Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Salak karı ya, daha kedi kadar ejderlerle millete yakarım yutarım diye artizlenirsen böyle alır götürürler işte.

hep zaten aklımdaydı çalıcaklar diye hakket gitti
Mesaj tarihi:
Laorx said:

Aket-Atum said:

kitaba hafiften tecavüz edilmiş :D

hafiften mi?

ağırdan mı
gitsenize ya topinize biz ne güzel izliyoruz
çekemiyorsunuz di mi
okdunuz kitbı heyecanı kaçtı
bak ne oldu şimdi
Mesaj tarihi:
JsH said:

Bence khalesii nin baş adamı var ya devamlı yanında olan koruyan, ismini unuttum o arakladı dragoncukları :>

onun hiç gözükmemesi beni de aynı düşünceye sevketti
ama warlocklar filan da pislik yapmış olabilir tabi

Mesaj tarihi:

kim çaldı hedesi

yok kesin warlocklar yardım edecek, iyi kalpli gibi görünen birileri suçlu çıkacak. zenci tüccar olabilir. ya da öbür dobişko.

Mesaj tarihi:
Sam said:

kim çaldı hedesi

yok kesin warlocklar yardım edecek, iyi kalpli gibi görünen birileri suçlu çıkacak. zenci tüccar olabilir. ya da öbür dobişko.

tahmin

abi bölümle ilgili ne varsa özette onu gösteriyorlar genelde. yani özette bir karakter görürseniz bölümle alakası var demektir genelde öyle oluyor. warlock amcayı gösterdi özette demekki warlocklarla bir olay olacak. muhtemelen orası basıldı dragonları almaya geldi birileri ama warlocklar geleceği görüp falan onlardan önce aldılar dragonları. ha şimdi bu doğru çıkarsa kitaptan spo falan diye dövmeyin beni yalnız ... sadece tahmin

Mesaj tarihi:
dikkat ediyorum son 5-6 sayfadır filan kimse spoiler'a koymuyor (koyanlar var elbet). şu son sayfada da spoiler başlığı bile spoiler...

benim içim farketmiyor ben her türlü dizinin fanatiğiyim ama kitapları okumuşların her bölümde gelip "off leş gibi olmuş" demesi insanların hevesini kırıyor. gerçekten öbür başlık daha uygun gibi (DİZİ+kitaplar diyor yani). bir arkadaş söylemiş ama protesto edilmiş ona destek çıkayım.

sevgiler :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...