Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yumy said:

abi o da çok ilginç bişi değil mi, oyunun betası paralı kendisi f2p olucak asfd
beta degil ingame item(kozmetik) satıyo iste releasede kullanabilecegin yanında invite veriyo gibi
Mesaj tarihi:
Valla pinge bakmadım download'a rağmen delay lag yoktu. Ayrıca çok daha iyi o serverdaki maçlar. 4 oyun attım 4ünde de noob leaver yoktu. Sadece birinde rus çıktı o oyunda bozuldu :D

ping 150-165 arası

Abd serverı 5 maçta 5 win. Ama her oyun çekişmeliydi.
Mesaj tarihi:
sanırım leaverlar nooblar daha çok ap oyunlarda. ben böyle düşünmeye başladım. bir süredir rd falan atıyorum gayet iyi oluyor. captains mod bayağı iyi zaten ama o da uğraştırıyor işte.
Mesaj tarihi:
The International'a katılan biri beta'nın 2 ay gibi sürede sonlanacağını söyledi. Şu haliyle hazır değil.

Valve bütün menüleri bitirmeden, win/lose/experience sistemini oturtmadan bitirmez betayı.

Bu hafta bence genel bir açıklama gelecektir, sıkı bir update gelecektir diye düşünüyorum aynı zamanda.
Mesaj tarihi:
Undying sanirim.

Turnuva ayagina yeni bisey eklemediler ama bos durmamislardir bence.bu patchle mm sistemi vs duzenlenebilir

techies artworkleri vardi iki hafta once yine toplu hero ekleyecekler galiba buyuk bir patch gelebilir cuma gunu.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

The International'a katılan biri beta'nın 2 ay gibi sürede sonlanacağını söyledi. Şu haliyle hazır değil.

Valve bütün menüleri bitirmeden, win/lose/experience sistemini oturtmadan bitirmez betayı.

Bu hafta bence genel bir açıklama gelecektir, sıkı bir update gelecektir diye düşünüyorum aynı zamanda.

İyi olur vakti gelmişti.
Mesaj tarihi:
bu konu daha önce tartışıldı mı bilmiyorum fakat oyunun hızı konusunda sıkıntı çekmekteyim. HON oynadığımdan kaynaklanıyor bu problem farkındayım. DOTA2 ye zaman ayırayım 10-15 maç sadece DOTA oynayayım diyorum gene de HON'daki aksiyon tadı ve hız hissiyatı karşılanmıyor. Bir tek bende mi oluyor bu durum anlamıyorum.

"hızlı oyun=keyifli oyun" kafası bendeki sanırım.

HON oynadıktan sonra DOTA2 ye geçen bir çok arkadaşım vardır eminim, kendilerine sormak istiyorum, bu hissi siz de yaşadınız mı? Oyun size de yavaş geldi mi? Sonrasında alıştınız mı?
Mesaj tarihi:
ben HoN falan oynamadım ama normal dotadan sonra bile yavaş geliyor dota 2 zaten ki pek de alışamadım açıkçası hala. Kaç ay geçti dota 1 girmedim ama hala dota 2 ağır geliyor..
Mesaj tarihi:
dün gecenin köründe attığım bir oyunda bir rusa denk geldim ve adamı çok sevdim.çok komik biriydi ve fena oynamıyordu.ölürken mikrofona konuşup tepkisini gösteriyordu garip garip seslerle ahauha yine hatırladım da güldüm
Mesaj tarihi:
fixmen said:

Changelog'u bulabilen var mı?
Göremedim hiç bir yerde.

feysbuk grubunda vardı bilgi,link için baktım da hangi grup olduğunu bulamadım :)
bin tane dota sayfası beğenmişim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...