Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 3-4 sene sonra naga sirenle ilk oyunum karşı taraf baya noobdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 4 tane rus geldi yine ben böyle şansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 super moron biseyle karsılastım bugun. karsı takımdan biri cıktı oyun safe to leave oldu. sonra benim de kısa bi isim vardı dedim cıkacagıma afk bırakıyım doner oynarım dedim 3 dk sonra geldim aa afk dan leave almısım 1 gun low prio ya dusmusum. cok zekice valve helal. takımımı 4 kisi bırakmamayı tercih ettigim icin cezalandırıldım tesekkurler valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bu ruslar kendi serverlarına neden gitmiyor ya. hala gelip bizim oyunları bok ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Cuma gecesi 10 dakika oyun beklemek nedir lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 barbu said: bu ruslar kendi serverlarına neden gitmiyor ya. hala gelip bizim oyunları bok ediyorlar. Rus serverı boştur büyük ihtimalle. Şu oyunda ruslara sağlam çözüm bulsunlar varya dünyanın en güzel oyunu falan olur benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Masticore said: itemla olcak gibi degil bazen illusion i bile allah oluyo adamın direk puf diye ucurcak bi spell Destroyer ulti puff olup gidiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 silencerin curse of silent yerine aoe purge koysalar daha faydalı olur. curse of silent oyundaki en gereksiz skillerden biri. öneri yapacam lan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Artariel said: silencerin curse of silent yerine aoe purge koysalar daha faydalı olur. curse of silent oyundaki en gereksiz skillerden biri. öneri yapacam lan hatta 5-10dk etkisi oluyor hakkaten sonrasında çok işlevsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 earlyde anasını aglatıyor karşının işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 lan her oyuna girdigimde camera pan bozuluyo, kamerayi oynatamiyorum, hero kenara gelince takiliyo, kafayi yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 gerizekalı ruslar hala eu serverlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 cunku ruslar bile ruslarla oynamak istermiyolar o kadar kotu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Onlara uzak bize yakın server açılsa ona geçicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 asyaya filan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Furion'a midas ne zaman kassalar yenilioruz. Oyunda en rahat kasan heroya midas neden kasarlar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 screwy said: super moron biseyle karsılastım bugun. karsı takımdan biri cıktı oyun safe to leave oldu. sonra benim de kısa bi isim vardı dedim cıkacagıma afk bırakıyım doner oynarım dedim 3 dk sonra geldim aa afk dan leave almısım 1 gun low prio ya dusmusum. cok zekice valve helal. takımımı 4 kisi bırakmamayı tercih ettigim icin cezalandırıldım tesekkurler valve. ey ef key olucağına oyundan çıkıp geri döndüğünde tekrar reconnect etseydin leave falan almazdın Serhat... Kendi saflığının faturasını Valve'ye kesmeye çalışıyorsun yine =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dev forumlarında girip böyle böyle oldu diyebilirsin hll valve demek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Buddha said: Furion'a midas ne zaman kassalar yenilioruz. Oyunda en rahat kasan heroya midas neden kasarlar anlamış değilim. daha rahat kasmak için. midas özellikle furionda parasını hemen çıkartıyor. ve hemen kasıldığından takımı zora sokacak bir zaman kaybına da sebep olmuyor. sen kötülere denk gelmişsin hep. ayrıca attack speed deso filan kasınca da işe yarıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 deso dedi kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 takım setupyla problem yoksa desoda yapılır ne var bunda. benim ilk tercihim hex rush genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 deso atakspeed gayet valid. zamanlı yapabilene. midas ve ultiyi dogru kullanınca hemen midastan sonra itemlar akıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 çın çın çın çın para sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Midas kadar gereksiz bir item daha yok Furion'a. Ihtiyacı yok arkadaş. Çok rahat kasan bir hero çoook. Midastansa Aganim'i bitirdimi midastan 2 kat daha rahat kasıo. Oyun başı 1900 gold çok demek. Midas kasana kadar tp gank rahat 6-7 killi yada asisti var. Şuana kadar Furion'a midas kasanların hepsi noob çıktı oynadıklarım. Çok iyi oynayanların hiçbiride midasa ihtiyaç duymuyordu bir tane kasan adam görmedim. Buda tesadüf değil. Midas kasmadan çok rahat kasabiliyorum bende Furion'la hatta oyunda ki en rahat gold kasan hero bence. Doğru diyorsun anca midasın parasını çıakrıyor midas dediğinde fightta bir halta yaramıor. Başka herolara yarar ama Furion için oyun başı 1900 gold kayıp demek bence. barbu said: sen kötülere denk gelmişsin hep. ayrıca attack speed deso filan kasınca da işe yarıyor yani. Dediğim gibi adam kötü ki Furion gibi heroyla kasamıyor midas kasıyor. Furion'a midas kasmak büyük acizlik. Deso kastıktan sonra aganimde bitmiş oluyor botta bitmiş oluyor. %30 atack speed'in çok bir faydası olmuyor. En azından oyun başı gereksiz harcadığı 1900 gold'un zararını karşılamıyor kasmıs bir furion'da oyun sonu %30 atack speed. İyi oynayan daha bir tane adamın ben midas yaptığını görmedim. Çünkü gayet rahat kasıyorlar. Adamlar ihtiyac duymuyor. Başka heroyu bilmem Furion için oyun başiı 1900 gold kayıp bence midas. Oyun başıda 1900 gold baya önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Turnuvalarda nerdeyse bütün furion oyuncuları midas yapıyor. Ben pek çok iyi oynayan adamın midas yaptıgını da gördüm (hem turnuva hem kendi oyunlarımdan). Midas eğer adam gibi rushlanırsa çok büyük para ve exp avantajı getiriyor. Üstelik o attack speed de hiç kötü değil ve Furion'un right clickleri adama benziyor midas varken AS sayesinde. Öte yandan midas yaparsan hex 1.9k gecikir ama midaslan 550gpm'e rahat ulaabilirsin wardlarlan korununa bir farmın varsa, 1.9k lık bir gecikme bu durumda sadece 3 - 3.5 dakikaya denk gelir. O yüzden eğer oyun başı takımının 10. dakikada feci şekilde ezilmesi sonucu acilen oyuna dahil olman gerekmiyorsa midas yapmakta hiçbir zarar yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar