fixmen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Yeni hero fln. yok. Fix fix fix sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 patch note'a nerden bakabiliriz bulamadimda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://www.dota2.com/news/updates/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 hero eklenmemesinin sebebi international a kadar denge kurmaktı ama simdi ekliyo olmaları gerekiyordu. gercekten belkide hepsini koyucaklar bi anda. kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 aquila said: http://www.dota2.com/news/updates/ en son 15 Ağustos daki update gözüküyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 guncellememislerdir, international ayagina iyice saldilar bu ara. oyun icinde de yoksa, sonra eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Dün gelen item update'iydi genel olarak. Bir sürü hero'ya bir sürü item falan eklediler. 15 ağustosta yaptıkları update'le de "4 hafta boyunca update yok" demişlerdi. Bu aralar çıkar birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 updateleri incik cincik anlatan bi site vardi da hatirlayamadim simdi. aha buldum http://www.cyborgmatt.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 r2 30 sn invis olmadı ultide bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 invis olmadı derken, düşman görebildi mi yani kesin yoksa o transparan haline mi dönmedi 30 sn boyunca ? o invis skill ikonu mu çıkmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Iconda cıkmadı transparanda olamdı adamlarda goruyordu relog olana kadarda düzelmedi. Lanaya nasıl bir herodur tam bir baş belası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 mm ilginçmiş, düzeltirler herhalde hemen çok saçma derecede büyük bir bug, bugsa. Lanaya tam bir rus herosu dsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Fazla imba. Bari şu 1. skilli açtığında görünür bir efect olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 1. skill o damage arttıran damage blockluyan skill değil mi ? görünürdü zaten o kalkan çıkıyordu küre, kaldırmışlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Valla ben göremiyorum heralde basarken bir efect devreye giriyor ama basarken görmezsem ayırt edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XHOnuMpCy6U Bir grafik ayarlarına bak istersen, gerçi normal dota'da da yoktu lanayanın o skillini belli eden efekt, tıklayıp bakmak gerekiyodu, belki o yüzden değiştirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bu arada şunu buldum ama doğru mu acaba emin olamadım, öyleyse süper olur asdfasdf bir yığın chest var. http://www.youtube.com/watch?v=cJM2GsOVIlU videoyu izledim de, bir de alttaki yorumlar falan epey fake gibi sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 hepside isim soyad. ne raslantıdır bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 %99 fake beyler indiripte sonra benden bulmayın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Buddha said: Fazla imba. Bari şu 1. skilli açtığında görünür bir efect olsa. kocaman küre oluyor hero'nun etrafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 o küreyi karşı takım göremiyor. ally ve kendisi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 oha değiştirmişler demek abi, ilk çıktığında düşmanken de görebiliyorduk diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bende körmüyüm diye kendimden şüphe etmeye başladım :D Abbadon'nun kalkanı mesela bariz belli oluyor. Lanaya'nında görünmeli. Baya avantaj sağlıyo heroya bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 asdfasd cidden çok saçma, nuker skill atmaz lan o heroya hiç, kalkan malkan basılıdır diye.. Şahsen atmam kolay kolay, illa ki bir venom ogre falan lazım yani karşısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 en başta küre görünüyordu çünkü hatalıydı fixlendi. basit bi dot almak yeterli eritmek için küreyi. bi de winrate'i çok daha yüksek herolar varken neden op olan lanaya ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar