DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ursa, lycan, sniper, viper, drow, luna yeni başlayanlar için iyidir bana göre.
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Luna mı abi yapma gözünü seveyim, lunayla prolar madara oluyor asdfa Aynı şekilde snip de, oyundan soğutur o herolar. Öle öle bir hal olur ..
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 DadashNik0F said: Ursa, lycan, sniper, viper, drow, luna yeni başlayanlar için iyidir bana göre. abi bu heroları almanın sıkıntı tarafı çok düşük canlı olmaları karşı takımı tanımassan sürekli yatarsın
screwy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sniper baya bufflandı artık cok acayip kasmana gerek yok mid game de ise yarayabilmek icin
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sniperin stunına nerf şart +as ye abanırsan saddece arkadan millete kğüfrettirebiliyosun
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Sniperın bufflanan tarafı skilleri bildiğim kadarıyla. Yoksa hala az canlı tek stun gange yatan bir hero. Noob seviyesinden bahsediyoruz unutma. Bu arkadaş Lane minimap kontrolü yapmayacak o kadar fazla. Bu yüzden kaçınmalı o tarz herolardan kanımca. Ha ama diyosa, bana ölmek koymaz, ultisi sağlam olsun vurdum mu kill alabileyim o zaman oynanır snip tabii adsf ama ben yeni başladığımda ölmek çok sinirlerimi bozardı, oyundan soğurdum çok ölünce..
screwy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sniper iyi oldu bence. yine ezebiliyosun 2 tane stun alınca sniperı ama en azından artık kendindne emin hareket etmeyen insanları yokedebiliyosun
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bide sniper kill çalmaya yönlendiren hero abi riki de öle dediğiniz gibi slardar güzel hero aaa bak şey var ağaç dede cillop gibi hero
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ama şimdi noob seviyesinden bahsediyoruz yani öyle gang mang falanda her oyunda dönmez. Gerçekten bazı oyunlar o kadar komik oluyorki yok artık diyorsun. Bide sniperın attığı projectile hızı baya hızlı o yüzden last hit ve deny çok rahat yapabiliyorsun. O yüzden her daim tavsiye ederim sniperi yeni başlayanlar için.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 noob herosu olarak razor çok rahat. last hitleri rahat, karambole buyunu spamlesen kill gelyo. ulti ac dolas aynı sekilde. tek cozmesi gereken yer dmg calma olayı. o da bisi deil zaten.
screwy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi adam olucek zaten bol bol oyle oyle ogrenicek sniperla nerde duracagını venge ne zaman stun atıcagını. noob venge in kotu swap ına ne kufurler doner oyle dusunursen. ben de ilk oynadııgmda sadece 50 oyun falan lich oynamıstım creep yiyip slow ulti atıp oluyodum sagda solda bi de ward koyuyodum. sonra sonra dur sunu da deniyim bunu da deniyim dedim. ama herkesten aynı sabrı bekleyemezsin. carry alıcaksa illa ki melee bi carry den daha iyidir sniper en azından arkada durup milletin naptıgını takip edebilirsin.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi noob adam deny uraşmasın zaten noob adam ölmesin auto attack yapmasın yeter arada alır kill para felan
screwy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 deny yapsın bol bol yapsın ki last hit yapmayı ogrensin.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 lycan ve viper uygun değil bence. Ogre magi olabilir. Doom Bringer mesela tam isabet olur. Tabi asıl olay noob'a nasıl oynuyacağını göstermek.Öncelik,amaç survivor'sa bunu anlatmak.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 aslında noob iken kend oyun stiline uygun hangisi onu öğrenmesi lazım. yani oyunu bilen adamlar var gene de carry oynayamaz mesela. kaçmasını, dalmasını bilmez zaman olarak. gazdır dayanamaz yanlış zamanda dalar filan. bütün heroların öğrenilmesi gerekli bir de oyun açısından. bu yüzden direk random ata ata gitmesi gerekli noob kişinin. nasılsa her türlü laf yiyecek. bu yüzden nooblar random atın. öğrenmeye çalışın. potansiyel küfürleri de kaldırmayı öğrenin.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 doom olabilir evet hpsi fazla ultisinini kullanılması kolay creep yeme olayında da 2 tane pasif creep yersin olur biter
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 önce support nedir onu ogrenmesi acisinden supportla baslanmali
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0qLcsHTWz-o
screwy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 random ı 100 oyun sonra atsın once dedicated 4-5 hero oynasın. tamam ben bu oyunun isleyis seklini ogrendim nereye ward atılır map in neresine kosuluru ogrensin. aynı anda bu skill ne ise yarıyo ve ben nereye kosmalıyımı karmasık bi sekilde ogrenmeye calısmak zorlu olabilir.
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 barbu said: aslında noob iken kend oyun stiline uygun hangisi onu öğrenmesi lazım. yani oyunu bilen adamlar var gene de carry oynayamaz mesela. kaçmasını, dalmasını bilmez zaman olarak. gazdır dayanamaz yanlış zamanda dalar filan. bütün heroların öğrenilmesi gerekli bir de oyun açısından. bu yüzden direk random ata ata gitmesi gerekli noob kişinin. nasılsa her türlü laf yiyecek. bu yüzden nooblar random atın. öğrenmeye çalışın. potansiyel küfürleri de kaldırmayı öğrenin. Abi işte ona göre hero söylemek gerek, random atmak nedir. 2 güne başladığı gibi bırakır oyunu.. Sizin söylediklerinizin çoğu biraz da olsa oyun bilgisi gerektiren cinsten. Ama venge lich tarzı herolar varlıkları, 1 skill kullanmaları yeten herolar ondan. Sniper'a ultisinden dolayı katılabilirim zevk veriyor kill almak. Aynı şekilde zeus da benim ikinci herom mesela. Az canla kaçanları ultiyle indirmek büyük haz. Razor last hit kolay denmiş, razor oyunda en az oynanan herolardan last hit yapması da en zor olanlardan. Cidden abi komik şeyler yazmayın asdf. Doom denmiş, doom oyunda kendi yerini bilmek açısından oldukça zor bir hero. Carry mi olucam tank mı gidicem derken kendisini birşey kasamamış bulur. Doom'u atacağı hero kombat kaderini etkiler hem, karşıdaki heroları da bilmesi gerekir. Ayrıca 0 armorla başlıyor, oyun başı çok fazla harras yer, creeplere bile yatar.
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Fistan said: önce support nedir onu ogrenmesi acisinden supportla baslanmali
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 LathspeLL said: http://www.youtube.com/watch?v=0qLcsHTWz-o bagirdim oldum gittim
Öne çıkan mesajlar