screwy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yumy said: abi o da çok ilginç bişi değil mi, oyunun betası paralı kendisi f2p olucak asfdbeta degil ingame item(kozmetik) satıyo iste releasede kullanabilecegin yanında invite veriyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Direk beta invite satiliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yumy said: abi o da çok ilginç bişi değil mi, oyunun betası paralı kendisi f2p olucak asfd ahah sunu ben de anlamadim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Ben demin arkadaşa key kazandım bir trivia'dan :D. Buddha said: Abd serverına giriyorum artık ordada rus yakaladım :D Ping nasıl oluyor US sunucularında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 1 haftadir falan bende us east te oynuyorum; 200 civarlari ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Valla pinge bakmadım download'a rağmen delay lag yoktu. Ayrıca çok daha iyi o serverdaki maçlar. 4 oyun attım 4ünde de noob leaver yoktu. Sadece birinde rus çıktı o oyunda bozuldu :D ping 150-165 arası Abd serverı 5 maçta 5 win. Ama her oyun çekişmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 2 oyun ust uste birinde invo 20 dk ortadan ayrılmadı bot yok bisey yok sacred almıs. Öbür oyunda Eart sadece 1. ve 4. skillere vermiş. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 sanırım leaverlar nooblar daha çok ap oyunlarda. ben böyle düşünmeye başladım. bir süredir rd falan atıyorum gayet iyi oluyor. captains mod bayağı iyi zaten ama o da uğraştırıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Beta bitiyomus galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 https://dl.dropbox.com/u/94663588/timelineWIP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 The International'a katılan biri beta'nın 2 ay gibi sürede sonlanacağını söyledi. Şu haliyle hazır değil. Valve bütün menüleri bitirmeden, win/lose/experience sistemini oturtmadan bitirmez betayı. Bu hafta bence genel bir açıklama gelecektir, sıkı bir update gelecektir diye düşünüyorum aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 3-4 hero birden gelecek muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bayağıdır yeni hero gelmiyor sanıırm en son visage, nyx, bir hero daha beraber gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Undying sanirim. Turnuva ayagina yeni bisey eklemediler ama bos durmamislardir bence.bu patchle mm sistemi vs duzenlenebilir techies artworkleri vardi iki hafta once yine toplu hero ekleyecekler galiba buyuk bir patch gelebilir cuma gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ezalor geldi.. toplu gelsin daha ii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 evet doğru. ezalor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 LathspeLL said: The International'a katılan biri beta'nın 2 ay gibi sürede sonlanacağını söyledi. Şu haliyle hazır değil. Valve bütün menüleri bitirmeden, win/lose/experience sistemini oturtmadan bitirmez betayı. Bu hafta bence genel bir açıklama gelecektir, sıkı bir update gelecektir diye düşünüyorum aynı zamanda. İyi olur vakti gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bu konu daha önce tartışıldı mı bilmiyorum fakat oyunun hızı konusunda sıkıntı çekmekteyim. HON oynadığımdan kaynaklanıyor bu problem farkındayım. DOTA2 ye zaman ayırayım 10-15 maç sadece DOTA oynayayım diyorum gene de HON'daki aksiyon tadı ve hız hissiyatı karşılanmıyor. Bir tek bende mi oluyor bu durum anlamıyorum. "hızlı oyun=keyifli oyun" kafası bendeki sanırım. HON oynadıktan sonra DOTA2 ye geçen bir çok arkadaşım vardır eminim, kendilerine sormak istiyorum, bu hissi siz de yaşadınız mı? Oyun size de yavaş geldi mi? Sonrasında alıştınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bi süre sonra alışıyorsun hız olayına. bende ilk zamanlar yaşamıştım ama 1 2 hafta günde 2 3 oyun oynadığım zaman bi problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ben HoN falan oynamadım ama normal dotadan sonra bile yavaş geliyor dota 2 zaten ki pek de alışamadım açıkçası hala. Kaç ay geçti dota 1 girmedim ama hala dota 2 ağır geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 dün gecenin köründe attığım bir oyunda bir rusa denk geldim ve adamı çok sevdim.çok komik biriydi ve fena oynamıyordu.ölürken mikrofona konuşup tepkisini gösteriyordu garip garip seslerle ahauha yine hatırladım da güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Changelog'u bulabilen var mı? Göremedim hiç bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 fixmen said: Changelog'u bulabilen var mı? Göremedim hiç bir yerde. feysbuk grubunda vardı bilgi,link için baktım da hangi grup olduğunu bulamadım :) bin tane dota sayfası beğenmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Buldum, pek bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Son update üzerinden 1 ay geçmiş. Heralde söylenenler doğru bir kerede tüm heroları falan koyacaklar. Derken girdim güncelliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar