Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 PastorOfMuppets said: Beni geçirmemişler. Türk serverlarında oynayanlar bi rapor versin, latency nasıl? Geri transfer hızlı mı? pingler aynı westle benim geri transfer hata verdi yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Kasıp dönelim mi gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 pingler ayniysa, avantaji ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İyi de bu projenin aslında ilk tamamlanması gereken ayağı TR lokasyonlu serverlar açmak olmalıydı, ayıp etmişler...ne zaman gelecek acaba TR serverları . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Geleceğine dair hiçbir şey söylemediler ki sonradan karar almazlarsa gelmeyecek muhtemelen. "Dedicated Turkish Server" ı duyunca Türkiyede sandı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Narius said: Geleceğine dair hiçbir şey söylemediler ki sonradan karar almazlarsa gelmeyecek muhtemelen. "Dedicated Turkish Server" ı duyunca Türkiyede sandı insanlar. Eyv. çok iyi anladım. Yani sonuçta Türk serverı açtılar ama Türk serverı yok, tüm Türkleri buraya topladılar ama Türkiye dışında oynatıyorlar...hahahaha saçmalık ulan bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 PastorOfMuppets said: Kasıp dönelim mi gencler? Az önce transfer yaptım, boost'lar transferden sonra da kalıyor. Direk dönebilirsiniz rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Oooo şahane, beni de atsın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 benim 2 acc vardı east ve westte ikisini de atmışlar main accı geçiririm tekrar da ufaklık kalsın burda güzel işte arada girer liseli atarı görürüz. bu arada ilk girdiğim oyunda benim lane'de zilean ile geldi adam. 4dk içinde 5 defa öldü sonrada adam gibi oynayın yardım edin hep ben dalıyorum falan diyerek sövdü 6. dk'da oyundan çıktı. işte Türk oyuncusu budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Westte kev30 karakterime fokunmamışlar eastteki level8 i atmışlar. Neye göre karar veriyorlar anlamadım ama mutluyum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Benim geri döndürme karakteri paralı gözüküo yapakları işi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Ranked teamdeyim diye geçirmediler türkiye serverına zaten geri döncektim geçirselerde ama gitti katarina+skin ve ip boost 30 günlük.Nasıl bir saçmalıktır bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bende de tam tersi oldu. türkiye serverına direk geçirmişler, geri dönmeye çalışınca hata verdi. İşin komiği şimdi de shop açılmıyor hata veriyor sürekli. Supporta mail attım, şu transfer olayı biter de kalırsam tam kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ai deli gibi lagliyorum ya west de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 40ms bende west, fiber sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ms iyi download iyi ama herşey lagli. eskiden sorun olsa hareket edemezdim. şimdi onda sorun yok her şey çok yavaş. draftta adam banladım, karşıdaki adam instant banlamış. ben bekiyorum hala tabihaberim yok durumdan, sonra oyun kendine bi geldi. ben random picklemişim bizim takımın hepsi seçmiş hatta. inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 İyi iyi alışıyorum, tek sorunum şu spell indicator kapanmıyor mu bazı büyülerde , mesela Gorki'nin fosfor bombasında etrafımda ki çemberi görmek istemiyorum , smart cast kullanmadan nasıl kaldırılır bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Destehleyin beniii http://signup.leagueoflegends.com/?ref=500009f072036531890824 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Eastten TRye gelip West e geçilebiliyo mu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 tır mı kullanıyorsun asdsdfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Yapamıyormuşsun öyle birşey de XP/IP seninle transfer oluyor geri dönünce haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 West'ten nasıl transfer olunuyor peki? Kendisi otomatik mi atıyor bu transfer işinde? Yoksa sadece eastten mi transfer ettiler. XP'leri alıp gideydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Türkiye serverine doğudan geçtim ama şöyle bir olay var. Doğuda bile çok azda denk gelen polonyalı ve rus bebeler oyundan soğutuyordu buraya geldik devam edeyim dedim. Her beş oyundan 4ünde biri afk oluyor ya da çıkıyor diğerleri ona küfür etmekten oyun oynamıyor tam çevirdik derken birisi surrender yapıyor sürekli. İp kasıp geri dönerim eski yerime. KBt de ki üyeliklede buraya girerim arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Otomatik transfer olmayanlar sakın geçmesin, geri dönüş hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 geçtim weste huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar