Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komutan said:

Kitapta da olumu ayni sekilde oldu. Tek fark yarayi bir sehri yagmalarken almasi. Ama yaralandigi yer, sadece bir cizik olmasi falan ayni.

kimin yarasından bahsediyorsunuz yahu siz
Mesaj tarihi:

s2e10

ya aslında düşününce olaylar iyice mistike gidiyor.
Her evin bi hayvanı bi olayı var, ki zaten starkların kurtlarla bi ilişkisi hakkaten var.

Buna sebep, hazır khalesi ejderhalarla gelioken ben
dışlanan tyrion dan bi aslan hamlesi bekliorm, bi şekilde mistik bi olayı olucak zekasının yanında.
stannistende bi ayılık bekliorm heh.

snow ve yarımel kavgasında aslında o rol iki saniye sonra etraflarındakileri kescekler die bekliodm ama ommadı =(, sanırım "zaten ölücez en azından ben ölimde bu salak özgür kalsın bi işe yarasın" kafasındaydı yarımel.

khalesi (tu) işte bu kadar ya.

tywin nie harcadı tyrion u anlamadım,gerçekten harcamıomu acaba.

Mesaj tarihi:
Suark said:

s2e10

ya aslında düşününce olaylar iyice mistike gidiyor.
Her evin bi hayvanı bi olayı var, ki zaten starkların kurtlarla bi ilişkisi hakkaten var.

Buna sebep, hazır khalesi ejderhalarla gelioken ben
dışlanan tyrion dan bi aslan hamlesi bekliorm, bi şekilde mistik bi olayı olucak zekasının yanında.
stannistende bi ayılık bekliorm heh.

snow ve yarımel kavgasında aslında o rol iki saniye sonra etraflarındakileri kescekler die bekliodm ama ommadı =(, sanırım "zaten ölücez en azından ben ölimde bu salak özgür kalsın bi işe yarasın" kafasındaydı yarımel.

khalesi (tu) işte bu kadar ya.

tywin nie harcadı tyrion u anlamadım,gerçekten harcamıomu acaba.

Halfhand vakası

Özgürlükle alakası yok. Jon Snow'a güvendi. Kendisini feda etti ki tipler buna güvensin. Nitekim de öyle oldu, ellerindeki ipi kesmeleri filan. Son cümlesi davanı asla bırakma anlamındaydı bence :)

Mesaj tarihi:
cihant said:

2x10

house of undying'de daenery's iron throne'u gördüğünde taht odasının çatı yanmış, kar yağıyordu içeri. şimdi oradaki gönderme khaleesi tahtı yaka yıka alacak mıydı, winter has come mıydı, tahtın üzerindeki karlara bakarsak jon snow kral olacak mıydı? :S

1000 tane snow var olm hangi biri kral olcak
Mesaj tarihi:
1 sene ara mı olurmuş.

Spoiler falan okumak istiyorum ben. Kitabı falan hızlıca özet geçen bir site adres bilen var mı ? Girip okiyim.
Mesaj tarihi:

epifanya kitapla alakalı olabilir risk almak istemeyen bakmasın

robert surekli rhaegar ya yaptıgım yetmez onun lyanna ya yaptıgından sonra falan diyodu. ayrıca nedde bi ara lyanna ya soz verdim tutucam falan diyodum. ulan bu rhaegar lyanna'ya caktı da cocuk jon snow mu cıktı?.

Mesaj tarihi:
GEd said:

1 sene ara mı olurmuş.

Spoiler falan okumak istiyorum ben. Kitabı falan hızlıca özet geçen bir site adres bilen var mı ? Girip okiyim.

wikipedia filan olabilir aslında
Mesaj tarihi:
valla game of thrones diye aratinca solda 2sayfa sey cikiyo orda cok spoiler anlamina gelen bisey vardi hatirlayamiyorum onda 6. sayfadaydi hatirladiklarim bukadar bulursun ya pcde olsam link verirdimde bulursun ztn
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...