Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Abi ölenler öyle olsalar öyle mi gösterilir, fazla barizdi onlar olmadıkları, daha dramatik bir sahne gerekir 2 sezondur üstünde durdukları cocuga.

Cocuk bariz druid tarzı birşey çıkacak zaten, onlar belli olmadan ölemezdi kesinlikle.

Hala Khal Drogo yası var, geçmiyor, gitmiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

cuce naptın aga yaa

8 bokum gibi bölümdü

eğer aradaki diyalogları fln ileride birşeylerle bağlamayacaklarsa çok leş bir bölümdü. elle tutulur,senaryoda taş üstüne koyacak hiçbirşey yoktu.bugüne kadar izlediklerim arasında en bayık bölümdü. bi brann'ler ortaya çıktı,yakılanların onlar olmadığı da çok barizdi zaten. bide jaime'nin kaçışı işte.lan cat'in yaptığı mallığı da kelimelerle ifade edemiyorum,nasıl bir salaklıktır yahu

9 tahminlerim

8'de tyrion'un sarkastik bir şekilde kurtuluşu pig shit'e bağlaması ve üstteki promo'da bring fire on them demesinden karaya çıkanları yakmasını bekliyorum. ki tyrion reyiz bir alavere dalavere döndürmezse zaten stannis kütürdetecek king's landing'i

Sosyal ağlarda paylaş

Xunn'un görselleri olmasa yorum yazmayacaktım böyle leş bir bölüm için ama çok iyi.

bu bölüm kötü, olmamış, saçma. o theon ile ablası arasındaki konuşma, robbun pre sex konuşmaları falan resmen setin wc molasında çekilmiş.

onun dışında dragon falan görmek istiyor bu halk, niye erteleniyor. denge yok sahnelerde

15 dakika qarthta yellow screne görüp, bi sonraki bölümde 20 dakika white scene görüyoruz karda falan.

bi garip denge var. odaklanıp izleyemedim bölümü.

popo kurtardı allahtan. bacağım kangren oldu gelip kesebilirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...