Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox


GERGE

Öne çıkan mesajlar

^ aynen.. ?

s08e19 ve bonuslar

son bölüm baya iyiydi ayrıca.. final wilson üzerine olacak heralde. veya sondan bi önceki bölümde falan wilson'ı öldürüp ağır bi finalde yapabilirler. enteresan olasılıklar söz konusu. bakalım artık. nasip.

son bölümün isimleri belli olmuş hatta.

s8e20 post mortem
s08e21 holding on
s08e22 everybody dies.. wtfmanwtf

üçleme final geliyor çok net. epic bişeyler bekliyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


House olmadan da ekibin artik vaka cozebildigini gormus bulunuyoruz bu bolumde , oyle ki house un ölüşü de kesinlesti bence . Off sondaki resimler mukemmeldi yaa guliyim mi agliyim mi bilemedim cok cok iyiydi . Son 3 bolum efsane olacak biliyorum ama beklentilerimi cok da yuksek tutup hayal kirikligi da yasamak istemiyorum . O yuzden tip :)




Yaa gelmis gecmis en iyi dizilerden biri kesinlikle ... Oyunculuk, senaryo. house ,kurgu ,house ,gizem house ,house ,house, house ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya..bana soyle geliyor ki:

bence final

Bence House cekip gidecek..ya olecek ya lupus, yada sevdicegi ile rusya ya gidecek wilson olecek...:D saka bir yana, son 5-6 bolumdur, ekibine daha fazla sorumluluk kaliyor, her birine her bolum sonunda daha icten kisisel ogut/ders veriyor, butun ekip baya baya house gibi dusunuyor..hani onsuzda devam edebilcek sekile geliyor gibi geldi..ki wilson mefta olursa, house baya cizer kafayi tahminen.



kesinlikle inanilmaz bir dizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...