FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 CE 240 TL fiyatı nasıl buldnz..Bana biraz pahalı gibbi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 pekaziz said: Hayatım boyunca hiç bir oyunda böyle hesap kitap yapamadım, hep böyle tiplere gıptayla bakmışımdır. Al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Blizzard şifre matik ne kadar güzelmiş adamlar banka gibi çalışıyor valla gerçek para dönünce oyunlarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Baya bir zamandır var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ben SC2 döneminden beri hiç acc managera girmediğimden gözüme çarpmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 FesTivaL said: CE 240 TL fiyatı nasıl buldnz..Bana biraz pahalı gibbi geldi Türkiye şartlarında harika bir fiyat, bugün yurt dışından bile alsan 200-210TL'ye alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bu fiyatların bu kadar inmesinde STEAM ve official web satışlarının payı bence oldukça büyük. Artık rekabet var yüksek hızlı internet sayesinde DVD çöpüne gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 240 ce ye yüksek deniyor ama bence de iyi fiyat, karşılaştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Sc2 yi kaça almıştık.. 150 civarı değil miydi ? Amma çabuk unutmuşum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 50 liraya trendyol'dan patlatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 160 liraya almıştım ya ilk çıktığı hafta sc2'yi -.- fuuu. Şuan fiyatlar makul diablo 3 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yalnız şöyle bir olayda var. Bunlar gece yarısı etkinliği ve ön şipariş fiyatları oyun fiyatı %90 ihtimalle çıktığından sonra değişecek. CE fiyatı da değişebilir. Yani 240 şimdilik iyi ama 350 vs. olursa bu set şaşırmamak gerek. Activision oyunlarının daha önce ki CE paketleri min 400TL'den satışa çıkmıştı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bu arada sirf gicikligina sunu dicem; aranizdan ilk ben oynucam HAHAHAHA, saat farkindan. normalde oyunlar au ya bi kac gun gec geliyo, saat farkindan dunya da ilk biz oynamayalim diye. diablo 3 ayni gun cikio burada. saat 12 oldugunda HAHAHAHA, butun patchler vs varsa gocmelerde az olucak HAHJAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 aferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 HAHAHAHAA ise yariyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Rusya'da geç çıkması çok çakalca bir durum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 oha eed bilmiyodum. It’ll arrive a bit later on June 7 in Latin America and Russia. 3 hafta kim bekler, millet eu dan alir, IP ban cakmamislarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahahah yeto br ve rulara ayar cekmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Bu putin nasıl bir kanun getirmiş de oyunlar bu kadar ucuz oluyor rusya'da bunun bir açıklaması var mı? Filmler falan da önce bunlara geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 nedanko said: bu arada sirf gicikligina sunu dicem; aranizdan ilk ben oynucam HAHAHAHA, saat farkindan. normalde oyunlar au ya bi kac gun gec geliyo, saat farkindan dunya da ilk biz oynamayalim diye. diablo 3 ayni gun cikio burada. saat 12 oldugunda HAHAHAHA, butun patchler vs varsa gocmelerde az olucak HAHJAHAHAHAAvusturalya'da NA client'ı satılmıyor mu? Eğer öyleyse Amerika'daki serverlar açılmadan oyunu yükleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 15 mayısta yasanıcak olan işgücü kaybına ne gibi önlemler aldı acaba ülkeler, milyonlarca öğrencinin okullarıda 1 sene uzayacak muhtemelen, ülke geriye gidicek oyun çıkınca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Diablo bayramı sfsdsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 _Spartacus_ said: Avusturalya'da NA client'ı satılmıyor mu? Eğer öyleyse Amerika'daki serverlar açılmadan oyunu yükleyemezsin. Onu dusundum, ama bence bize once acilcak, uc sebepten. 1-)starcraft da asia/pacific sunucularinda oynuyodum. 2-)diablo beta da 3 region veriyo secebilecegin asia bunlarin icinde, biz sea icindeyiz zaten asia pacific, starcraft da oyleydi. (NA de de oynayabiliyoduk istersek) 3-) Sabah burada satilmaya baslanicak. Millet aldi oyunu dyelim normal biri yani fan vs degil. Koydu makineye oyun calismicak mi? Sanmiyorum onu yaptircaklarina. Yuz binlerce kisi sirf oyun diye acilcak, NA de ne zaman au da acildi mi bilgisi yok, oyun calismazsa gider geri verir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Evet oyunu kurduktan sonra sunucu seçebiliyorsun ama Avusturalya'da satılan oyun Amerikan clientı olduğu için Amerika'da saat 12 olmadan önce oyunu kuramayacaksın bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar