Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 kthxbye said: buarada yarın 8'de install edebilecez (bizim saatimizle 9 oluyor sanırım) içimiz rahatlar. Sabah 8 miydi akşam mı ? akşam 6 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bi dakka ya ben aksam 3 te yukleyebiliyorum, sizin cok daha once yukleyebilmeniz gerek. edit: pardon sasirdim, eu farkli idi dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ıyı tamamda ben oyunu anuel pass ıle aldım ben nerden ındırecem sımdı acc sayfama gırıp ordan ındırsem odamı bozuk? yemezmı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Kanuni said: 3 nolu mpq 0 byte bende ama part olarak 4 gb mi ne... Install dedim calisti daha cikmadi vs yazdi. Acaba bu 3 nolu mpq devammi edecek? dün benim yaptığım gibi setup'a tıkladıktan sonra downladırı bir daha çalıştırmamışındır aynı dosyaya umarım. 7.6gb'lık setup klosörü 2.5gb a düştü tome'ları 0kb a indirip yeniden yüklemeye çalıştığı için. Dün gece downloada bıraktım yeniden bu sabaha yenisi geldi son durum şu: http://imgim.com/d3folder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yarın akşam Türkiye saatiyle 12'de oynayabilicek miyiz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 1 de oynayacakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 netten inidip yarin 1de oyniyabiliormuyuz ? ole ise netten alicam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 TR saatiyle 15 Mayis 2012 sabahi 01:00'a denk gelecek iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Daha önceden indirmiş olduğum klasörü seçip indir dedim herhangi bir hata vermeden tamamlandı ama ne olur ne olmaz yine de indirsem mi yeni setup'ı diye düşünüyorum yarın gece oynayamazsam feci patlarım özellikle şu spoiler başlığına uğradıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 o zaman aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 "Diablo III is Amazon's most preordered game ever" http://gosugamers.net/diablo/news/19542-diablo-iii-breaks-amazon-com-preorder-records Oyun daha çıkmadan 6 milyondan fazla satmış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ben o yazıda 6m satılmış diye birşey goremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bu downloader yüklenirken kapanınca tekrardan devam ediyor mu etmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 sunthewhich said: "Diablo III is Amazon's most preordered game ever" http://gosugamers.net/diablo/news/19542-diablo-iii-breaks-amazon-com-preorder-records Oyun daha çıkmadan 6 milyondan fazla satmış ^^ 10 milyon görür heralde. Ben en çok burda ne kadar satılacak onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Madcat said: bu downloader yüklenirken kapanınca tekrardan devam ediyor mu etmiyor mu? Ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 paylaşmazlar rakamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Amazon mail gondermis, cok fazla on siparis aldik, oyunu zamaninda gonderemeyebiliriz, isterseniz iptal edebilirsiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yok blizz açıklar satış rakamını genelde belli bi rakama ulaşınca, ilk gece/hafta/ay satışı falan diye çıkar. zaten nerden baksan şu an piyasadaki bazı malum mmolardan çok satıcak ilk günden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bir rekor bekliyorum ben satışlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Şaka maka 1 gün kaldı. Bligisayarı güzelce formatladım, 3 günlük yemeğim hazır, biralar stoklandı, salı günü de izin alabilirsem iş yerinde süper olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 çindede gec cıkıyorsa ilk hafta 2-3 milyon + annual passler olur sanırım, rus ve çinde olaya girince 7-8 milyona cıkar, annual passler dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Download edip install edememek garip olmus yalniz. Cracker tayfasi az daha fazla ugrassin istiyorlar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/107/998/tumblr_lieb72ekZM1qbvddz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://www.merlininkazani.com/Diablo_3_sahiplerine_uyar-oyun_haber-51418p1.html eski installer dosyalari eksik indiormus aman diyim offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Fakir adamın Diablo 3'ü veya çıkana kadar dayanma taktikleri; 1. D3 Soundtrack indirilir ve açılır. 2. Path of Exile, Titan's Quest, Torchlight serisinden bir oyun açılır. 3. Oyun müzikleri kapanır. Böyle kendi kendini telkin edilerek oynanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar