GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu takip edemedim de bu trye geçme hediye vesaire nedir ? 2 tane lvl30 var bende birini geçireyim kayda değer bişiler veriliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 kendiliğinden geçicek. sen geri geldiklere yere geçireiblirsin en fazla. tr de kalırsan brolaf veriyolar bide tr de yeni hesap açarsan viking trynda veriyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Ya hepiniz east'e gelsenize para harcamayalım, arkadaslarım da bana kalsın. Ne dersiniz çocuklar? TOP OR AFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 West > Kurva Kurva > A**** ******* O***** ****** Ama valla yedek accountlar falan geçirilip, sırf küfür dağarcığı gelişsin diye bile durulabilir türkiye serverında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Valla ben türk varsa karsıda "Kürtler çıksın lütfen" diyorum, öyle baslıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 hala west e geçemedin mi sen yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Param yok. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 beleş geçişide kaçırdın tabi yeni acc gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Fazla winin yoksa geç dicektimde, baktım şimdi 500 win var, aşağı yukarı 1000 oyun vardır. Yazık o accountu bırakmak :/ Support'a mesaj at. East support bayağı iyi. Bütün arkadaşlar west'te oynuyor, bir kerelik geçiş hakkını ucundan kaçırdım falan de, denemekten zarar gelmez. (ki bir gariplikte var, east'ten west'e geçtim, hala 0 rp transfer görünüyor. Arkadaş east -> west -> east yaptı, ona da hala bedava sdf. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bir sorayım gerçekten, çünkü delirmek üzereyim Rus ve Kurwa'lar yüzünden. Üstüne hepiniz it gibi west'e geçtiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 west serverında supportluk yapılır 1.4k elo var. nick aynı Jeeztro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 şu tr serverında server türkiyedemi oyuna girince <30 ms olacak mı mesela yoksa sadece dil ve paketmi türkçe olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 server türkiyede evet 5-10ms le oynarız büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Lan appler öğrensin diye 5 oyundur falan yeniliyorum yaşlandım yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Serverın burada olacağı kesin mi? Ben de öyle umuyorum ama betada test ederlerdi olacak olsa diye düşündüm eu serverlarından ayırabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Kimler geçecek TR serverlarına? Böyle bir çılgınlık yapacak mıyız gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Geçilebilir sanki ya. West'in de east'ten pek farkı yok çünkü, direk ))) diye gülen birini gördüğüm an alt+f4 çekesim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ben geççem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 abi türkler yine ruslardan falan iyi oynuyor ya. adamlarda bir M5 istisnası var sadece :P genelde cidden polonyalılar ruslar ÇOK LEŞ. daha çok sıra beklenir ama sanırım.. bi de elo'lar ne oluyor? sıfırlanıyor mu oraya geçince? yoksa aynı mı kalıyor? ya da türkiye serverı mı sonraki sezon açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 sezon bitmeden geçmemeye calıscam ben sonra sezon hediyelerinde sorun felan cıkıyo. ha kendileri bitmeden atar o zamanda patlamasınlar bu sefer bi zahmet. hoş supporttan gelen beleş ip boostlarda güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Kaede said: server türkiyede evet 5-10ms le oynarız büyük ihtimal Geçiyo musun sen? Geçiyosan akalım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 oha adamlar bizden kurtulmak için Brolaf vermiş qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 mecburen geçicez sonra geri döneriz herhalde. çok büyük sıra sıkıntısı olur, sürekli aynı insanlarla oynarız gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ne zaman bu transfer geyigi? Geçelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Kendileri otomatik geçirecekler geldiğinde zaman belli değil büyük ihtimal eylül ayı içinde olacak dediler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar