Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Popeye said:

tuh be bastan sona butun bolum cok cok az degisiklik yapip guzelce islemisler diye uzuluyordum neyseki bolumun sonu yetisti imdadima

sparkin cosku dolu BOK ETMISLER DIZIYI mesajlarini yine gorucem rabbime bin sukurler olsun.

:)

Aslinda sadece sonda degil, Winterfell ve Harrenhal bolumlerinde de epey degisiklik vardi.
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

tuh be bastan sona butun bolum cok cok az degisiklik yapip guzelce islemisler diye uzuluyordum neyseki bolumun sonu yetisti imdadima

sparkin cosku dolu BOK ETMISLER DIZIYI mesajlarini yine gorucem rabbime bin sukurler olsun.

saldım artık brienne çadırda adam öldürünce, boku çıktı ordan itibaren

dizi kitabın boktan bi versiyonu olalı 2 bölüm felan oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

hayır orda bayıltıyo/deviriyo,

elini ilk kez kana daha sonra buluyo onla alakalı mevzu var brienne i eğiten master of arms gerçek bi savaşta birini öldürebilecekmisin diyo, sonra brienne shagwell miydi neydi mummerstan birini öldürünce bak hiç tereddüt etmedim diyo felan kendi kendine

Kitapta bir sovalye ve iki askerle dovusuyor. Askerlerden birinin elini kopariyor, digerinin basina gelen ise "...saw the second guardsman fall, his blade dropping from limp fingers." seklinde tasvir ediliyor ki, bunun Brienne'den olumcul bir darbe almasinin sonucu oldugunu dusunebiliriz. Kaldi ki isimsiz muhafizlari oldurmesi veya agir yaralamasi cok mu onemli bir degisiklik?

Spoiler icindeki kismi bu baslikta tartismayalim, ama o bahsettigin noktada ilk defa adam oldurdugu ima edilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Popeye said:

:)

Aslinda sadece sonda degil, Winterfell ve Harrenhal bolumlerinde de epey degisiklik vardi.

oyle tabii ama sondaki kadar buyuk ve aptalca bir degisikligin yapilmasi digerlerini golgede birakiyor.

rodrik kısmıda butceden kısmak icin yapilmis belli.

neyse haftaya buyuk ihtimal ramsay gelecek zaten umarim adam gibi yaparlar onu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...