forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://www.tvovermind.com/wp-content/uploads/2010/01/jennifer-morrison75.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://images4.fanpop.com/image/photos/20800000/Jennifer-Morrison-jennifer-morrison-20864712-1600-1200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ehehe bende hiç izlemedim, lost zamanları başlayayım dediydim ama kalmış öyle, bakalım 1-2 bölüm izleyim sararsa güzel olur. çekirdeği çitleyip biriktirip yemek gibi oluyor bazı diziler asdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 damn wilson gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Ben bu sezon 3-4 bölüm dışında hiç izlemedim içimden gelmemeye başladı neden bilmiyorum... Oysa eskiden house ne zaman çıkacak diye sabahın körüne kadar uyanık kalıp izlediğim zamanlar olurdu. Nasıl ne halde dizi şuanda ? Asyalı tiksinç tip yüzünden soğudum diziden sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Şu dizi mutlu bitsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 wilson reyiz gg herhalde, yüz ifadesi house un tam anlaşılabilir değildi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kanser dışında başka bir şey gördü bence. o bakış normal değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 spo abi bence wilson aslanda baska bir durum olustu. ya iyiye gitti sanmıyorum ama ya da 1 aylık omru misal 3'e fln dustu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 wilson reyizzz üşüyoruz. kesin bunların tedavi boka sardı bambaşka şeyler çıkardı wilson gg olup houseda yüksek dozdan mefta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 wilson kadınmış onu görüyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bir sonraki bölümün ismi hayra alamet değil zaten ama' its not cancer' diye başlayabilir olaylar bilemedim. Offf çok kötü yerde bitti yaa kim bekliycek 1 hafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 cameron u transfer etsin chase in yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Chase 6. sezondan beri çok sert tırmanıştaydı, şahane bir karakter. Takımın en saglam karakterine dönüştü House'dan sonra. Çok da güzel kapattılar hikayesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 house kafasıyal bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 chase 1. sezon voglera ispiklediğinden beri kredibilitesi sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Zaten o kadar dipten başlayıp bu hale geldiği için saglam oldu. Character development sadece saç keserek olmu-Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 asıl foremana bişey yapsınlar. bu kadar hibine bitirmesin diziyi bi kahramanlık filan yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 efsaneydi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 camerteen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 house çok net intahar etçek belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 kitaptan ayrı yapmışlar, kitapta etmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ne kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 St_Dreamer said: [b]camerteen[/b]!!!! hehehe O değil de , bölüm imba olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 13 var sonraki bölümde. Ya House onu öldürme sözünü tutacak, yada bu apayrı bir hastalıktan ölüyor olacak. Wilson'un transplant'e ihtiyacı olsa, 13 verebilse, Wilson'ın geri kalan zamanı için 13 kendini feda etse çok kötü oluruz. Kafamı başka şeylere yorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar