knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 - Added Disruptor and Undying! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 saldırı animasyonları bu kadar hantalmıydı dotada ya last hit/deny hakgetire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Evet bazı heroların attack animasyonları özellikle start up'da çok yavaş olabiliyor, misal cm, lina, clinkz. Clinkz'e alışmak biraz zaman alabiliyor, orb walking falan yaparken atmamış olabiliyor attack cancel oluyor yürüyünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bende 2. oyunumda zıçıp batırmıyım diye kısmen kolay aşkısı linayı almıştım neyse zaten 10 kişi toplanılmadıktan sonra oynanmaz bu oyun. 5v5i bırak 4v5 bile görmek mümkün olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 zeus atak yapacam diye bi ton hazırlık yapıyor önce mübarek. deny hiç yapamadım daha herhalde zeus ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ya o dota 1 de de avrdı sanırım. Her heronun aynı değil. Her heroyu oynadıkça alışıosun ona. Bazıları anında vuruo bazıları biraz geç vuruo. Sende ona göre çalışıosun last hit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 şöyle bişey yaptım, aşırı sinir olduğum bi durum olmasından kaynaklı http://9gag.com/gag/4690020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Xenocide said: zeus atak yapacam diye bi ton hazırlık yapıyor önce mübarek. deny hiç yapamadım daha herhalde zeus ile zeus değil de lina fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 İkiside buyuyle çok rahat kasan herolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1gcYuGrrXEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi bence başka kişileri de seslendirmelere dahil etmeliler. böyle olmaz. bazı seslendirmeleri aşırı başarısız buluyorum. skeleton king, morphling, miranadaki tro sesi, ursa dragonknight ve birkaç heronun çocukları korkutma amaçlı yaratıkça seslendirilmesi falan. birçok heroya başarısız seslendirmeler fark ettim. edit : bu arada üstteki vidyodan söz etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ogrenin sesi ve söledikleri çok güzel ya.level atlıyosun "how many level is that" diyo biri diğeri de "one" diyo gülümsüyorum her seferinde. bide thanks diolar iyileştirdiğin zaman filan. bazı heroların birbirlerine direk hitap etmesi var misal bh ile broodmother kestiğinde "you cant hide in your web forever" diyebiliyo (belki başkaları da diyodur ama bana bir tek bh ile denk geldi bu laf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hepsinde var laf atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 riki ölünce "how did you see me?!" diyo ya dskfjgk tam böle mızıkçı ağlak çocuk tavrıyla sölüyo, gülüyorum ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 tidehunter kunkka sataşmaları da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Xenocide said: şöyle bişey yaptım, aşırı sinir olduğum bi durum olmasından kaynaklı http://9gag.com/gag/4690020 off harbiden ya adetten heralde sonuncu illa decline ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sonuncu illa decline ediyosa nasıl oynuyonuz lan zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 baratla jakiro'yu kesince dragon slayer diye bağırıyo. yea i'm the damn fucking dovahkiin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 herom gelmiş kaçınız Undying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Witch Doctor la illusion rune aldığınızda "Witch(Which) doctor i am?" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Jakironun şu skill delayları azaltılmalı. 2 sn delayla stun ulti slow atıo. Stun atana kadar zaten adamlar coktan yer değiştiriyo. Zaten stun atacagını coktan anlayıp ona göre hareket ediyorlar. Stun tutturup ulti atayım diyorsun zaten 50 defa kesiolar seni sen atamadan. Anca enigma falan olacak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 aquila said: hepsinde var laf atma. hepsinde laf atma var zaten de benim demek istediğim 2 hero arasında özel sataşmalar var bh ve brood arasındaki örnekteki gibi. adamlar uğraşmış herkes aynı şeyleri sölemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yen herolar hakkında ne diyonuz bakim. bana kalırsa pub oyun için iyi değiller.gerçi bi distrupterla oynadım fena değil iş yapıyor da şu undying skilleri hep etrafta creep filan olması lazım etkili olması için onu da bi deneyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ikisini de sinir bozucu buldum.özellikle undying'e feci uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 distruptor efsane olmuş, daha demin pub'i biçtim resmen. Tam benlik ya main herom olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar