http://tr.twitch.tv/riotgames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bundan sonra lol oynarken ağzıma susturucu takacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 'Your fellow Summoners have honored you for your recent exemplary behavior! [+3] Honorable Opponent Learn more about the Honor Initiative' Bu niye ve nasıl olmuş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Maçtan sonra takımından birilerine feedback verebiliyorsun artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 yeni baslayanlar eklesin beni. westedyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 benim gibi vur kaç yapan bir şıllığa henüz honor veren düşman çıkmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 3 tane varmış benim ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Seele said: yeni baslayanlar eklesin beni. westedyim :( nickin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Havenless said: Maçtan sonra takımından birilerine feedback verebiliyorsun artık sanırım. öeehh çok iyiymiş bende sabahtan beri honor alıyorum niden diyodum. =) amumu yla kasıyorum bu aralarda herhalde ondan mütevellit =) croswell1 bu arada benidee ekleyinn =) ya bu arada lvl 13'üm de 16 hero var draft oynayamıyor muyum? Normal pick değilde bi altındakini açıyorum maç bulamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Geçiyoruz bu akşam, Tyrannus, Cuce ve ben. Inviteları spamleyin. Xunnlol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 açtım oyunu nihayet west'teyim atmamışlar tr'ye, listedeki patiler duruyor olmayan eklesin kizilsakal bakalım unutmuş muyuz oyunu :) neyse bizim takım online şu an onlar alışana kadar tolerate eder beni hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Kanala gelsenize "Paticik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar