_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Oyun rehberi güncellendi: http://us.battle.net/d3/en/game/ Çıkışı beklerken bütün itemlara bakabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Aksilik çok yoğun bir hafta. Oyun hazır oynıyamıyacağım... :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 pekaziz said: Lan 4 saat nasıl geçecek şimdi. Solitaire mi oynasam. geçmio zaman hakkaten. 1 oluncada uykum gelicek yatıcam iş var diye offf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sp2 olmadıgındanmıs, yukluyo simdi %5 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ramnxsJWNg0&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 3 etti :p bide kendi topiği de var ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hahaha, her sayfaya bi tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 loop said: Aksilik çok yoğun bir hafta. Oyun hazır oynıyamıyacağım... :(:( Ben bu blizzin taa... 10 senedir bekledigim oyunu tam cikaracak zamani buldu,10 sene hic bir is yapmadan mmo nun dibine vurdum ,bu diablo 2 sene cikmaz diye bostaki arsami arkadasla ortaklasa insaata basladik,arkadasa birakalim seneye kalain dedim,niye dedi diablo diyince kafana miciim dedi napcam ben simdi hem ciddi hemde balonluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 allah akıl fikir versin sana.. ne diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hahahah çok iyi ya. diablo 2 bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 2 deil 2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ekran kartının driveri biraz eski, gidip yenile filan dedi de, gecen de birisi yazmıstı update etme diye napacaz yahu? kas yaparken goz cıkmasın :D hd4870 kart. driver tarihi 10.11.2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 2 tane diablo III temp klasörü var program files altında. total 2gb yer kaplıyor. ulen zaten ssd kullanıyoruz evlat acısı gibi geliyor gereksiz dosyalar. silsem mi silmesem mi biledim şimdi. Çok uyuzsun blizzard. senelerdir her boku düzgün yaparsın installer konusunda arpa boyu yol alamadın. geçen gün de windows klasörü 15gb fazla yer kaplıyordu. WoW installer bir şekilde dosya kopyalamış system altına. neymiş syswow64 klasörünü gözüne wow klasörü diye kestirmiş. Gelde küfür etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sorunsuz çalışıyorsa oyun update etme. yeni driver illa iyi performans demek değil. önemli olan stabilite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Zegna said: ekran kartının driveri biraz eski, gidip yenile filan dedi de, gecen de birisi yazmıstı update etme diye napacaz yahu? kas yaparken goz cıkmasın :D hd4870 kart. driver tarihi 10.11.2011 :D4870'de sorun yok, update edebilirsin 12.4'e.Sorun çıkarsa şu hotfix'i yüklersen çözülür: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst124ahotfix.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 saol dostum. ulan d3 te olmasa hic bisiyi update etmicem dx11 i de indiriyorum simdi 10 mus bende sdfgsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 tamamdir hallettim. tesekkurler cevap icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Global. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 windows 7 zaten dx 11 yüklü oluyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gece 1de girebilicegiz dimi sabah 10 falan diyor millet nedir son durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 saatimi 1 e kurdum uyanıp oynuycam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 annual pass vardı, dün gece subs bitmiş, frozen olmuş.. açtım şimdi ama annual pass şu tarihe kadar falan yazan zamazingo kaybolmuş.. diablo active olarak accountta var.. silmesin bunlar diabloyu account kapandı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 icphedia said: annual pass vardı, dün gece subs bitmiş, frozen olmuş.. açtım şimdi ama annual pass şu tarihe kadar falan yazan zamazingo kaybolmuş.. diablo active olarak accountta var.. silmesin bunlar diabloyu account kapandı diye.. silmişler. bende de aynısı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bende de annual pass yok fakat diablo 3 standart edition duruyor.Ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yapma ya.. silmezler diye düşünüyorum ama.. sanal kart tanımlıydı en son, gece çekememiş parayı, kapanmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar