reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 prov. groundda rammusun antisi kimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Rengar aldım bu ne arkadaş kağıt mübarek birde stealthında sorunmu var rengarın? Stealtha basıyorum adam arkamdan auto attackla kovalamaya devam ediyor bazende bastığım gibi yok oluyorum göremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Kojiroh said: Lol arkadaş her gördüğü trollü oyunbozanı noobu reportluyo diye ban ymeiş 1 haftalık. Ben ana avrat düz gittim aylarca aralıksız, yalnızca bi tane uyarı geldi, bi işe yaramaya çalışan adamlara banı yapıştırmışlar sdfsdf Ben de küfür ediyodum sürekli leaveliyodum vs. sonra 2 hafta içinde totalde 1+3+3 olmak üzere 7 gün ceza aldım. Belli olmuyor. O cezalardan sonra lvl 3'e çıktı ceza lvl'ı 4 kere falan leaveledim uyarı bile gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 http://www.majorleaguegaming.com/live#lol bu nasıl turnuva maçı lan nba skoru gibi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 rezil oldu curse ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 niye izleyemiyorum bunu ya. chrome da açınca 10 saniye sonra donuyor görüntü. lag değil kesiliyor bildiğin. firefox da açınca mlg reklamları çıkıyor. maç yok. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 maç bitti diyedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 o maç bitmiştir tabi ona lafım yok da, açınca maç çıkıyor işte. başka maç gösteriyorlardır diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 türkçe clientı indiriyorum komple indirmiyor zaten geldiyse size davet launcherdan regionı dili değiştirin bakalım ne kadar kötü asdf of serverı açık değilmiş mal gibi indirdim adsf. şimdi geri dönüyorum. iyi olmuş bu hızlı değişim. 150mb falan tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Jeeztro said: niye izleyemiyorum bunu ya. chrome da açınca 10 saniye sonra donuyor görüntü. lag değil kesiliyor bildiğin. firefox da açınca mlg reklamları çıkıyor. maç yok. wtf 2:00 gibi maç bitti curse 2-0'dan ezilirken 3-2 yendi yalnız ilk 2 maç çok pis ezildiler sdfsf hep o hobonun suçu motor kombat vardı onu izlemedim uyudum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 diskalifiye edilmişler dedi biri parayı kırıştırmışlar falan olaylar dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 said: summoner--sihirdar minion--minyon skill--şampiyon büyüsü spell---sihirdar büyüsü influence point---iştirak puanı hp---cp buff---destek debuff--köstek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 destek köstek ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ahaha epic çevirmişler. Neyse summoner'ı celbçi diye çevirmemişler çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Kostek yaratici bence hhehe , minyon cok fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 abi bu north americadan euya transfer koymamaları kötü olmuş. zamanında bir arkadaşın aklına uyup north americada başladım 2000e yakın oyun attım, şimdi weste geçme kararı aldım baştan accountla uğraşıyorum. çok bayıyor... daha level 7yim eğer beraber oynayalım diyen olursa ulaşsın hele tek başıma ölücem sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bi deneyim dedim low lvl account vardı oynanır mı diye de 5. dakikada fak yor mom all ok diip quit verenlerden daha da kasılmaz diyorum ^^ Ezrealime de buff gelio ki oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 EU east: Xunnlol MID OR AFK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 wastyrx said: Bi deneyim dedim low lvl account vardı oynanır mı diye de 5. dakikada fak yor mom all ok diip quit verenlerden daha da kasılmaz diyorum ^^ Ezrealime de buff gelio ki oh mis sorma ya özellikle benim takımda oluyor o elemanlar cinnet geçiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 1000 oyunluk account varsa bayılcan 30-40 lira transfer alıcan en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ohaha leavelemedim oyundan sırf adamlar suspend etmesin diye, 7 gün ceza vermişler kafalarına göre. Dota 2'ye geçiyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yok 200 elodan account aldım 1150 ye falan çıkarabilirdim oyun komple ELOHELL bu azimle kanseri yenerdim lakin bu kadar zihinsel engelli bi oyuncu kitlesi yok sanırım fsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 abi bırak 1000 win i olan adamın oyununda über zeka adamlar mı oluyor hayır. 1800 wini olan adamın herkese küfür yağdırdığı oluyor. aynı adam karşı jungle a tek başına giriyor split push un ne demek olduğunu bilmiyor. şu oran önemli win/lose normal oyunlarda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 accountta skinler charlar falan varsa baya değiştirmek zor olur cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=GA85IsVR6Zo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar