Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 oyuna ufak bir patch mi geldi iş yerindeyim bakamadım içeriğine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bi olayı yok ya patch'in, daha major bir patch lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bi olayı yokmuş patchin beyler dağılın. Neyi fixlemişler söyler misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 diablo 3ün, warcraft 3 motoruyla yapıldığını düşünmeye başladım http://www.hiveworkshop.com/forums/maps-564/diablo-iii-new-tristram-v-1-07b-164343/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 lemuria said: bi olayı yokmuş patchin beyler dağılın. Neyi fixlemişler söyler misinizSunucuları düzelttiler işte. Sorunsuz girip oynayabiliyorum ben. Bir de achievementlar gelmiyordu, o düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kaç mb yahu patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Şimdi diyelim ki 20. lvlda DH'ımla normali bitirdim. Nightmare'den yine 20.lvl DH'mla mı başlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 goblin portaldan girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Wispy said: Şimdi diyelim ki 20. lvlda DH'ımla normali bitirdim. Nightmare'den yine 20.lvl DH'mla mı başlıyorum ? Hiç mi D2 oynamadın? :p Evet, aynı karakter ile devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Esh said: goblin portaldan girebilen var mı? Sanırım ileriki zorluk seviyelerinde olacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Gangren said: Wispy said: Şimdi diyelim ki 20. lvlda DH'ımla normali bitirdim. Nightmare'den yine 20.lvl DH'mla mı başlıyorum ? Hiç mi D2 oynamadın? :p Evet, aynı karakter ile devam ediyorsun. Oynadım da act 2'nin sonlarında bayıp bıraktım çok uzundu . Diablo 1'i de bitirmedim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 oynamadim desen daha iyiydi =P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Millet 60lvl olmuş Inferno da eğlencesine koşa koşa bölüm geçmeye çalışıyor fln o derece yani moblar ölmüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ayol yavaş gidin az. dün akşam tüm haritayı aça aça, arayıp bulup kese kese 3 saat oynadım, daha lvl8 oldum ben yha :P gece skeleton king ile randevum var, DH ile zorlanıcam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Ben de lvl 9 DH'mla cathedralin 4. lvlinda yattım gece 03.00 olmuştu. Sabah 7.00 de yatıktan kazımak zorunda kaldım kendimi kalkabilmek için. DH kitelamak falan eğlenceli bayağı da ranged bosslar, ve immune to snare olan birşeyler varsa ileride mob, boss vs üzülebilirim kastığıma gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yanında followerda yoksa gerçi tek yiyiyor sk'dan DH ile zorlanabilirsin 1 tane cengaver bul rahatça geç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Wispy said: Ben de lvl 9 DH'mla cathedralin 4. lvlinda yattım gece 03.00 olmuştu. Sabah 7.00 de yatıktan kazımak zorunda kaldım kendimi kalkabilmek için. DH kitelamak falan eğlenceli bayağı da ranged bosslar, ve immune to snare olan birşeyler varsa ileride mob, boss vs üzülebilirim kastığıma gibi hissediyorum. ben pek zorluk hissetmedim hiç dh de. skillerini istediğin zaman istediğin şekle sokabiliyosun zaten pek sorun değil. bir de yanıma enchantres (yanında gezen büyücü) aldım. 20. lvl ini projectileleri geri sektiren skillden seçtim. rangedler daha bi eğlenceli oluyo o şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Wispy said: Ben de lvl 9 DH'mla cathedralin 4. lvlinda yattım gece 03.00 olmuştu. Sabah 7.00 de yatıktan kazımak zorunda kaldım kendimi kalkabilmek için. DH kitelamak falan eğlenceli bayağı da ranged bosslar, ve immune to snare olan birşeyler varsa ileride mob, boss vs üzülebilirim kastığıma gibi hissediyorum. act 1 sonu spo En azından bu bölümün son boss u Butcher immune değil. Hatta stundan çıkarmadan ve kaçış skillerini doğru kullanarak uzak mesafede kalırsan damage almadan kitelayarak kesebiliyorsun. DH özellikle single target ları sonsuza kadar kite layabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 noob question: check point'ler ne işe yarıyo? tekrar login olunca ordan peyda olmuyoruz herhalde di mi? d2'de nerde kapatırsan kapat köyde açıyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 aynen öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 a-aaa gerçekten mi? ayol dün gece gözümden uyku aka aka waypoint aramazdım bilsem, piiiii... 10 senede diablo evreninde teknoloji çok gelişmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 SK'yı DH ile geçmek için, Templar'ı al yanına o etrafta takılsın, sen DH ile tumble yapa yapa rahat geçersin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Ren said: @BlackLabelSociety evet işlemcim minimum req in altındaydı. kurabilidim oyunu biraz oynadım. low herşey, çözünürlüğü de düşürdüm. biraz fazla donuk geldi. yani lag varmış gibi oluyor 3-5 eleman spawnlanınca. sistemi de yazayım yardımcı olur birilerine, AMD Radeon HD 6310 Graphics(12.4 updateli) 4,00 GB RAM AMD E-350 Processor(1.6, 2 çekirdek lol) edit: eu client 7.6, us indirirken 8.2 mi ne indiriyor. anladım, bu tarz oyunlar da low da oynanmaz ki :/ bana kadlı iş laptopım galiba:/ arkadaş da pek ümitlenmesin diyosun anladığım kadarıyla.. bu arada şu key muhabbetini nasıl çözebilirim arkadaş starter oynamak istiyo da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 21:30 itibariyle oyuna yeni başlayacak olan varsa birlikte takılabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 DareJedi said: 21:30 itibariyle oyuna yeni başlayacak olan varsa birlikte takılabiliriz :) hocam eve onlineye ne oldu :) ihmal ediyon ama bizi aksama inşaallah gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar