S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 son ayların en başarısız troll özentisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PEWKx-YoX4o&feature=player_embedded#! 42:18 Psi Blades çok fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Thaumiel said: Odeon said: Thaumiel said: hayır yapacam. ne kadar kolay olsa da hala en iyi killerden biri. low skillsiniz adamlar yapilamayacak birsey degil diyolar. sende inatla zor bir sey oldugunu savunuyosun. sonra low skillsiniz filan diyosun. anlayamadim neyin kafasindasin. birde dota2 oynamadan yani yapiyosun bu isleri. dota 2 oynuyorum, hatta muhtemelen hepinizden iyi oynuyorum. lanaya da oynadım bugün. şu kill e kolay diyorsan sen de low skillsin Ergen alert !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 çok başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Thaumiel said: Odeon said: Thaumiel said: hayır yapacam. ne kadar kolay olsa da hala en iyi killerden biri. low skillsiniz adamlar yapilamayacak birsey degil diyolar. sende inatla zor bir sey oldugunu savunuyosun. sonra low skillsiniz filan diyosun. anlayamadim neyin kafasindasin. birde dota2 oynamadan yani yapiyosun bu isleri. dota 2 oynuyorum, hatta muhtemelen hepinizden iyi oynuyorum. lanaya da oynadım bugün. şu kill e kolay diyorsan sen de low skillsin http://stats.dota2.be/player/26994384 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ehehöehö troll ehöehö başarısız eöheö ansaksesful eheuehğehüh troll trollemimiş troll troll ehüeihe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Yeteneksizsiniz, en iyi benim gibi şeyleri ve başarısız trolleri hoş karşılamıyorum ben; haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 sen kimsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 azmis bu ya. geregi gorulsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 2 yıl sonra forumda aktif olup kayışı koparmış işte başarısız troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ruh hastalığı parayla değil hocaam ne yabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Size bir sır vereyim. Replay izleme kısmında Recent Games seçip kendi nickinizi yazın. Çok kullanılan bi nickse nickinizi ayarlardan değiştirip öyle bakabilirsiniz. Sonra skillzz kısmından Very High seçip aratın. Eğer karşınıza replay çıkmazsa oturup high seçin yine replay çıkmazsa ağlamayın yok efendim rus geldi, yok siz kötüsünüz,yok sen low skillzzsin vs vs vs... çekmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 very high ne ya aahah. high, normal, low degil miydi eskiden? niye very high diye bisey eklemisler, low olanlar uzulmesin diye mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 very high seçeneği yoktu en son baktığımda,eklendiyse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 low medium high dı eskiden ayar cektiler normal high very high oldu. benim 1 sayfadan biraz fazla very high macım var onlarda da bildigin izleyen falan(birinde 80 i mi ne gormustuk cok ilginc bi duyguymus =)) vardı. bi kac iyi oynayan arkadasla girdigimde oyle maclar yapmısım. tabiki haklı olarak cogunu kaybetmisiz cocuklar beni tasıyamadıgı icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 https://twitter.com/Dota2CalloutBot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Valla ben son zamanlarda yenildiğimiz oyunlarda Dark Knight Rises'ın sonunu yazıyorum uzun uzun, all chatten. Muhteşem oluyor lafjkds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Server gitti pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Spidee said: Valla ben son zamanlarda yenildiğimiz oyunlarda Dark Knight Rises'ın sonunu yazıyorum uzun uzun, all chatten. Muhteşem oluyor lafjkds. böyle insanlar yüzünden türklerle oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hahahahah çok mantıklıymış lan bol ruslu oyunlara dkr spoilerı yazayım, daha gitmemiştir film rusyaya belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Jaegerjaquez said: Spidee said: Valla ben son zamanlarda yenildiğimiz oyunlarda Dark Knight Rises'ın sonunu yazıyorum uzun uzun, all chatten. Muhteşem oluyor lafjkds. böyle insanlar yüzünden türklerle oynanmıyor Ne tatli seysin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Sparkcaster said: hahahahah çok mantıklıymış lan bol ruslu oyunlara dkr spoilerı yazayım, daha gitmemiştir film rusyaya belki %80-90 ingilizce bilmiyor ama rusça yazabiliyosan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi direk banlarlar ya. hadi batman bayıkta, gunun game of thrones'u var, narutosu var. spidee düşürme ineğin aklına karpuz kabuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 rustan betersiniz ya spoiler falan bi de all'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar