Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Önceki konunun devamı - v2 bu http://www.imdb.com/title/tt0412142/ http://www.kotusozluk.com/img/2011/04/house-md_18373.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 house (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 diğeri niye kitlendi anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ne gerek vardı ki zaten 2-3bölüm kaldı dizinin bitmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ^ aynen.. ? s08e19 ve bonuslar son bölüm baya iyiydi ayrıca.. final wilson üzerine olacak heralde. veya sondan bi önceki bölümde falan wilson'ı öldürüp ağır bi finalde yapabilirler. enteresan olasılıklar söz konusu. bakalım artık. nasip. son bölümün isimleri belli olmuş hatta. s8e20 post mortem s08e21 holding on s08e22 everybody dies.. wtfmanwtf üçleme final geliyor çok net. epic bişeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Bilmiyordum ben biteceğini. Oldu bir kere işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 en son deprem olmuştu, göçüğe gitmişlerdi ordaki insanları kurtarıyorlardı felan, o bölümü izlemiştim. hangi bölümdü o, ona döneyim, izlemediklerimi izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bitmesine 3-5 bolum kalmis dizi icin ne gerek vardi, niye ordan devam edilmiyor? 8x19 bitch tears dokmenin esiginden dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 House olmadan da ekibin artik vaka cozebildigini gormus bulunuyoruz bu bolumde , oyle ki house un ölüşü de kesinlesti bence . Off sondaki resimler mukemmeldi yaa guliyim mi agliyim mi bilemedim cok cok iyiydi . Son 3 bolum efsane olacak biliyorum ama beklentilerimi cok da yuksek tutup hayal kirikligi da yasamak istemiyorum . O yuzden tip :) Yaa gelmis gecmis en iyi dizilerden biri kesinlikle ... Oyunculuk, senaryo. house ,kurgu ,house ,gizem house ,house ,house, house ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ya..bana soyle geliyor ki: bence final Bence House cekip gidecek..ya olecek ya lupus, yada sevdicegi ile rusya ya gidecek wilson olecek...:D saka bir yana, son 5-6 bolumdur, ekibine daha fazla sorumluluk kaliyor, her birine her bolum sonunda daha icten kisisel ogut/ders veriyor, butun ekip baya baya house gibi dusunuyor..hani onsuzda devam edebilcek sekile geliyor gibi geldi..ki wilson mefta olursa, house baya cizer kafayi tahminen. kesinlikle inanilmaz bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bence final aynen wilson olecek house yine agir depesife baglicak bir sure sonra kendisini ve hayatini komple degistiricek gibime geliyor. finalede house un yaslilik halini yada bi cenaze teronide izliyecek olabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 finalde herşeyi öğrenicez diye bekliyosanız hayal kırıklığı yaşarsınız. çook fazla açık kapı olacak finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 finalde house ve/veya 13 olecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 house hastaneyi patlatsa şaka yapcam diye ve hepsi ölüp gitse en temizi olur. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Everybody dies bolumunu izlemeden once selpak ve otrivine stokliycam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 edit @fede kendinmi soyluyorsun official bi aciklamami var ? dizi cok fazla acik kapi birakacak bir yapiya sahip degil. illa birakirlar ama cokta "noldu la bisey anlamadim dedirtecek cinste beklemiyorum yani" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kendim söylüyorum açık kapı dediğim şey ya. yine böyle büyük bi olay olur. house da etkilenir olaydan. böyle değişecekmiş gibi olur. ama ilerde nolduğunu filan göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yoo hayır, house gibi bi dizi lost gibi final yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ya lost gibi demedim abi. cuddynin eve girdikten sonraki bölüm olmıcak mesela. sadece eve gircek orda bitcek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 house bariz net bir sonu hakediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ailecek Oz'u bitirdik 1 haftada. ne izleyelim dedik here we come. 8 sezon 180 bolum insallah ilgi gordugu kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 cameron reyis nerde topic rset yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Kanuni said: Ailecek Oz'u bitirdik 1 haftada. ne izleyelim dedik here we come. 8 sezon 180 bolum insallah ilgi gordugu kadar iyidir. su an yerinde olmak , sifirdan house'a baslamak icin neler varmezdim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yeni bir dizi keşfedip 6-7sezon fütursuzca abanmayı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Oooo corpy mutlu ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar