razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 battle points'i aynı oyundaki 10 kişiye de %15 arrtıran 1 günlük ve 3 günlük itemlar var store'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 oyun başladı bot lanede biri öldü, iki kişi çıktı, 3v5 başlamadan bitti oyun bu ne be ? nasıl oynuyor insanlar bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 matchmaking sistemi için banlist geldiği gün daha iyi olacak. dünya üzerindeki bütün rusları ekleyecem çünkü. istediği kadar noob olsun, rus değilse eklemeyecem. o derece taktım ben bu heriflere. bi olaylar oluyor lfjgskgdjsldgj diye konuşuyolar aralarında, speak english diyorum FACK YOU AXAXAAXAX diye bir tepki alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 matchmaking banlist olamaz bence.her oyunda ne kadar iyi oynasan da en az 2-3 kişiden ban yiceksin hatta bazıları iyi oynadığın için banlayacak seni.100 oyundan sonra 100-500 arası kişiden ban yemiş olursun rahat.bütün oyuncuların aynı durumda olduğunu düşünürsek mm nası ayarlasın o kadar insanı bi araya getirmemeyi. yalnız iletişim cidden sorun geçen bi oyunda teamfight başlamak üzere 5vs5 dalıyorum mikrofondan hebehebe bişiler diyorlar hepsi kaçıp gitti bi anda tek başıma kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ayarlar ayarlar adamlar neler yapıyor. Kaldıki beta bitince online oyuncu sayısı uçacak banlistle kötüleri zamanla ayıklicaksın. Gayette olur. Harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ya şöyle oyuna 1 defa girip bu ne quit attılar demeyin artık. o bracketta çoğu maç öyle. ben quit muit görmüyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende de epey azaldı,çıkanlar da rage quiter olmuyor genelde bağlantı problemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 gyronun ultisi kadar kötü bi skill var mı oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 var, iki gyronun ultisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sparkcaster said: gyronun ultisi kadar kötü bi skill var mı oyunda benim için mortred'in ulti var. hayvan gibi as olsa bile yine vurmuyor lanet crit.şu oyunda şansla çalışan ne kadar skill varsa hiç biri tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 2 gündür ne kırdılar azımızı ya. knoxville chaosus her stunından 4x yerken benim ult lvl3 passive lvl4 phantom lancer clon cıkarmıyodu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.dota2.com/store/itemdetails/57939587?appid=570 Şunu satın aldığımız zaman oyun betadan çıktığında da geçerliliğini koruyor di mi? Bir de ne durumda Dota2'nin betası. Slasher'la Hon oynuyoruz ama yaratık oyuncular. Dota2'de moderasyon nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Gameplay de problem yok. Geriside çok sorun değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 matchmaking in olmaması çok kötü, tamamen random atıyo takımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 satın aldıgın hersey kalıyo accountta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 eğer eşyalar için istemiyorsan 40$ verme derim invite için. 5$ satan bile var , en fazla satıcının istediği 10$lık bi oyun filan alıp takas da edebilirsin. oyunculara gelirsek hangi online oyunun topluluğu iyi ki? hepsi birbirinden leş dota 2 de farklı değil istersen 50 adam kes bütün takımı kurtar oyunu kazan yine "retard noob" sun aha dün başıma gelen: ds aldım uyardım da jungle a gidip hızlı kasıcam diye . benim 7 dk ya ihtiyacım var lvl 7 olmak için (aksilik çıkmazsa) ondan sonra lanelere geçiyorum .dire da skeleton king le top lane de adam 7. dk da ölüyor ve başlıyor saydırmaya bana, ne dersen de cevap şu: "so?" "and?" yani kesin kendisi haklı senin ne dediğin umrunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 10-15 liraya satılıyor sakın o kadar para verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ursa seks herosu lan direk. küfürlü http://i.imgur.com/791tY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 - Added Luna - Added Guardian Wisp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 knoxville said: Luna EVET EVETEVETEVETEVETEVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 knoxville said: - Added Luna - Added Guardian Wisp oha dogri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ursanın bi tek vlad kasıp kongor alması cok sacma be4nce hala hondaki gibi % dmg + heal skillerin kongorda calısmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ursanın kongor kesmesinin sebebi vlad değil debuff skill i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 spark kotüsün di mi abi baya ikinci satırı okusan anlıcan zaten predatorun +dmg +life leechi kongorda calısmıyo ursanın ki calısıyo onun calısmaması lazım diyhorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ursanın life steali yok ki naixin skilliyle ursanın skill i tamamen farklı şeyler naixin %hp çalıyo düşmandan, roshanda çalışsa 1k 1k life leechlemesi lazım, saçma olur o yüzden çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar