sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 şu diziyi de beğenmeyenler var ya, diyecek bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bunlar da burda dursun görmeyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Önceki yazıları okuyaca fırsatım olmadı, birisi cevaplarsa sevinirim.Dizinin ikince sezonu hangi kitap ? Hala 1. kitapmı ? ( game of thrones kitabının 2 ye bölünmesi olayını saymayalım)Yoksa Clash of kings'e geçtimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 1. kitap ilk sezonu oluşturdu. 2. kitap 2. ve 3. sezonları oluşturacak. 2. sezon wildfire olayıyla bitti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 2. sezon 3 kitabada girmiş durumda sezon sonu itibari ile ilk 100 sayfa falan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 İyide o kitaplar nası sığmış sezona ? Dizi murdar ediyordur diye düşünüyorum. Kitap daha detaylı/derin olmaz mı soylar ırklar hakkında vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 dizide detay yok zaten son derece yüzeysel ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Olm su anda 2. kitabı okuyorum boyle sonuna 150 sayfa falan kaldı da. Okudukça keske 2yi cekmeselermis. Söyle oldu boyle oldu diye anlatıp aralara reklam alıp gecirselermis. Cok gereksiz ve kötü olmuş lan dizi. inb4 UYARLAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 boşuna mı her hafta sinirle gelip yazıyordu millet =) 2. sezonun sonunu izlemedim bile bıraktım diziyi 7. bölümde fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rpSDSgChsaI yeni cast bu kadar değildir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hmm ilginç daha sezon başlamadan şu tipleri görüp sıçacaklarına emin oldum resmen... hani madem vaktinde koymadın neden daha sonra bu karakterleri pörtletip ANAA KİTAPTA BUNLAR DA VARMIŞ!! GOŞ LA GOŞ 3. SEZONA KOYALIM! gibi bi davranış var hissi veriyosun. olmadı hbo olmadı. blackfish tully ne abi adamın adı gibi söylemişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 3. kitabı rezil edecekler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 george, yönetmenin sırtına oturmalı bence artık biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Cystein said: hmm ilginç daha sezon başlamadan şu tipleri görüp sıçacaklarına emin oldum resmen... hani madem vaktinde koymadın neden daha sonra bu karakterleri pörtletip ANAA KİTAPTA BUNLAR DA VARMIŞ!! GOŞ LA GOŞ 3. SEZONA KOYALIM! gibi bi davranış var hissi veriyosun. olmadı hbo olmadı. blackfish tully ne abi adamın adı gibi söylemişler :D keşke sana danışsalarmış olm, hata yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Brynden "The Blackfish" Tully diye geçiyor videoda. takma isimler falan genelde böyle geçer zaten. çok küçük bi kısmı gibi geldi bu bana cast'ın. orell bile var. asgasdg. kitapta pek adı-işlevi geçmiyodu hatta bu kim la diyip wikiden baktım, hatırladım. dizide farklı bi şeyler eklerler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi dizi öyle zaten. gereksiz adamları bol bol gösterip gereklileri göstermiyolar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 cast fena gözükmüyor valla, queen of thorns güzel seçilmiş bence. keza blackfish de gayet iyi duruyor. ramsay snow için kimi seçecekler bakalım, onu iyi kotarmaları şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dün de çıkmadı bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Dondarrion 22 yaşında olmasına rağmen Sansa çok yaşlı diyordu ama bu adam maşallah cidden yaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 blackfish olmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Aket-Atum said: Dondarrion 22 yaşında olmasına rağmen Sansa çok yaşlı diyordu ama bu adam maşallah cidden yaşlı sebepler sebepler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 dondarrion'ı değiştirmişler ya, şimdi bi daha izleyince farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 diger dondarrion daha benzesiyo gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 of babadan oğula nesil heralde bunlar, yine dany bölümlerinin en delikanlı karakterleri kırpılıp missandeinin sex sahneleri felan koncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Missandei bildiğin taş yalnız. Granit. Orda kitaptan hafif bi kaymayı kabul edebilirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar