Nako Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Masakari said: Tehlikenin farkında mısınız ? Sezonun bitmesine 4 bölüm kaldı. harbiden, sanki 10 bölüm daha izleyecekmişiz gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 tuh be bastan sona butun bolum cok cok az degisiklik yapip guzelce islemisler diye uzuluyordum neyseki bolumun sonu yetisti imdadima sparkin cosku dolu BOK ETMISLER DIZIYI mesajlarini yine gorucem rabbime bin sukurler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hound kral herif cıktı. bolum superdi. danaerys in "my dragons" ve "I'll take what is mine" dialogu da biterse super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Cystein said: çok güzel bölümdü lan yine ama dany baydı artık I WILL BURNNNNNN WILL TAKE WHAT IS MINE KILL PEOPLE N SHIT U KNOW bölümü izlemedim ama içindeki targaryen yavaş yavaş dışarıya çıkıyor, abisine benzicek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Popeye said: tuh be bastan sona butun bolum cok cok az degisiklik yapip guzelce islemisler diye uzuluyordum neyseki bolumun sonu yetisti imdadima sparkin cosku dolu BOK ETMISLER DIZIYI mesajlarini yine gorucem rabbime bin sukurler olsun. :) Aslinda sadece sonda degil, Winterfell ve Harrenhal bolumlerinde de epey degisiklik vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 6 snow o wildling kızılı ekmek arası yer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Popeye said: tuh be bastan sona butun bolum cok cok az degisiklik yapip guzelce islemisler diye uzuluyordum neyseki bolumun sonu yetisti imdadima sparkin cosku dolu BOK ETMISLER DIZIYI mesajlarini yine gorucem rabbime bin sukurler olsun. saldım artık brienne çadırda adam öldürünce, boku çıktı ordan itibaren dizi kitabın boktan bi versiyonu olalı 2 bölüm felan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sparkcaster said: saldım artık brienne çadırda adam öldürünce, boku çıktı ordan itibaren ??? Kitapta da cadirda adam olduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hayır orda bayıltıyo/deviriyo, elini ilk kez kana daha sonra buluyo onla alakalı mevzu var brienne i eğiten master of arms gerçek bi savaşta birini öldürebilecekmisin diyo, sonra brienne shagwell miydi neydi mummerstan birini öldürünce bak hiç tereddüt etmedim diyo felan kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 dany bok gibi karakter ya bi tyrion bi dany direk mary sueler a milli forvetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sparkcaster said: hayır orda bayıltıyo/deviriyo, elini ilk kez kana daha sonra buluyo onla alakalı mevzu var brienne i eğiten master of arms gerçek bi savaşta birini öldürebilecekmisin diyo, sonra brienne shagwell miydi neydi mummerstan birini öldürünce bak hiç tereddüt etmedim diyo felan kendi kendine Kitapta bir sovalye ve iki askerle dovusuyor. Askerlerden birinin elini kopariyor, digerinin basina gelen ise "...saw the second guardsman fall, his blade dropping from limp fingers." seklinde tasvir ediliyor ki, bunun Brienne'den olumcul bir darbe almasinin sonucu oldugunu dusunebiliriz. Kaldi ki isimsiz muhafizlari oldurmesi veya agir yaralamasi cok mu onemli bir degisiklik? Spoiler icindeki kismi bu baslikta tartismayalim, ama o bahsettigin noktada ilk defa adam oldurdugu ima edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Meesaj yazmadan önce başlığı okudunuz mu? Sadece dizi, kitap konuşmak yasak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ilk mesajda da kitaptan spoiler yasak diyor. Yukaridaki yazismalarda kitaptan spoiler falan vermedigimiz dusunulurse, herhangi bir sakinca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 starklar şehre aksada sansa oldukca öküzbaş alyonda yaşar, özel koruması bile olur heralde ileride. ii oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Okuzbas? Hound'u mu diyorsun? O kopekbas. Okuzbas olan Gendry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Komutan said: Popeye said: tuh be bastan sona butun bolum cok cok az degisiklik yapip guzelce islemisler diye uzuluyordum neyseki bolumun sonu yetisti imdadima sparkin cosku dolu BOK ETMISLER DIZIYI mesajlarini yine gorucem rabbime bin sukurler olsun. :) Aslinda sadece sonda degil, Winterfell ve Harrenhal bolumlerinde de epey degisiklik vardi. oyle tabii ama sondaki kadar buyuk ve aptalca bir degisikligin yapilmasi digerlerini golgede birakiyor. rodrik kısmıda butceden kısmak icin yapilmis belli. neyse haftaya buyuk ihtimal ramsay gelecek zaten umarim adam gibi yaparlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sıkıldım resmen hadi orjinaline sadık kalmayı geçtim öyle saçmalıklar oluyo ki yani artık diyecek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Nedense mesaj gizle çalışmıyor ama bu diyalogları öbür konuda yapıyoruz. Çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yalnız hayret, hala şey konuşulmamış: şey TYRION KINGSLAP cofri'de bozuk plak gibi I AMMMMM A KIIIIINNNNGGG YOU CANNOT * A KIIIIINGGGG deyince VURDUM LAN VAR MI DAHASI demesi süper oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sparkcaster said: sıkıldım resmen hadi orjinaline sadık kalmayı geçtim öyle saçmalıklar oluyo ki yani artık diyecek bişey yok Aynen katılıyorum. Bende bir yandan kitabı okuyorum. Acayip fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 öf süper bölümdü..jon snow tam bir emsiz ya.. şu kitapçılarda yeter artık abi begenmiyosanız izlemeyin herhafta buraya gelip olmamış fln baydı artık.heralde kitap gibi olmıcak hangi kitap uyarlaması birebir olmus yada kitaptan iyi olmuş şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 inşallah kitaba tam uymaz be aptalın birinden bir ton spo duydum içim karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kitap okuyanlardan kaçıyorum ben arkadaşlığımı kesiyorum.ilk kitabı okuyorum şuan önce izleyip sonra okucam yoksa dizi bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sonunu soylerim!! karismayin kitapcilarin aglamalarina. spo olmadan aglayip yakiniyoruz iste diziyi izlemekten sonra tek keyifli sey diziyle ilgili olmamis lan yine rezil etmisler bu bolumu yorumlarini yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 diziyi izleme sebebim vaaay lan burayı ne güzel yapmışlar diyebilmekti zaten bu sezon, vaaylık kısımların hepsini de pert ettiklerinden qq kalıyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar