Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önceki yazıları okuyaca fırsatım olmadı, birisi cevaplarsa sevinirim.Dizinin ikince sezonu hangi kitap ? Hala 1. kitapmı ? ( game of thrones kitabının 2 ye bölünmesi olayını saymayalım)Yoksa Clash of kings'e geçtimi ?
Mesaj tarihi:
Olm su anda 2. kitabı okuyorum boyle sonuna 150 sayfa falan kaldı da. Okudukça keske 2yi cekmeselermis. Söyle oldu boyle oldu diye anlatıp aralara reklam alıp gecirselermis. Cok gereksiz ve kötü olmuş lan dizi.

inb4
UYARLAMA
Mesaj tarihi:
hmm ilginç daha sezon başlamadan şu tipleri görüp sıçacaklarına emin oldum resmen...
hani madem vaktinde koymadın neden daha sonra bu karakterleri pörtletip ANAA KİTAPTA BUNLAR DA VARMIŞ!! GOŞ LA GOŞ 3. SEZONA KOYALIM! gibi bi davranış var hissi veriyosun.

olmadı hbo olmadı. blackfish tully ne abi adamın adı gibi söylemişler :D
Mesaj tarihi:
Cystein said:

hmm ilginç daha sezon başlamadan şu tipleri görüp sıçacaklarına emin oldum resmen...
hani madem vaktinde koymadın neden daha sonra bu karakterleri pörtletip ANAA KİTAPTA BUNLAR DA VARMIŞ!! GOŞ LA GOŞ 3. SEZONA KOYALIM! gibi bi davranış var hissi veriyosun.

olmadı hbo olmadı. blackfish tully ne abi adamın adı gibi söylemişler :D

keşke sana danışsalarmış olm, hata yapmışlar.
Mesaj tarihi:
Brynden "The Blackfish" Tully diye geçiyor videoda. takma isimler falan genelde böyle geçer zaten.
çok küçük bi kısmı gibi geldi bu bana cast'ın. orell bile var. asgasdg. kitapta pek adı-işlevi geçmiyodu hatta bu kim la diyip wikiden baktım, hatırladım. dizide farklı bi şeyler eklerler muhtemelen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...