copry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Brienne i görünce aklıma charlize theron'un 'monster' filmindeki hali geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Salak karı ya, daha kedi kadar ejderlerle millete yakarım yutarım diye artizlenirsen böyle alır götürürler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 götüren de sanki yaşlı gizli targaryen dedeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://i47.tinypic.com/2nqwgaq.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 DELİRTME LAN ADAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 jorah reyiz nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 abi hodor dövmeli mövmeli tiki boymuş, dj falanmış. vay anasını https://si0.twimg.com/profile_images/1598010147/kristiannairn_028e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sırf o sahne icin tum bolumu tekrar izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 3 bolum oldu izlemeyeli.sanirim dayanamayip izlicem birazdan,krizim tuttu resmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 se1ep6 yı izleyin daha gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Aket-Atum said: kitaba hafiften tecavüz edilmiş :D hafiften mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Flameoffear said: Salak karı ya, daha kedi kadar ejderlerle millete yakarım yutarım diye artizlenirsen böyle alır götürürler işte. hep zaten aklımdaydı çalıcaklar diye hakket gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Laorx said: Aket-Atum said: kitaba hafiften tecavüz edilmiş :D hafiften mi? ağırdan mı gitsenize ya topinize biz ne güzel izliyoruz çekemiyorsunuz di mi okdunuz kitbı heyecanı kaçtı bak ne oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 6. bolumu izlemediysen bakma tokat icin 2.40 bir insana tokat yemek bu kadar mi yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 O tokat bolumun en bomba aniydi. Resmen icimden gecenleri okudu tyrion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 dragonları çalan kim ya house of undying mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bence khalesii nin baş adamı var ya devamlı yanında olan koruyan, ismini unuttum o arakladı dragoncukları :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Dragonları kim mi çaldı?? Ejderleri orklar çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 JsH said: Bence khalesii nin baş adamı var ya devamlı yanında olan koruyan, ismini unuttum o arakladı dragoncukları :> onun hiç gözükmemesi beni de aynı düşünceye sevketti ama warlocklar filan da pislik yapmış olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yımırta ejderha çalmak filan denince aklıma şu geldi http://images.gittigidiyor.com/4740/Ejderha-Mizragi-Kang-in-Alayi-Serisi__47409928_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kim çaldı hedesi yok kesin warlocklar yardım edecek, iyi kalpli gibi görünen birileri suçlu çıkacak. zenci tüccar olabilir. ya da öbür dobişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sam said: kim çaldı hedesi yok kesin warlocklar yardım edecek, iyi kalpli gibi görünen birileri suçlu çıkacak. zenci tüccar olabilir. ya da öbür dobişko. tahmin abi bölümle ilgili ne varsa özette onu gösteriyorlar genelde. yani özette bir karakter görürseniz bölümle alakası var demektir genelde öyle oluyor. warlock amcayı gösterdi özette demekki warlocklarla bir olay olacak. muhtemelen orası basıldı dragonları almaya geldi birileri ama warlocklar geleceği görüp falan onlardan önce aldılar dragonları. ha şimdi bu doğru çıkarsa kitaptan spo falan diye dövmeyin beni yalnız ... sadece tahmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 oha jaqen i oynayan adam 39 yaşındaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 abi spoilera isim verirken bile spoiler veriyorsunuz. Ne biçim adamlarsınız lan. Kingslap has coming. http://oi45.tinypic.com/2iayc84.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dikkat ediyorum son 5-6 sayfadır filan kimse spoiler'a koymuyor (koyanlar var elbet). şu son sayfada da spoiler başlığı bile spoiler... benim içim farketmiyor ben her türlü dizinin fanatiğiyim ama kitapları okumuşların her bölümde gelip "off leş gibi olmuş" demesi insanların hevesini kırıyor. gerçekten öbür başlık daha uygun gibi (DİZİ+kitaplar diyor yani). bir arkadaş söylemiş ama protesto edilmiş ona destek çıkayım. sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar