Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Antimage le oyun stratejin push sa vanguard vlad manta çıkarsın, eğer combata giricem diyosan vg manta çıkarsın ha yok diyosan splitpush + jungle farmlıycam diyosan bf manta/linken(nadiren rakip lineupa göre müthiş iş görür) çıkarsın.

Manta neredeyse herzaman coredur, değişicek şey anca VG yapıp yapmamaktır, mantayı napcan git basher mkb yap diyen arkadaş baya düşük seviye pub atıyo galiba, hadi basher ı 3. veya 4. item olarak anlarım upgradeleyince canavar gibi iş görüyor lategamede ama mkb okadar rezilki şaka gibi. Mantanın verdiği movespeed vs olmadan kitelanman okadar kolayki(mantayla bile baya kolay :d) manta hem survivability hem de daha rahat chase/kill için şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

valve ı aradım antimage rollerine pusher ekliyolar bi sonraki patch

trollüyomusun yoksa cidden bi kötüsün bilmiyorumda şu linki oku biraz AM ile ilgili güzel şeyler var Tim'den(Powernet).

http://www.itsgosu.com/game/dota2/articles/play-like-the-pros-1-gosu-powernet-s-anti-mage_489

Bunun dışında NAVI'nin eski VOD'larına bakarsan Antimagele nasıl vg + vlad çıkıp 15-20 dakikada pushladıklarını görürsün. Yanlış hatırlamıyorsam The Defense 1 turnuva grandfinallerinde Quantic vs NAVI maçında 2 takımda AM ile pushluyordu farklı oyunlarda. ESWC'de navi vs ehome du sanırım AM ve brood ile split push ile kazanmışlardı bi maçı vs.

Neyse uzatmaya gerek yok, halen algılayamıyosan yurdum insanı der geçerim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

gece gece kafam karıştı zilyontane maç seyrettim birtane maçta am i pusher oynatan takım görmedim.

Bu işin en besit örneği wildcard west maçları, hermen hemen her maçta mutlaka hem am hem morph vardı ve bütün am ler bf üstü manta çıktı bütün takımlar am lerine kemiksiz 25 dakika farm süresi verdi. Sonunda morph vs am aldım verdim ben seni yendim moduna girdi kim sağ kalırsa kazandı.

furion, thinker, broodmother,lone druid hadi onlarıda geçtim leshrac dururken am den pusherlık beklemek abes değil mi? Anti mage dediğin Adam bf+mantayı üst üste koydumu gg wp hf
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş split push'un,"carry" heroların genel bir özelliği olduğunu düşünmemiş de, am'ye yormuş o yeteneği. Push yapar yapmasına da "am yok şu ligin bilmem ne clanı tarafından şurdan push yaptı da oyun aldılar" falan çok saçma yani, adamların carrysi am olduğu için am yaptı o pushu. Yoksa bf kasmış bir gondar da gayet push yapar gerekince. Pusher hero olmak ayrı şey, lazım olduğu için push yapmak ayrı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Birçok heroyu farklı rollerde veya item buildlarla farklı görevlerde kullanabilirsiniz(dendinin earthshakerla naixi outcarrylemesi gibi saçma şeyler olabilir). Ben burada antimage pure push herosudur demiyorum, eğer stratejininz early pushsa antimage e vg vlad çıkıp çatır çatır 15 dakkada pushlarsınız diyorum. Örnek olarakda Navi.Xboct'ı verdim, ha bu çok kullanılan birşeymi derseniz hayır değil NAVI haricinde diğer takımlarda cok tek gördüm ve genelde eskidendi birçok hero daha import edilmemişti draftın değişmesiyle AM ile early push görmeyeli çok uzun zaman oldu.

BF kasmış her carry dediğiniz gibi split push yapabilir ama split pushda önemli olan hız ve survivabilitydir bu yüzden gondar,void vs gibi carryler split push için çok iyi herolar değil. Morph ve AM hardcarryler arasında splitpushun en uygun olduğu herolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

antimagE'e vlad cıkarak anca ormanda çatır çatır kasarsın başka birşey beklemeyin. Bu arada swap hero özelliği gelmiş

Hele şükür ya. Çok sevindim şu Swap muhabbetine ayrıca çoğu hero
ile farklı rollerde oynayabilirsiniz abi tabiki hard carry bi adamı support olarak oynatmak çok mantıklı değil ama sd maçlarda carry olmasına rağmen alıp skillerini daha support mantıklı kullandığım oldu benim. Ayrıca item build olayına gelince counterlamaya göre giden birşey bence item build olayı. Sonuçta karşıda hayvan gibi stun build bi takım var ve sen gidip bkb axein core kısmında blademail yazıyo diye bkb kasmayıp blademail kasarsan harcarlar ortalarına alıp.

Yani kısaca Dota'da itemler direk yazılı kanun değil gerekli itemi gerekli koşullarda kasmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...