Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Komutan said: Kitapta da olumu ayni sekilde oldu. Tek fark yarayi bir sehri yagmalarken almasi. Ama yaralandigi yer, sadece bir cizik olmasi falan ayni. kimin yarasından bahsediyorsunuz yahu siz
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bu dizinin türkiye görselleri çok başarılı
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 s2e10 ya aslında düşününce olaylar iyice mistike gidiyor. Her evin bi hayvanı bi olayı var, ki zaten starkların kurtlarla bi ilişkisi hakkaten var. Buna sebep, hazır khalesi ejderhalarla gelioken ben dışlanan tyrion dan bi aslan hamlesi bekliorm, bi şekilde mistik bi olayı olucak zekasının yanında. stannistende bi ayılık bekliorm heh. snow ve yarımel kavgasında aslında o rol iki saniye sonra etraflarındakileri kescekler die bekliodm ama ommadı =(, sanırım "zaten ölücez en azından ben ölimde bu salak özgür kalsın bi işe yarasın" kafasındaydı yarımel. khalesi (tu) işte bu kadar ya. tywin nie harcadı tyrion u anlamadım,gerçekten harcamıomu acaba.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Suark said: s2e10 ya aslında düşününce olaylar iyice mistike gidiyor. Her evin bi hayvanı bi olayı var, ki zaten starkların kurtlarla bi ilişkisi hakkaten var. Buna sebep, hazır khalesi ejderhalarla gelioken ben dışlanan tyrion dan bi aslan hamlesi bekliorm, bi şekilde mistik bi olayı olucak zekasının yanında. stannistende bi ayılık bekliorm heh. snow ve yarımel kavgasında aslında o rol iki saniye sonra etraflarındakileri kescekler die bekliodm ama ommadı =(, sanırım "zaten ölücez en azından ben ölimde bu salak özgür kalsın bi işe yarasın" kafasındaydı yarımel. khalesi (tu) işte bu kadar ya. tywin nie harcadı tyrion u anlamadım,gerçekten harcamıomu acaba. Halfhand vakası Özgürlükle alakası yok. Jon Snow'a güvendi. Kendisini feda etti ki tipler buna güvensin. Nitekim de öyle oldu, ellerindeki ipi kesmeleri filan. Son cümlesi davanı asla bırakma anlamındaydı bence :)
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 albert eisytaiyn gecebekçilerine katılmış
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=svPRlZj-fuI
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 cihant said: 2x10 house of undying'de daenery's iron throne'u gördüğünde taht odasının çatı yanmış, kar yağıyordu içeri. şimdi oradaki gönderme khaleesi tahtı yaka yıka alacak mıydı, winter has come mıydı, tahtın üzerindeki karlara bakarsak jon snow kral olacak mıydı? :S 1000 tane snow var olm hangi biri kral olcak
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Littlefinger sansa'ya ''du bakem, sen anana benziyon giz ofs gel bakem yamacima'' deyince midem kalkmadi degil sfsdf
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 1 sene hazir bekleyemem abi sonra hazirlanirim
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 2 boyutlu memeler sarı çiyanın eline geçmiş. barzo yorumumu bağışlayın ama üzdü beni
progamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://loldwell.com/comics/2012-05-22-ironprice_web.jpg
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 tahtı satıyorlar, almak isteyen? http://store.hbo.com/detail.php?p=373634&dm=true
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 O kadar para vericem tahta, sonra kiliclar totume batacak. Yemezler hbo efendi. Maroon 5 ile serdar ortac iyiymis bayagi:)
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 1 sene ara mı olurmuş. Spoiler falan okumak istiyorum ben. Kitabı falan hızlıca özet geçen bir site adres bilen var mı ? Girip okiyim.
screwy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 epifanya kitapla alakalı olabilir risk almak istemeyen bakmasın robert surekli rhaegar ya yaptıgım yetmez onun lyanna ya yaptıgından sonra falan diyodu. ayrıca nedde bi ara lyanna ya soz verdim tutucam falan diyodum. ulan bu rhaegar lyanna'ya caktı da cocuk jon snow mu cıktı?.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 GEd said: 1 sene ara mı olurmuş. Spoiler falan okumak istiyorum ben. Kitabı falan hızlıca özet geçen bir site adres bilen var mı ? Girip okiyim. wikipedia filan olabilir aslında
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 gecen gün ekşiden 5.kitaba kadar okudum spoilerlari..rahatladim
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 dizi başlığı altında mı ? Hangi başlıkta spoilerlar Beklemem ben ya 11 ay okuyalım rahatlayalım
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 valla game of thrones diye aratinca solda 2sayfa sey cikiyo orda cok spoiler anlamina gelen bisey vardi hatirlayamiyorum onda 6. sayfadaydi hatirladiklarim bukadar bulursun ya pcde olsam link verirdimde bulursun ztn
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://g1206.hizliresim.com/y/6/7ksww.jpg
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Rerore said: bu dizinin türkiye görselleri çok başarılı
Öne çıkan mesajlar