Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 best friend sword lan o pis küfürbazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Bir de OP nedir? Focus haline gelen en azman oyuncu mu rakip için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 overpowered darius shen direk op mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Kaede said: best friend sword lan o pis küfürbazlar Küfürbaz dedi ya. Gerçek bir istanbul beyefendisi, yıllardır şu kelimeyi duymamışım birinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ciddi cevirmenin hic bi alemi yok, geyiğe vuruckasın. ne kadar zorlarsan zorla ciddi durmaz cünkü. bırak eğlensin insanlar lamer lamer esprililer yaparak. allod onlinemıydı allahısmarladık diyen orcmu vardı orda? aynen öle olcuak işte. gahpegader! al sana kaya nereye dayarsan daya falan olmalı işte. am kılıcı cok uygun o yüzden. fearie charm=cin muskası Needlessly Large Rod=kol kadar sopa falan olmaslı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ciscolog said: "Pataküte Blitzcrank","AMK Kılıcı" ne bileyim daha hatırlayamadığım bir sürü var garip arip çeviriler.Pataküte,Çataçuta neyse de kılıcı çeviren ekip konuşulsun da gençler birbirine anlatıp gelsin rp alsın diye mi düşündüler nedir artık... AMK Kılıcının nesi hatalı acıklasana? B.F. Sword, Big Fucking Sword, Lanet Olasıca Büyük Kılıç diye mi çevirselerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Allods Online...hatırladım şimdi az mı para yatırdık malak gibi. Al bunu,ısır şunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 esprili çevirmişler işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 LethE said: niye küfür yedinki :D bende AS , Pure ad/ap rune pageleri felan denedim çok güzel geçti. son gün çevirilerdeki eksik gördüğüm kısımlarrı yazdm ama gören oldumu bakıyolar mı sanmıyorum adamlar baya sallayıp çevirip geçmişler bazı yerleri. betayla alakalı eksik gördüklerinizi kolpa riot türkiye de çalışan bi elemana iletebilirim. Onlar da istiyor böyle şeyleri zate Az önce hafuya canını yerim senin yazdım kendimden ürkmeye başlayacağım yakında O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Çevirilerle ilgili benim tek sorunum minyonlar bide ryzeın al şu kağıdı münasip bi yerine sok yerine güvenli bir yere demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 çünkü çeviren arkadaş 1e1 çevirmiş büyük ihtimalle sesin orjinalini bile dinlememiştir. wastryx millet para alıyosa hakkıyla yapsın, bence güzl bir olay ama ben orjinal dilinde kullanacağım, ha çeviri işi teklif edeceklerse onuda sağdan soldan forumdan almasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Asdsad adama çemkirecek kadar tanımıyorum abi, bi arkadaş vasıtasıyla tanıştım über bi muhabbetim yok arada bir konuşuyoruz soruyor işte beyle beyle sende de böyle mi? Bizim siteye girebilion mu falan şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 EU West de duo partner arayan varsa supportlarım 1.2k+ elo fln id: Jeeztro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Valla LoL'e mi geçsek biz de . Peki türk serverları açıldı mı veya açılacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Türk serverı açılmayacak sanırım. Sadece east sunucuları için dil yaması gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 türk serverları açılmasın zaten ya. hakikaten kalitesi düşük türk oyuncularının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Kesinlikle katiliyorum Bir oyunda en iyi ben oluyorsam dusunun diger oyunculari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 copryle duo atıyoruz biz çok çılgın pentalar alıyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 syndra nerede kaldı fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bir de biri bana şunu söylesin,lvl 14de rune alsam yürü git lan burdan diye kovar mısınız beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 20 olmadan alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 3 tier rune var 3. tier 20-21 de açılıyor. ilk iki tierden alman aptallık olur hatta söverim yürü git derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Skarner'ı aldığım günün 1.ayını kutluyorum. Dünyanın en güzel junglerısın sen skarner. http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/281/1/d/league_of_legends_skarner_by_sakashiiii-d4c8tgd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ciscolog said: Bir de biri bana şunu söylesin,lvl 14de rune alsam yürü git lan burdan diye kovar mısınız beni? o ucuzlardan falan idare etmesi için alabilirsin kanımca, sonra 30 lvl falan olunca rune combinerden birleştirir tier 3 elde edersin, puanların pek ziyan olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 onun yerıne hero al bence keyif olsun napıcan rune alıp. tier 3 dısında öle pek fark etmiyo zaten merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar