senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ne var bildiğiniz? milyon tane var tabi de şimdi normalde ben outlook'unki ni kullanıyordum gayet te başarılı meret ama şöyle bir sorun var ki exchange server'da olmadığım zaman todo liste bişi yazamıyorum, her an da exchange server'da olamam şirket dışındayken vpn ile bağlanmam gerekir vs. böyle biryere bağlanmadan kullanabileceğim, listedeki elemanın bir tanesine tıkladığımda içine bişiler yazabileceğim (mesela task adı alışveriş yap olcak, içine girdiğimde süt al bilmemne al şunu şunu şöyle yap yazabileceğim) bir program arıyorum bir de içine ses ve resim atmakta mümkün olursa tadından yenmez. bir de free olsun mümkünse, nette biraz bakındım yıllık 30-50 dolar arası istiyorlar, vaktim olsa oturup kendim yazıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 http://www.denizdekum.com/fotograflar/1/1307593598-orta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Wunderlist Evernote Android üzerinde Jorte ile Google Calender ve Google Tasks kullanıyorum ben gerçi assingment tarz şeyler için. Liste tutmak için Wunderlist kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 o hayatımı kurtarıyor ama öyle durumlar oluyor ki bişiyin screenshotunu almam gerekiyor veya bir kodun bir kısmını almam gerekiyor böyle, veyahut gidip hata logunu almam gerekiyor vs vs hepsi elle yapılacak şeyler değil. yoksa onu ayırmıyorum yanımdan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 gerge benimde aklıma ilk evernote geldi ama evernote'un to-do olayı tam bir fiyaskoymuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Gmailın outlookla sync programı var sırf takvimsel olaylar için. De gmailde to do list yok tabi. Bu arada todo listten kasıt ne tam olarak? Yani outlookta neyi kullanıyorsun? Belki gmailda da ona karşılık gelen bişey vardır emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 bende ariyorum, cunku su anda gelistirmekte oldugum to do list web projesine bi model lazim eeheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Şu epey yi diyorlar: http://www.2doapp.com/en/2Do/features.html Alsam diyorum ben de epeydir ama kararsızım. İstediğin herşey var içinde. Şurayla Sync çalışıyor: http://www.toodledo.com/ Kendi kendimi gaza getirdim, alıyorum bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 tasks menüsü var ya abi onu kullanıyorum outlookta, hani o bayağı bayağı iyi istediğin task'ı istediğin kişiye atama özelliği fln da var da geçtim o özellikleri, yoksa priority özelliği olsun yüzde kaçını yaptın görmen olsun güzel bayağı outlookta. wunderlist çok çok basicmiş ya işimi görmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 gerge bu 2do outlook extensionu gibi bişi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Yok, kendi başına program. Sitesinde bak: http://www.2doapp.com/en/2Do/tips.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 hmm ama windows desktoplar için bir applicationu yok :) anlaşılan evernote'a kaldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 android programı da sorunlu çalıştı. refund aldım. ios ve mac içinmiş. Evernote + Jorte ile devam edeceğim anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar