Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
^ aynen.. ?

s08e19 ve bonuslar

son bölüm baya iyiydi ayrıca.. final wilson üzerine olacak heralde. veya sondan bi önceki bölümde falan wilson'ı öldürüp ağır bi finalde yapabilirler. enteresan olasılıklar söz konusu. bakalım artık. nasip.

son bölümün isimleri belli olmuş hatta.

s8e20 post mortem
s08e21 holding on
s08e22 everybody dies.. wtfmanwtf

üçleme final geliyor çok net. epic bişeyler bekliyorum.

Mesaj tarihi:
en son deprem olmuştu, göçüğe gitmişlerdi ordaki insanları kurtarıyorlardı felan, o bölümü izlemiştim.
hangi bölümdü o, ona döneyim, izlemediklerimi izliyim.
Mesaj tarihi:

House olmadan da ekibin artik vaka cozebildigini gormus bulunuyoruz bu bolumde , oyle ki house un ölüşü de kesinlesti bence . Off sondaki resimler mukemmeldi yaa guliyim mi agliyim mi bilemedim cok cok iyiydi . Son 3 bolum efsane olacak biliyorum ama beklentilerimi cok da yuksek tutup hayal kirikligi da yasamak istemiyorum . O yuzden tip :)

Yaa gelmis gecmis en iyi dizilerden biri kesinlikle ... Oyunculuk, senaryo. house ,kurgu ,house ,gizem house ,house ,house, house ...
Mesaj tarihi:
ya..bana soyle geliyor ki:

bence final

Bence House cekip gidecek..ya olecek ya lupus, yada sevdicegi ile rusya ya gidecek wilson olecek...:D saka bir yana, son 5-6 bolumdur, ekibine daha fazla sorumluluk kaliyor, her birine her bolum sonunda daha icten kisisel ogut/ders veriyor, butun ekip baya baya house gibi dusunuyor..hani onsuzda devam edebilcek sekile geliyor gibi geldi..ki wilson mefta olursa, house baya cizer kafayi tahminen.

kesinlikle inanilmaz bir dizi.
Mesaj tarihi:

bence final

aynen wilson olecek house yine agir depesife baglicak bir sure sonra kendisini ve hayatini komple degistiricek gibime geliyor. finalede house un yaslilik halini yada bi cenaze teronide izliyecek olabilirz.

Mesaj tarihi:
edit @fede
kendinmi soyluyorsun official bi aciklamami var ?

dizi cok fazla acik kapi birakacak bir yapiya sahip degil. illa birakirlar ama cokta "noldu la bisey anlamadim dedirtecek cinste beklemiyorum yani"
Mesaj tarihi:
kendim söylüyorum
açık kapı dediğim şey ya. yine böyle büyük bi olay olur. house da etkilenir olaydan. böyle değişecekmiş gibi olur. ama ilerde nolduğunu filan göstermez.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Ailecek Oz'u bitirdik 1 haftada.

ne izleyelim dedik here we come.

8 sezon 180 bolum insallah ilgi gordugu kadar iyidir.
su an yerinde olmak , sifirdan house'a baslamak icin neler varmezdim =(
  • Yeni Oluştur...