sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ohaaaaaaaaaaa boş iş masterlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Gece mi başlayacaklar satmaya? İzdiham olur, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 us clientini nerden bulabilirim? siteye bakindim biraz ama bulamadim, oyunu da dijital kopya olarak almamistim, yukleyebilmek icin illa kutunun elime gecmesi mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 souldarkorn said: şimdi bu gece saat 01.00 da launch imkanı olacak mı ? Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 oha bu insanlar niye online almiyor? yazik yani o kadar vakte, ya da iki gun bekle al, ama sanirim sira heyecani yasamak olay birazda. Burada da goruyodum apple store larin onunde ozellikle, fanboy sirasi :) yarisinin zaten hayati kayip gibi duruyodu, diger yarinin yarisi nerd (gerci kesisen kume var kayip insanlarla), diger kalan ceyrek de heyecan. biz de oyle cok kayip oyuncu yok tabii, cunku sistem musaade etmiyo, devlet parasiyla yasamayi vs. ya da bilg sahibi olamassin bizde kayip olsan, ondan heyecan olsun maksat degisiklik olsun diye giriyolardir siraya diye dusunuyorum baska mantikli aciklama gelmiyo (ha nerdler de var ama hepsi nerd degildir heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gamer marketten key geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Fiyatlar artmış bu arada Gamer-Market'te. Şu anda alırsanız, yarın sabaha kalır dio, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gece 1 de kesin oynamaya başlarmıyız acaba ya ona göre işten eve gelince hemen uyuyum sabaha kadar tatlı tatlı oynayayım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 01:00'de girmek zor olur baya, birkaç saat sürebilir adam akıllı oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 çok pişman olucaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bende öyle düşünmüştüm yarın sabah erken uyanıp setupını yapar sonra işten gelip tatlı tatlı oynarım bayılana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 digital download cılar mı pişman olacak anlamadım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 eed en mantiklisi o, uyku duzenini ertesi gununu -ozellikle calisiyosan bi de- dagitmaya degmez yarim yamalak oyun zevki icin. edit: bu arada aksam setup yapabilmen gerek, 8 gibi sanirsam. bak yine saatlerine. yarin ugrasmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yok yok oyunu oynayacak herkes pişman olacak. kafadan 1 sene iptal olm hayatınızdan ahahah olabildiğince uzak durmaya çalışıcam korkuyorum abi, hani alıp 1-2 gunde bıtırıp te bidaa bakmıcam bı oyun olsa banko alırımda öle deil, oynatıcak şerefsiz kendini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ben kiz arkadasimi 1 aydir pisiriyorum. Zaten cok zor olmadi gerci. Yalniz en kotu zamana denk geldi, ilk 2-3 hafta toplamda 10 saatten fazla oynayabilecegimi sanmiyorum, ama zorlucam her sarti. Bu da toplam da daha az uyku ve daha az ara dinlenme vakti. Ozlemisim bi oyunu beklemeyi veya oyundan boyle zevk almayi. Yillardir curumus hormonlari calistirdi bi beta bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://imgur.com/a/pNSs7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Gamer marketten key geldide aktif edemiyorum hata veriyor keyidemi 15 inde aktif ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Oyun çıkmadan key ile hesabına D3'ü ekleyebiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 aktive ettim ben, key i yanlış g,rmiş olmayasın bnet e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gelio laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 gece oyunda site gibi çökmesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 çöksün ya ekşi pati herşey çöksün yarın oynayabilcem akşama anca yemiyim spoiler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 7.60gb bitti benim finish dedim, diablo 3 setup calıstırdı updating dio bayadır dio normalmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 oktayca said: Gamer marketten key geldide aktif edemiyorum hata veriyor keyidemi 15 inde aktif ediyoruz? iletişime geçmen en güzeli. normalde edebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Memphis said: 7.60gb bitti benim finish dedim, diablo 3 setup calıstırdı updating dio bayadır dio normalmidir? normal degil gibi, setup ı calıstırınca kısa bi check yapıp sonra "install" menusunu getirmesi lazım, 10 dakkadan fazladır updateting de duruyorsa sorun bence, sen yinede bekle ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar