BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi neyse işte ursanın levle 5 te kesmesiini saglaan su deil mi Ursa's claws dig deeper wounds in the enemy, causing consecutive attacks to the same enemy to deal more damage. Each hit on the same target within 6 seconds, including the first hit, deals damage and increases the damage taken by subsequent attacks. If the same target is not attacked after 6 seconds, the bonus damage is lost. Bonus damage per attack: 15/20/25/30 Duration: 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 eet de naixin skill i çalışmıyo bu niye çalışıyo mantığını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 evet o ve vlad. o skill stackleniyo vurduğun adamda. roshan'da dağ gibi adam olduğundan vur vur sonlara doğru korkunç dmglar veriyorsun zaten. vlad da lifesteal verdiğinden, vlad çıktığın an itibariyle roshan senin karın oluyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi diyorum ki calısmamalı calısmasın ursa kesmesinb level 5 te roshanı adamı 5 dakka ormanda bıraıyosun allah olup cıkıyo dicen ki kastırma ormanda da işte pub oyunda ust lanedeki adama gidip gangleyini rusca anlatana kadar oynu kaybediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yanında sknın vampiric aurası ve syllabearın ayısı olsa level 1de de keser onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 valla bence bir sakıncası yok. renk katıyor. normal de o dakikalarda roshan düşünmezken, bu sefer ward atıp lan girdi mi. aha girdi yürüyün keselim gibi aksiyonlar oluyor. kimisi botunu tam bitirmeden giriyor, farkettiğin anda yokedebiliyorsun onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ursa+sk lvl 1 kesiyor gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://i.imgur.com/xzecu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/xzecu.png botlarla oynuyorum ya vladla nasıl kesiliyo diye batım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dünden beri her oyun min 3 rus var seri şekilde kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben ruslar yüzünden yenildiğimi yenileceğimi anladığım an gizliden feede başlıyorum sol altta direk yazılar çıkıyor "omg noob" "gjgkjgkjagjdjdfjkgkjgjkg vodka vodka". adamları gaza getirip roshana çağırıyorum sonra ortamdan kaçıyorum bütün ruslar geberiyo gank sonucu, "retard noob omg" başlıyolar yine acayip eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sayı 4 e çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ursa sk level 1 kesiyosa karşı takım kapatıp silsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 omg delete dota omgomg!!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 en sonunda bi beta key buldum ama ilk tanışmamız pek hoş olmadı ne bileyim match making kısmı biraz garip geldi bi de oyundan kopunca bağlanma olayı da bi garip, karakterler güzel duruyor ama grafikler kötü müydü yoksa benim bilgisayarda mı öyle göründü onu tam çözemedim :/ sanırım LoL e alıştığım için böyle geldi, biraz daha karmaşık sanki arayüz vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 lole alışıp dota grafiğine kötü demek........ ayarlara az girip karıştırın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 lolde kal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi hakkaten lol'den gelenlerin dota'ya yaptığı yorumlar cinayet sebebi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ABİ BU NE YA TELEPORTA PARA VERİYORUZ bide ben oynamıyoken çıkan patchlerde backdoor protection çalışır hale gelmiş AABİ BACKDOOR YASAK DEĞİL YEAAAA diyenlere cevap olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yasak değil zaten, güçlüysen belini kırıyon kulenin. tinye aghanim mom kas bakayım backdoor falan kalıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tactical bd win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi ne yapsam kazanamıyorum rexxarla 13 0 yaptım yine yetmedi zeus 45 dakikada sadece arcane boot ve pipe yaptı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 la şu heroların orjinal adlarını kullanmayın ya. oyunda yapıyolar fıtık oluyorum, dota 1 oynamadım abi ne bileyim ben furion'un nature's prophet olduğunu, drow ranger'ın traxex olduğunu. yazmıyor ki biyerde. herkese default dota1 oynamış muamelesi yapıyolar, üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Sparkcaster said: lolde kal pls hmm tmm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 öf ne zaman geliyo patch guardian sprit denicem. yaw yoksa test versiyonuna yeni mi geldi 2 hero öleyse 1 haftası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar